رضیم
رضیم
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه (سبزی پلو)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه (سبزی پلو)

متن ویدئو طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه (سبزی پلو)

باقالی پلو با ماهیچه به سبک پسران کریم.

مواد لازم

برنج 600 گرم

کره 100 گرم

سیر 7 حبه

پیاز 2

شوید خشک شده 250 گرم

باقالی 200 گرم

ماهیچه گوسفندی 1

زعفران دم کرده

1 قاشق غذاخوری پودر دارچین

1 قاشق غذاخوری نمک

فلفل سیاه ، زردچوبه به میزان لازم

اگر باقالی تازه بود، 15 دقیقه می‌پزیم در غیر این صورت زمان پخت باقالی بیشتر خواهد بود. بعد از پخت باقالی را در سبد می‌ریزیم. کمی‌نمک در آب جوش می‌ریزیم. ب

عد از به جوش اومدن دوباره آب بهش برنج رو اضافه می‌کنیم. برنج که به این مرحله رسید، برنج رو آبکش می‌کنیم. کمی‌روغن کف قابلمه می‌ریزیم. زعفران دم کرده رو بهش اضافه می‌کنیم. کمی‌برنج روش اضافه می‌کنیم تایه ته دیگ زعفرونی داشته باشیم. باقالی رو می‌ریزیم روش. شوید خشک یا شوید تازه رو روش اضافه می‌کنیم.

(نکته: عطر شوید تازه خیلی بهتره) دوباره برنج و لایه بعد باقالی و شوید را اضافه می‌کنیم. دوباره برنج ولایه بعد باقالی وشوید را اضافه می‌کنیم. کمی‌دارچین لای برنج می‌پاشیم ( شما می‌تونید از چوب دارچین استفاده کنید) عالی میشه. درب قابلمه را می‌گذاریم تا کمی‌بخار در قابلمه جمع شود.

در قابلمه را برمیداریم و کمی‌برنج را مخلوط می‌کنیم. چند سوراخ در برنج ایجاد می‌کنیم تا همه برنج یکدست پخته بشه. تکه‌های کره را روی برنج قرار می‌دیم. در قابلمه را می‌بندیم و بیست دقیقه با شعله کم می‌گذاریم خوب دم بکشه. ماهیچه رو در آب جوش می‌گذاریم تا بوی نامطبوع اون گرفته بشه. پیاز رو به صورت خلالی برش زدم. در قابلمه روغن می‌ریزم و ماهیچه را در روغن سرخ می‌کنیم. کمی‌زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم. پ

پیازهای خلالی رو اضافه می‌کنیم. سیرها را هم اضافه می‌کنیم. زعفران ساییده رو در آب جوش میریزیم ، میزاریم کمی‌دم بکشه. به ماهیچه اضافه می‌کنیم. شعله گاز رو خیلی ملایم می‌کنیم تا خوب بپزه. دوساعت بعد به این مرحله که رسید بهش دارچین رو اضافه می‌کنیم شما اول پخت می‌تونید از چوب دارچین هم استفاده کنید. طرف دیگه ماهیچه رو هم دارچین می‌زنیم، کمی‌نمک هم اضافه می‌کنیم. نوش جونتون.  

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه (سبزی پلو)

  1. بِهینا (خریدار محصول)

    خدا ازت نگذره چقدر خوشمزه بنظر میاد????????

  2. شیوا

    به به
    چقد عالی و خوشمزه دیده میشه
    کامل توضیحات رو دادین ممنون
    من خودمو هنرآموز آموزش پخت شیرینی های خشک هستم و از آموزش شما هم بابت غذای خوشمزه خوشم اومد ممنونم

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)