رضیم
شماره دستور پخت: 1253
رضیم
طرز تهیه رولت بادمجان

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

یک عدد بادمجان ( بادمجان بزرگ باشه )

مواد گوشتی :
۱) ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲) یک عدد پیاز
۳) یک ق.چ نمک
۴) یک حبه سیر
۵) نصف ق.چ فلفل سیاه
۶) نصف ق.چ کاری
۷) نصف ق.چ پودرفلفل قرمز
۸) یک ق.غ روغن مایع

✔ مواد سس :
۱) یک لیوان آب
۲) نصف لیوان چایخوری روغن مایع
۳) یک ق.چ نمک
۴) فلفل سیاه
۵) پول بیبر
۶) یک ق.غ رب گوجه
۷) یک ق.م رب فلفل
۸) ۲ حبه سیر ( سیر وقتی داخل سس پخته بشه مزه ی سس خیلی خوب میشه )

✔ طرز تهیه :

دم بادمجان رو ببرید از وسط نصف کنید ( از طولش ) مطابق ویدئو برش بدید داخل آب و شکر قرار بدید ۱۵ دقیقه بمونه ( داخل آب نمک قرار نمیدم چون آب و شکر بادمجان رو شیرنتر میکنه ) تا بادمجانها داخل آب هستن مواد گوشتی رو آماده کنید پیاز رو نگینی خرد کنید ( میتونید رنده هم کنید ولی ممکنه آبش دربیاد و خوش طعم نشه ) بادمجانها رو آبکش کنید روش آب بگیرید سپس مطابق ویدئو داخل بادمجانها رو پر کنید داخل ظرف فر بچینید مواد سس رو مخلوط کنید روی بادمجانها بریزید با کاغذ روغنی روی ظرف رو بپوشانید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید وقتی نیم پخت شد کاغذروغنی رو بردارید از سس مقداری دیگه روش بریزید دوباره داخل فر قرار بدید تا کامل بپزه و برشته بشه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه رولت بادمجان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *