

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه دو پیازه میگو
متن ویدئو طرز تهیه دو پیازه میگو
سلام من مهرداد هستم. مرسی که دوباره دارید ما رو نگاه میکنید. امروز میخوایم با هم دیگه میگوی دو پیازه درست بکنیم. خب یعنی هر چیزی که تو آشپزی اسم دو پیازه روشه بدونید یه طعم فوق العاده داره. حالا من امروز میخوام با میگو درست بکنم شما میتونید جاش مرغ، ماهی یا حتی از گوشت استفاده بکنید. مرغش رو قبلا آموزش دادم. میتونید داخل کانال ببینید. بریم سراغ میگوی دو پیازمون. دوستان ما تو کانالمون قصد داریم که بهترین و پر طرف دارترین رسپیها رو آموزش بدیم با روشهای خیلی ساده و راحت که هرکسی بتونه درستش بکنه.
اگه دوست دارید این رسپیها رو داشته باشید حتما کانال رو سابسکرایب بکنید و روی زنگوله بزنید تا ویدئوهای جدید براتون نوتیفیکیشن بیاد. اگرم دوست داشتین کانالمونو به دوستاتون معرفی کنید. بریم سراغ مواد اولیهمون واسه میگوی دو پیازه. خب اینجا ما میگو داریم، که گفتم شما اگه دوست داشته باشید میتونید از مرغ و یا مثلا گوشت یا ماهیم استفاده کنید. روغن، نمک، گوجههایی که پوستموشو کندم و رندهشون کردم، پوره کردم گوجهها رو، سیر رنده شده، رب، نصف لیموی تازه، ادویههامون، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به اضافه ادویه کاری، پاپریکا و پودر تخم گشنیز. پیازایی که خلالی خورد کردم و سرخ کردم و پیازهایی که خلالی هستن. به خاطر همینه که بهش میگن میگوی دو پیازه. خب بریم ببینیم که باید چه کار بکنیم. همراه من باشید.
خب اول میگوهامونو تمیز میکنیم و اگه میگوهاتون پاک نشده هست حتما حواستون باشه که یه دونه رگ سیاه پشت میگو داره که اینو باید با چاقو شکاف بدید و درش بیارید. این از میگوهامون. روغنو میذاریم داغ بشه پیازو داخلش میریزیم، پیازمون که یه خورده رنگش عوض شد میگوهامونو بهش اضافه میکنیم به پیازمونم همون اول یه خورده نمک میزنیم که سبک بشه و خوب سرخ بشه. بعدش که میگوهامونو اضافه کردیم نوبت ادویه هامون با سیره و بقیه موادمون. بریم ادامه کار. دقت کنید میگوهاتونو بیش از اندازه سرخ نکنید که اصطلاحا اور کوک بشه. میگو خیلی لطیفه سریع درست میشه. حالا سیرمو که رنده کردم بهش اضافه میکنم. یه تفتش میدم. بوی سیر که بلند شد آب لیموتونو بهش اضافه کنید.
عطر لیموی تازه که دیگه فوق العادهست. به به. حالا وقتشه که ربمو بهش اضافه کنم که ربم یه تفت بخوره بوی خامی ربم بره. الان وقتشه که گوجهمو اضافه بکنم. گوجهمو که اضافه کردم بعدش اینجا پیاز دوممو که از قبل سوا سرخ کرده بودم به غذام اضافه میکنم. تقریبا یه 5 دقیقه که بمونه زیرشو کم بکنید غذامون حاضر میشه. اینم پیاز دومم یه خوردهش رو برمیدارم برای دیزاینم.خب به به. چه بوی میگویی بلند شده. جاتون خالی. خب اینم از این. دیگه کسایی که دوست دارن میتونن تندیش رو کم و زیاد کنن با توجه به ذائقهشون. یه خورده هم نمک بهش میزنم و زیرشو کم میکنم تا آماده بشه. میگوهامون آماده شد یه خورده هم براش سیب زمینی سرخ کردم برای دورش شما هم میتونید این کار رو بکنید. یه ظرف گود بردارید. سیب زمینیم رو میذارم این گوشه. هیچی اندازه سیب زمینی سرخ کرده جذاب نیست.
خب یه خورده رنگ قرمزمون کمه. یه دونه فلفل خشک شده هم واسه دیزاینش استفاده میکنم یه خورده گشنیز روش داشتیم. گشنیزای ساطوری هم اضافه میکنم. این حلقهمو برمیدارم یه قشنگ خوشگل باشه. اینم از میگوی دو پیازه ما. امیدوارم درستش بکنید و لذت ببرید. یه غذاییه که استایل رستورانی داره میتونه واسه مهمونیاتون یه غذای خیلی فوق العاده باشه. میتونید با برنجم سروش بکنید میتونید با نون یا حالت خوراکم سرو بشه. مرسی که تا آخر ویدئو همراه بودید و یه غذای دیگه رو تونستیم با هم دیگه به پایان ببریم. مثل همیشه یادتون نره که خیلی دوستون دارم. اگه دوست داشتید کانالو سابسکرایب بکنید و به دوستانتونم معرفی بکنید زنگوله رو هم که اگه بزنید از ویدئوهای جدید با خبر میشید. توی کامنتا هم هر سوالی داشتید بپرسید در خدمتم. تا یه ویدئوی دیگه خدانگهدار.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.