رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم سالاد سیب زمینی گرم :
سیب زمینی ۵-۶ عدد کوچک
ژامبون ۶-۷ ورق
پیاز قرمز ۱ عدد
شوید تازه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
کنسرو ذرت ۳-۴ قاشق غذاخوری
سس پستوی گوجه ۴ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه دلخواه مقداری
طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری نمک آبپز کنید ترجیحا سیب زمینی هاتون کوچک باشه و تازه سپس خرد کنید و با پنیر خامه ای و روغن زیتون و نمک و ادویه مزه دار کنید و در سینی فر بریزید(سرخ هم میتونید بکنید)ژامبون رو هم من ریختم بغل سیب زمینی هام تا سرخ بشن و هر از گاهی زیرو رو کردم که سرخ بشه،سپس کنسرو ذرت و شوید تازه خرد شده،سس پستوی گوجه (پایین کپشن توضیح میدم چطوری درست کنید) و پیاز سرخ شده همه مواد را باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز گذاشته تا مواد باهم مخلوط شود و سپس سرو کنید
سس پستوی گوجه
گوجه خشک ۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۳-۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری
ریحان ۳۰ گرم
طرز تهیه:در غذا ساز همه مواد مربوط به قسمت سس پستو رو باهم مخلوط کنید تا به غلظتی که در عکس میبینید برسید میزان کمی و زیادی مواد قابل تغییر هست ولی برای اینکه به یه پستوی خوشمزه برسید اندازه ها را تغییر ندهید😊

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد سیب زمینی گرم”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *