چه کنیم کوکو سیب زمینی روغن کمتری ببرد
کوکو سیب زمینی غذایی است که بسیار خوشمزه و آسان است که به دو صورت می توان این غذا را درست کرد، هم با سیب زمینی آب پز و هم با سیب زمینی خام این غذا پخته می شود. این غذا روغن زیادی به خود می کشد. اما با رعایت نکات و ترفند هایی می توانید کوکو سیب زمینی تهیه کنید که روغن کمتری به خود بکشد.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.
نکاتی که باید برای کمتر کشیدن روغن کوکو سیب زمینی رعایت کنید
کوکو سیب زمینی را با دو روش، سیب زمینی آب پز و خام می توان درست کرد. برای کمتر کشیدن روغن در زمان پخت کوکو با هر دو روش، نکات زیر را باید رعایت کنید:
پخت کوکو با سیب زمینی خام: بهتر است کوکو خود را با سیب زمینی خام درست کنید. در این روش ابتدا سیب زمینی خام را رنده کنید و آب آن را کاملا با دستمال بگیرید تا در حین پخت روغن کمتری به خود بکشد. بعد از آن تخم مرغ ها و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید. سپس داخل تابه روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. در صورتی که روغن داغ شود کوکو روغن کمتری به خود می کشد.
سپس مایه کوکو را اضافه کنید و حرارت در ابتدا پخت زیاد باشد تا کوکو روغن زیادی به خود نکشد. در آخر بعد از آماده شدن کوکو، آن را به روی دستمال قرار دهید تا کاملا روغن اضافی آن گرفته شود.
پخت کوکو با سیب زمینی آب پز: در این روش بهتر است سیب زمینی آب پز شده سرد باشد تا روغن کمتری به خود بکشد. بعد از رنده کردن سیب زمینی های آب پز، تخم مرغ و ادویه ها را اضافه و مخلوط کنید. همچنین دو قاشق ماست اضافه کنید تا در حین سرخ کردن کوکو روغن کمتری به خود بکشد. سپس داخل تابه روغن بریزید و صبر کنید تا روغن داغ شود. داغ شدن روغن باعث می شود تا کوکو روغن کمتری به خود بکشد.
سپس مایه کوکو را اضافه کنید. ابتدای پخت بهتر است حرارت زیاد باشد تا کوکو روغن کمتری به خود بکشد. بعد از آماده شدن، کوکو را به روی دستمال قرار دهید تا کاملا روغن اضافی آن گرفته شود.
سخن آخر
برای اینکه کوکو سیب زمینی روغن کمتری به خود بکشد باید نکاتی را که در قسمت بالا به صورت کامل توضیح داده ایم را رعایت کنید. با رعایت این نکات دیگر کوکو هایتان روغن به خود نمی کشد.