

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ته چین ساده رستورانی
متن ویدئو طرز تهیه ته چین ساده رستورانی
سلام من مهرداد هستم، مرسی که دوباره همراه ما هستید، امروز میخوایم با همدیگه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی رو درست کنیم، ته چین رستورانی، که خیلی وقتا ممکنه توی رستورانها خورده باشین و دوست داشته باشین که خودتون توی خونه تون این ته چین رو برای خودتون و خانواده تون درست بکنید. خوب بریم سراغ ته چین رستورانی، دوستان من تو کانالم قصد دارم که قوی ترین و دقیق ترین رسپیها رو آموزش بدم، رسپیهایی که توی دنیا خیلی پرطرفدارن و هرکسی دوست داره این رسپیها رو داشته باشه، اگر علاقمندید شما هم صاحب این رسپیها بشین، حتما حتما حتما کانال رو سابسکرایب کنید و به دوستانتون معرفی کنید.
امروز میخوایم ته چین رستورانی را آموزش دهیم، بریم سراغ مواد اولیه اش، این جا من برنج آبکش شده دارم، دم نشده فقط آبکش کردم، که آموزش برنج رو میتونید توی برنج رستورانی ببینید، ماست داریم، میتونید از یه ماست غلیظ استفاده کنید. ماستهای همزده یا حتی ماست چکیده هم میتونید استفاده کنید. این جا روغن دارم، زعفرون دم کرده به همراه یک کم گلاب، کره آب شده دوتا تخم مرغ که زردههاش را نیاز دارم، با ادویه که دارچین ، هل، پودر تخم گشنیز و نمک هستش، بریم که اینها را با هم مخلوطشون کنیم.
خوب، دو تا زرده مون رو اضافه میکنیم، ادویههامون هم بهش اضافه میکنیم، خوب همش میزنیم تا تخم مرغمون بازشه، . حالا نوبت ماستمونه، من از ماست چکیده استفاده کردم، زعفرون و گلاب رو اضافه کنیم، واقعا چه عطرای فوق العاده ای توی این ته چین هستش، شما فکر کنید دارچین، پودر تخم گشنیز هل، کره آب شده، زعفرون، گلاب، به به. خوب که قاطی شد، کره مون رو به همراه روغن، اضافه میکنیم به مایه مون، دقت کنید که برنج ته چین رو ما باید یواش یواش به موادمون اضافه کنی، برنج رو کل برنجتون رو یه دفعه وارد ظرفتون نکنید. خیلی آروم برنجها را منتقل میکنیم، با موادمون قاطی میکنیم، دوباره یک مقدار دیگه برنج، زیاد هم با فشار هم نزنید که خورد بشه. این جوری ته چینتون خیلی یه دست میشه، همینجوری یه ذره یه ذره، برنجتون تا انتها اضافه کنید به ظرفتون.
خوب موادمون رو مخلوط کردیم، حالا میخوایم داخل تابه بگذاریمش، سعی کنید از یه دونه تابه یه ظرف کلا نچسب استفاده کنید، که ته چینتون رو اگه خواستید برگردونید، خیلی خوشگل بتونید برش گردونید. یک خورده ته ظرفتون رو چرب کنید، ته چین منتقل کنید توش، فشار بدین ته چینتون سفت باشه حتما بعد یه دونه شعله پخش بگذارید زیرش، روی گاز با حرارت خیلی ملایم مثل دم کردن برنج، بگذارید تا قشنگ دم بکشه و آماده بشه. یک خورده آب مرغ هم اگه بدین دورش، یا اگه آب مرغ نداشتید، آب معمولی، که یک خورده بخار بپیچه و راحت تر آماده بشه، بریم ببینیم ادامه کار چطوریه؟ اگه دوست داشتید، تو این مرحله میتونید یه دونه مرغ آبپز رو ریش کنید، یه لایه این جا مرغ آبپز ریش شده به همراه زرشک، بخوابونید روی ته چینتون دوباره روش رو بپوشونید، یا حتی از گوشت هم میتونید استفاده کنید.
این کار رو بکنید، غذاتون میشه ته چین مرغ یا ته چین گوشت، خوب شعله پخش را گذاشتم زیر گازم ملایم فقط یک خورده آب هم بدم دورش. البته من این جا آب مرغ دارم، آب مرغ بدم که خیلی خوشمزه تر میشه. خوب این هم از آبش، تقریبا چهل و پنج دقیقه تا پنجاه دقیقه اینها که بمونه آماده میشه، خوب دوستان ته چینمون هم آماده شد، بریم که با همدیگه سروش کنیم. دقت داشته باشید ته چینم رو یک ذره تکونش میدم، که باید کامل از دور تابه مون آزاد باشه، که بتونیم برش گردونیم، که کامل و یک دست برگرده، خوب، میگذارم اینجا، فقط باید خیلی سریع، برش گردونید، خوب، اینم از ته چین ما، حالا میخوام یه برش توی ته چینم بزنم، یه برش مثلثی با یه چاقوی تیز، خوب، توی برشی که زدم رو حتما تمیزش کنید.
همیشه این ظرافت و تمیزی غذا هست که اون مخاطب رو اون مهمونی که شما دارید ازش پذیرایی میکنید رو سر ذوق میاره، حالا میخوام با یک کم زرشک و با یک کم خلال پسته تزئینش کنم. بیا جلو. خوب دوستان این هم از ته چین ما، مرسی که تا آخر ویدیو همراه من بودید و ویدیو را با همدیگه به اتمام رسوندیم، و یه غذای دیگه را با همدیگه یاد گرفتیم. امیدوارم که درستش کنید و در کنار خانواده لذتش رو ببرید. حتما ویدیوهای دیگه کانال را هم ببینید ، اگر هم دوست داشتید ما رو سابسکرایب کنید و به دوستانتان معرفی کنید. اگر زنگوله را هم بزنید از ویدیوهای جدید مطلع میشین. مثل همیشه یادتون نره که خیلی دوستتون دارم، تا یه ویدیوی دیگه خدا نگهدار.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.