رضیم
شماره دستور پخت: 4016
رضیم
طرز تهیه قیمه کورگ

موارد لازم + طرز تهیه

یکی دیگر از بهترین و لذیذترین غذاهای سنتی ایران، قیمه کورگ است. این غذا مخصوص شهرستان سنندج و غرب کشور است که با همراهی ما در سایت رضیم می توانید از این غذای لذیذ و خوشمزه استفاده کنید و در منزل بپزید.

مواد لازم برای ۴ نفر

تره ۵۰۰ گرم

سویا ۲۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

کره ۲۰ گرم

آب ½ فنجان

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

پودر آویشن و پودر زنجبیل (قابل حذف) به مقدار کافی

طرز تهیه قیمه کورگ

مرحله اول

برای تهیه این غذای پر طرفدار بهتر است در ابتدا تره را شسته و ساطوری کنید و بعد از آن سوی را درون یک کاسه بزرگ ریخته و روی آن مقداری آب جوش بریزید. سویا در آب جوش بافت بسیار نرمی به خود می گیرد.

مرحله دوم

در مرحله دوم باید پیازها را ساطوری کرده و نگینی کنید و به یک تابه مناسب اضافه کنید و به همراه مقداری کره روی شعله قرار دهید. پیازها را با کره تفت دهید و تا مرحله طلایی شدن ادامه دهید.

مرحله سوم

حال در مرحله بعد سویا را از آبکش عبور دهید و اجازه دهید آّ اضافی از آن خارج شوند. حال سویا را به تابه پیازها اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس با افزودن مقداری ادویه شامل نمک، فلفل سیاه و کمی آویشن و زنجبیل، تفت دادن را ادامه دهید.

مرحله چهارم

تفت دادن را همچنان ادامه دهید تا بوی خامی ادویه گرفته شده و کامل سرخ و یکدست شوند. حال نوبت تره است. تره نیز باید تفت داده شودتا کامل تغییر رنگ دهد. حال کمی آب به تابه اضافه کنید و اجازه دهد کاملا ترکیبات با هم بپزند.

مرحله پنجم

پس از اتمام و بخار شدن آب درون تابه قیمه کورگ آماده است. آن را از روی حرارت بردارید و در طرف مخصوص بریزید و به کمک سبزیجات تازه تزیین کنید. برای این کار از ریحان تازه استفاده نمایید و غذا را در کنار خانواده سرو کنید.

 

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه قیمه کورگ

  1. حنا (خریدار محصول)

    یبار خوردمش هنوز طعمش یادمه???

  2. ساتکین

    عالیه این رسپی????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *