رضیم
شماره دستور پخت: 616
رضیم
دو پیازه میگو

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه دو پیازه میگو

متن ویدئو طرز تهیه دو پیازه میگو

سلام من مهرداد هستم. مرسی که دوباره دارید ما رو نگاه می­کنید. امروز می­خوایم با هم دیگه میگوی دو پیازه درست بکنیم. خب یعنی هر چیزی که تو آشپزی اسم دو پیازه روشه بدونید یه طعم فوق العاده داره. حالا من امروز می­خوام با میگو درست بکنم شما می­تونید جاش مرغ، ماهی یا حتی از گوشت استفاده بکنید. مرغش رو قبلا آموزش دادم. می­تونید داخل کانال ببینید. بریم سراغ میگوی دو پیازمون. دوستان ما تو کانالمون قصد داریم که بهترین و پر طرف­ دارترین رسپی­ها رو آموزش بدیم با روش­های خیلی ساده و راحت که هرکسی بتونه درستش بکنه.

اگه دوست دارید این رسپی­ها رو داشته باشید حتما کانال رو سابسکرایب بکنید و روی زنگوله بزنید تا ویدئوهای جدید براتون نوتیفیکیشن بیاد. اگرم دوست داشتین کانالمونو به دوستاتون معرفی کنید. بریم سراغ مواد اولیه­مون واسه میگوی دو پیازه. خب اینجا ما میگو داریم، که گفتم شما اگه دوست داشته باشید می­تونید از مرغ و یا مثلا گوشت یا ماهیم استفاده کنید. روغن، نمک، گوجه­هایی که پوستموشو کندم و رنده­شون کردم، پوره کردم گوجه­ها رو، سیر رنده شده، رب، نصف لیموی تازه، ادویه­هامون، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به اضافه ادویه کاری، پاپریکا و پودر تخم گشنیز. پیازایی که خلالی خورد کردم و سرخ کردم و پیازهایی که خلالی هستن. به خاطر همینه که بهش می­گن میگوی دو پیازه. خب بریم ببینیم که باید چه کار بکنیم. همراه من باشید.

خب اول میگوهامونو تمیز می­کنیم و اگه میگوهاتون پاک نشده هست حتما حواستون باشه که یه دونه رگ سیاه پشت میگو داره که اینو باید با چاقو شکاف بدید و درش بیارید. این از میگوهامون. روغنو می­ذاریم داغ بشه پیازو داخلش می­ریزیم، پیازمون که یه خورده رنگش عوض شد میگوهامونو بهش اضافه می­کنیم به پیازمونم همون اول یه خورده نمک می­زنیم که سبک بشه و خوب سرخ بشه. بعدش که میگوهامونو اضافه کردیم نوبت ادویه­ هامون با سیره و بقیه موادمون. بریم ادامه کار. دقت کنید میگوهاتونو بیش از اندازه سرخ نکنید که اصطلاحا اور کوک بشه. میگو خیلی لطیفه سریع  درست می­شه. حالا سیرمو که رنده کردم بهش اضافه می­کنم. یه تفتش می­دم. بوی سیر که بلند شد آب لیموتونو بهش اضافه کنید.

عطر لیموی تازه که دیگه فوق العاده­ست. به به. حالا وقتشه که ربمو بهش اضافه کنم که ربم یه تفت بخوره بوی خامی ربم بره. الان وقتشه که گوجه­مو اضافه بکنم. گوجه­مو که اضافه کردم بعدش اینجا پیاز دوممو که از قبل سوا سرخ کرده بودم به غذام اضافه می­کنم. تقریبا یه 5 دقیقه که بمونه زیرشو کم بکنید غذامون حاضر می­شه. اینم پیاز دومم یه خورده­ش رو برمی­دارم برای دیزاینم.خب به به. چه بوی میگویی بلند شده. جاتون خالی. خب اینم از این. دیگه کسایی که دوست دارن می­تونن تندیش رو کم و زیاد کنن با توجه به ذائقه­شون. یه خورده هم نمک بهش می­زنم و زیرشو کم می­کنم تا آماده بشه. میگوهامون آماده شد یه خورده­ هم براش سیب زمینی سرخ کردم برای دورش شما هم می­تونید این کار رو بکنید. یه ظرف گود بردارید. سیب زمینیم رو می­ذارم این گوشه. هیچی اندازه سیب زمینی سرخ کرده جذاب نیست.

خب یه خورده رنگ قرمزمون کمه. یه دونه فلفل خشک شده هم واسه دیزاینش استفاده می­کنم یه خورده گشنیز روش داشتیم. گشنیزای ساطوری هم اضافه می­کنم. این حلقه­مو برمی­دارم یه قشنگ خوشگل باشه. اینم از میگوی دو پیازه ما. امیدوارم درستش بکنید و لذت ببرید. یه غذاییه که استایل رستورانی داره می­تونه واسه مهمونیاتون یه غذای خیلی فوق العاده باشه. می­تونید با برنجم سروش بکنید می­تونید با نون یا حالت خوراکم سرو بشه. مرسی که تا آخر ویدئو همراه بودید و یه غذای دیگه رو تونستیم با هم دیگه به پایان ببریم. مثل همیشه یادتون نره که خیلی دوستون دارم. اگه دوست داشتید کانالو سابسکرایب بکنید و به دوستانتونم معرفی بکنید زنگوله رو هم که اگه بزنید از ویدئوهای جدید با خبر می­شید. توی کامنتا هم هر سوالی داشتید بپرسید در خدمتم. تا یه ویدئوی دیگه خدانگهدار.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دو پیازه میگو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.