رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم ساندویچ کوفته:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۱حبه
جعفری ۲ قاشق غذاخوری پر
پودرنان۳-۴ قاشق غذاخوری پر
نمک و فلفل
تخم مرغ ۱ عدد
.
مواد لازم سس:
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد کوچک
فلفل تند با دلمه ای ۱ عدد کوچک
نمک و فلفل
رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
گوجه پوره شده ۱ پیمانه پر
.
مواد لازم برای روی ساندویچ
ریحان تازه
لیموترش
نمک و فلفل
روغن زیتون
پنیر موزارلا یا پیتزا
.
طرز تهیه:ابتدا سس غذا را حاضر میکنیم پیاز را نگینی خرد کنید با سیر تفت دهید ،هویج و فلفل دلمه را بریزید و نمک و فلفل همه مواد را مخلوط و بعد از اینکه مقداری نرم شد رب گوجه را اصافه کنید و در اخر کار پوره گوجه را اصافه کنید و نیم ساعت روی شعله ملایم تا مواد پخته شود بعد از آن مواد سس را پوره کنید و کنار بگذاری(طبق ویدیو پیش برید)
.
برای تهیه کوفته گوشت را با پیاز آبگرفته،سیر،جعفری ساطوری شده،پودرنان،نمک و فلفل،تخم مرغ با هم مخلوط تا مواد منسجم شود سپس در یخچال استراحت دهید و بعد از ان کوفته هایی به اندازه گردو جدا کنید و آرد پاشی و در روغن کاملا سرخ کنید
پس از آن کوفته های سرخ شده را مثل ویدیو به سس اصافه کنید تا زمانی که کاملا گوشت پخته شود
.
برای بستن ساندویچ نان باگت را از وسط برش بدید از سس غذا روی نان بریزیذ و چند کوفته و روی کوفته ها پنیر گذاشته و چند دقیقه در فر تا پنیر آب شود بع از آن ریحانی که حاضر کردیم(ریحان تازه را با آب لیمو و نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید، بهتره این مرحله رو در همون موقع که ساندویچتون رو درست کردید انجام بدید تا ریحان ها تازگیشونو از دست ندن،)را میریزیم و نصف دیگر نان باگت و تماممممم
بسیار خوشمزست پس حتما امتحانش کن🤩🤩

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ کوفته ایتالیایی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *