

موارد لازم + طرز تهیه
اول از همه بگم ببخشيد غذامون تزيين نداره،فرصت نشد☺️اين پست فقط جهت معرفي يه غذاي خوشمزه از شهر كرمان براي شما عزيزان هست?
لپه پلوي كرماني
مواد لازم:١/٢پیمانه لپه (از قبل خیس شود)
2 پیمانه برنج (از قبل خیس شود)
٣٠٠ گرم گوشت گوسفندي يا ٢٠٠ گرم چرخ کرده(رسپي اصلي اين غذا با گوشت قلقلي هست)
٣ ق سوپخوري زیره سیاه
1 ق چايخوري زردچوبه
١ ق غذاخوري رب
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
و طرز تهيه:ابتدا لپه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. لپه را در آبکش بریزید و از روی آن آب سرد رد کنید.
برنج را به روش معمول در آب جوش بریزید تا نرم شود. در حالی که برنج میجوشد، لپه و زردچوبه و زیره را هم اضافه کرده و در آخر همه مواد را آبکش کنید.
گوشت را جدا بپزيد با پياز سير و زردچوبه و فلفل و خيلي كم رب گوجه يا اگر از گوشت چرخ كرده استفاده ميكنيد به گوشت قدری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. مایه گوشت را به شکل کوفتههای ریز درست کنید و توی روغن قدری تفت دهید تا گوشت اصطلاحا خودش را بگیرد.
برنج و لپه وزیره را در قابلمه مناسب بریزید و گوشت تيكه اي را مابين برنج بزاريد و يا اگه كوفته ريزه دارين لا به لاي برنج بريزيد و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
پ ن: با همون مواد اوليه هميشگي از غذاهاي شهرهاي ديگه استفاده و غذاهاي جديد درست كنيم و از طعمشون لذت ببريم???
پ ن: اين غذا مناسب نذري در اين روزهاي عزيز هم هست??
شوانه –
خیلی رسپی خوشمزه ایه?????
فریماه (خریدار محصول) –
خوشمزست بی شک????????????
آروین (خریدار محصول) –
چه خوشمزه و عالیههههه ???????? ????
جوانه –
به به چه شود این رسپی ???????? ????