![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/fb2c6eb15057fa754e98589fbd2be980__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/bb5381e7a157f1454697e66f31e242d7__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/7de51adac51a008578b01be842fb77b3__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/9ad68ada9694688ddac6e4b2b6761138__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/2239d0f0b0cc42575748dc3aeb1f3038__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/8f5df8e0b9df106cb92689710f92854c__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/38f812b509d09f2c71aa80eb47d3fb29__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/0a332516bb5c8312ad6f9c0384a49f9e__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/53bb8c3165d820a7da6beb941d555527__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/33c996275f22ed8743f61ba91c71e0a7__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم سالاد سیب زمینی گرم :
سیب زمینی ۵-۶ عدد کوچک
ژامبون ۶-۷ ورق
پیاز قرمز ۱ عدد
شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
کنسرو ذرت ۳-۴ قاشق غذاخوری
سس پستوی گوجه ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه دلخواه مقداری
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری نمک آبپز کنید ترجیحا سیب زمینی هاتون کوچک باشه و تازه سپس خرد کنید و با پنیر خامه ای و روغن زیتون و نمک و ادویه مزه دار کنید و در سینی فر بریزید(سرخ هم میتونید بکنید)ژامبون رو هم من ریختم بغل سیب زمینی هام تا سرخ بشن و هر از گاهی زیرو رو کردم که سرخ بشه،سپس کنسرو ذرت و شوید تازه خرد شده،سس پستوی گوجه (پایین کپشن توضیح میدم چطوری درست کنید) و پیاز سرخ شده همه مواد را باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز گذاشته تا مواد باهم مخلوط شود و سپس سرو کنید
سس پستوی گوجه
گوجه خشک ۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۳-۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری
ریحان ۳۰ گرم
طرز تهیه:در غذا ساز همه مواد مربوط به قسمت سس پستو رو باهم مخلوط کنید تا به غلظتی که در عکس میبینید برسید میزان کمی و زیادی مواد قابل تغییر هست ولی برای اینکه به یه پستوی خوشمزه برسید اندازه ها را تغییر ندهید😊
سبحان (خریدار محصول) –
چقدرم خوشمزه بنظر میاد????????????????