رضیم
شماره دستور پخت: 3133
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍄مواد لازم قارچ شکم پر👇🏻
۵ عدد قارچ بزرگ
۱ تکه سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد فلفل سبز
۱ عدد فلفل قرمز
نصف ق چ نمک ، فلفل سیاه ، آویشن و پاپریکا

🍄طرز تهیه👇🏻
ساقه قارچ ها رو بریده و کنار میذاریم بعد داخل سینی فر میچینیمشون. سینه مرغ رو کوچک و مربعی شکل خرد میکنیم بعد گوجه فرنگی، فلفل قرمز ، فلفل سبز و ساقه های قارچ رو هم کوچک خرد میکنیم. داخل یه تابه مناسب روغن مایع ریخته و سیر و پیاز رو تا وقتی که رنگش عوض بشه تفت میدیم بعد سینه مرغ رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدیم. به سینه مرغ هایی که نزدیک پخت هستن فلفل، گوجه فرنگی و قارچ اضافه میکنیم تا وقتی که آبشو بکشه میپزیم و در آخر نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم بعد داخل قارچ ها رو با کمک قاشق از این مواد پر میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۳۰ درجه به مدت ۱۰_۱۵ دقیقه میپزیم .
اول ۱۰ دقیقه پخته و بعد روش پنیر چدار رنده شده اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگه هم میپزیم.
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه قارچ شکم پر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *