

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه بادمجان پلو
متن ویدئو طرز تهیه بادمجان پلو
خوشگل بریده شده و به به، رژیمم اصلا باورتون نمیشه، بوی این بهم خورد داره دیوانه میکنه. سلام عرض میکنم خدمت شما رفقا. عرضم به خدمتتون که میخوام یه غذای خوشمزه بهتون آموزش بدم، اسمش بادمجون پلویه. وجترینها میتونن این غذا رو بدون گوشت درست کنند و غیر وجترینها میتونن گوشت هم بهش بزنن. ولی این رو میخوام بهتون بگم، رسپی اورجینالش گوشت نداره. و این که ما رژیم بودیم، امروز به عشق شما رژیم رو میشکونیم و میریم این غذا را درست میکنیم. بریم سراغ مواد اولیه اش، این اصلا غذای حاضری محسوب میشه.
دوتا پیمونه برنج داشتم به این صورت همین الان آب جوش، این آب هم جوشه که ببرم در جا بجوشونمش، حالا اولین کاری هم که میکنم روش به اندازه چهار پنج تا قاشق، بهش شوید اضافه میکنم. این غذا خیلی پر شویده، بهش شوید اضافه میکنم و میگذارمش روی گاز، این را میگذارم کنار، دیگه میخوام ساده کنم فیلم رو براتون، گوشت چرخ کرده داریم برای دو نفر، برای هر نفر، نیاز به صد گرم تقریبا گوشت چرخ کرده داریم، چهار پنج حبه سیر داریم و بادمجون، یک بادمجون سعی کنید بگیرید زیاد درشت و بزرگ نباشه، قلمیباشه پرفکته برای این کار، بعد چیکار میکنیم بادمجونها را به اندازه یک بند انگشت کوچیک به این صورت، برش میزنیم. همه برشهاتون باید به اندازه باشه، خوب گوجه فرنگی هم دوتا میخوایم، گوجه فرنگی هم به این صورت یک بند انگشت میبینید. برش میزنیم و میگذاریم کنار.
این از این، من برای این که فیلم رو زود تمامش کنم قبلا اینها را سرخ کردم ومرحله سرخ کردنش را هم بهتون نشون میدم. پس شد دوتا گوجه فرنگی یک دونه بادمجون، خوب میایم سراغ ادویههاش، ادویه زیادی نداره، فلفل سیاه، پودر سیر، و نمک، این هم از این، حالا کاری که من میکنم میخوام داستان را ساده اش کنم. پیازهامون رو به این شکل خلالی همه را خورد میکنم این ازپیازها، پیازها را هم سعی کنید خیلی نازک خوردش کنید و زیاد خودش رو توی غذا نشون نده. این از این، این ازپیازهامون و گوشت چرخ کرده هم اینجاست.
ولی ما پیاز داغ نمیخوایم، فقط میخوایم یه تفت کوچیک بدیم، بیام این جا و پیازها را هم من، بگذارید اینها را بردارم، حالا این چند تا دونه سیری هم که داشتم رو بهتون بگم، اینها را میزنیم به گوشتمون، که طعم گوشتمون را کاملا متفاوت بکنه. و یه تفت کوچیک میدیم. همه اینها میره لابه لای برنج و یه غذای خوشمزه را درست میکنه. این غذا جزو غذاهایی که واقعا اعتیاد آوره بخورید عاشقش میشید. اما فقط تنها خواهشی که دارم کل رسپی را دنبال کنید. نمک هم تو این مرحله یک مقداری نمک بهش میزنم و سعی میکنم گوشتم رو با سیر کمیماساژ بدم و میریم روی گاز، باقی فیلم رو براتون بگیریم. این هم از بادمجونای سرخ کردمون، ببینید اندازه سرخ کردنش به این اندازه باشه.
سعی کنید برشها را یک اندازه بزنید و به این شکل داخل ماهیتابه سرخ کنید. رنگ و روش را ببینید نمیخوام کاملا سیاه بشه، همین مقدار کفایت میکنه و من پوستش را هم نکندم، خیلی هم خوشمزه میشه حتما شما هم یک بار امتحان کنید. این از این، بادمجونا را میگذارم کنار میروم سراغ گوجه فرنگی، اومدیم سراغ گوجه فرنگیا، گوجه فرنگیا را هم به ضخامت بادمجونا خورد کردیم و هر طرفش تقریبا یک دقیقه تو روغن داغ سرخ بشه، تا روغنتون داغ نشده نندازید یک دقیقه که شد برش دارید، فقط میخوایم یک مقدار طعم و عطرش و مقاومتش بیشتر بشه که لای برنج بره به مشکل بر نخوره. ببینید الان به یک دقیقه هم نشده من انداختم داره پوستش کنده میشه. خوب ورشون میدارم میریم سراغ بقیه. این گوشت و پیاز رو تفتشون دادم با همدیگه این هم آپشناله، اگه دوست داشتید بزنید، من میزنم.
یک قاشق هم رب بهش میزنم ولی رب زیادی بهش نمیزنم. یک قاشق میزنم که کمک کنه رنگ بهتری داشته باشه، و به طعم دهی اش هم کمک میکنه این از این، و فلفل سیاه، به اندازه لازم، اندازه بهتون نمیدم. هر چقدر که دوست دارید، تفتش میدین، روغن زیادی هم کفش نریزید میبینید. این سعی کنید که همیشه برای تفت دادن گوشت چرخ کرده، از چربی داخل بافت خودش استفاده کنید. دیگه اینها آماده شد و برنج را هم عزیزم میتونی بگیری؟ این هم برنج در حال قل خوردن، برنجم هم که نرم شد، برمیدارم ومیریم برای جمع کردن غذامون. ببینید من رفتم دیگه برای درست کردن.
یکی را برای فردا میخوام درست کنم زیاده یکی هم برای امروز، ولی رفتیم برای آماده کردن بیسش، کمیروغن وزعفرون ریختم و اینها را ضربه زدم به این شکل، توی ظرف، اگر قابلمه بزرگ داشتید که چه بهتر و لی من چون میخوام توی دو وعده درست کنم سر کارم ببرم به خاطر همون این کار را میکنم سعی میکنم که یک دست و مرتب کار کنیم این از این، کمیگوشت چرخ کرده و بادمجون ولی از کنارهها فاصله بدین، میبینید به کنارهها چون برنج میاد آن جاها را پر کنه، سعی میکنم روی هر لایه اش سه تا دونه بادمجون بگذارم و دو تا دونه گوجه. خوب کار بعدی که میکنم این برنج هم کته کته است من این رو آبکش نکردم، فقط گذاشتم بخار آبش رفت . میبینید کنارهها را باید مطمئن بشم که پرشده، خوب دقیقا میام همون کار رو تکرار میکنم. گوشت چرخ کرده، وجترینها را این مرحله را انجام ندن، لطفا، بعد هم نگن غذای وجترینی درست نمیکنی، تو این چند وقتی که ما رژیم بودیم، فقط غذای وجترینی یاد دادیم.
این از این، و این هم از بادمجون، خوب پودر سیر هم لایه اون رو میتونی درش را برام باز کنی؟ پودر سیر هم سعی میکنیم که به این شکل وقتی که یکی دوتا لایه زدیم، پودر سیر هم داخلش بریزیم. ببینید این هم از پودر سیر، حالا گوجه فرنگی رو اضافه میکنم این هم از گوجه فرنگی و لایه آخر، این را باید تا لب به لب پرش کنیم. این یکی را پرش میکنم میگذارم بپزه و دیگه زمانی که پخت، بهتون نشان میدم و خداحافظی میکنم غذای ما آماده شد این هم از این ، گذاشتم حسابی ته دیگ شد. برای ته دیگ زیرش هم یک مقداری روغن یک مقداری زعفرون یک مقداری آب، بریم بازش کنیم ببینیم تو چه وضعیتی، امیدوارم که خوشگل بریده شده و بله.. رژیمم اصلا باورتون نمیشه بوی این که بهم خورد داره دیوانه ام میکنه، این جا را ببینید. وقتی که خورده میشه، برنج را بردارید و این از بادمجونمون، این از گوشت چرخ کردهها، همه چی کامل این جا است.
خوب، چه سرجری، دمتون گرم بیننده ما هستید، دوستتون دارم ، از خدا بهترینها را براتون آرزو میکنم. غذای مشتی و باحال درست کردین ، عکساش را توی اینستاگرام برام بفرستید، و منم براتون استوری میکنم میگذارم توی استوری، و این که فیلمهای خیلی جدیدی دارم ، فکر میکنم فیلم بعدی که درست کنم، خورشت گوجه با گوجه فرنگی درست میشه، اصلا دیوانه کننده است طعمش، گذاشتم از توی رژیم دربیام، اون رو هم درست کنم براتون، فیلمامون لطف کنید اشتراک گذاری کنید و ما را به دوستاتون پیشنهاد کنید. لینک چاقو را هم همین پایین میگذارم دیگه الان به خیلی از کشورها میتونم پست کنم. لینکش هم همین پایین میگذارم، و میتونید کلیک کنید روش برید توی وبسایت به راحتی از هر کشوری که باشید خود وبسایت مبلغ را تبدیل میکنه و میتونید خرید کنید. دمتون گرم دوستتون دارم، خدا یار و نگهدارتون.
طرز تهیه بادمجان پلو با گوشت
?مواد لازم??
۳۰۰ گرم گوشت گوساله
۴ عدد بادمجان
۲ عدد سیب زمینی
۲ لیوان برنج بالدو
۱ ق غ کره
۲/۵_۳ لیوان آب گرم
۱ ق م نمک
?طرز تهیه??
ابتدا برنج رو به مدت ۲ ساعت داخل آب گرم قرار می دیم. بعد داخل زودپز ۱ قاشق غذاخوری کره و کمی روغن مایع ریخته و ذوب می کنیم. گوشت ها رو بهش اضافه کرده و با شعله زیاد کمی تفت می دیم بعد در زودپز رو می بندیم و تا وقتی جوش بیاد با شعله زیاد می جوشونیم سپس با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه می پزیم اگه گوشت آب داشت جدا کرده و کنار می ذاریم.
بادمجون ها رو راه راه پوست می کنیم و به صورت طولی نازک برش زده و سرخ می کنیم. سیب زمینی ها رو به صورت گرد و نازک می بریم و توی ظرفی که می خوایم پلو بپزیم، اول گوشت ها بعد کناره هاش به ترتیب بادمجون ها رو می چینیم. روش هم سیب زمینی ها رو می چینیم. بعد برنج آبکش شده رو اضافه می کنیم و روش کمی کره می ریزیم و ۱ قاشق مرباخوری نمک اضافه می کنیم. قسمت آویزون بادمجون ها رو به طرف وسط تا می کنیم. روش سیب زمینی های سرخ شده رو چیده و اگه باشه آب گوشت و آب معمولی می ریزیم و درشو می بندیم. بعد اینکه جوشید با شعله کم تقریباً ۱ ساعت می پزیم. گهگاهی کنترل می کنیم اگه برنج ها نپخته باشه یکم دیگه می پزیم بعد پخت کمی استراحت داده بعد برمی گردونیم و سرو می کنیم.
نوش جان??❤
طرز تهیه بادمجان پلو هیوا
مواد لازم
برنج ۲ پیمانه
سینه و ران مرغ از هر کدام ۱ عدد
ادویه پلویی مگی ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
زعفران مقدار لازم
زرشک
نمک و فلفل و چوب دارچین
طرز تهیه: /ابتدا مرغ را با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و زعفران و یه حبه سیر و یه چوب دارچین با میزان آب کم میپزیم/ سپس مرغ ها را از آب جدا کرده و در مخلوطی از روغن و کره و زعفران سرخ میکنیم/ بادمجان ها را هم جداگانه پوست بگیرید و گرد گرد برش بزنید و در آب نمک گذاشته تا تلخی بادمجان ها برطرف شود و سپس سرخ کنید،انتخاب بادمجان شیرین از جمله موارد خوشمزگیه این غذاست،بادمجان با پوستی براق و کشیده انتخاب کنید/ برنج را آبکش کرده و مقداری سیب زمینی را برش داده و به زعفران آغشته کرده و کف قابلمه میچینیم و روی آن برنج آبکش شده و مقداری ادویه پلویی و بادمجان های سرخ شده و روغن گرفته شده و تکه های مرغ و دوباره از مواد برنج تا مواد تمام شود بچه ها من مرغ ها مو لابه لای برنج نزاشتم و روی برنجم هنگام سرو چیدم و بعد از دم کشیدن در ظرف سرو ریخته و با آب باقی مانده از مرغ که با مقداری رب سرخ شده و زعفران طعمدار شده میل میکنیم،بسیااار خوشمزست مخصوصا وقتی آب مرغ و میریزید روی برنج اصلا نگم براتپن از خوشمزگیش درست کنید که عاشقش میشید?
محمدجواد –
آخ آخ دلم خواست???
خُرّم –
چه خوشمزه شده?
صابر (خریدار محصول) –
چه آموزش خفنی