رضیم
شماره دستور پخت: 123
رضیم
طرز تهیه لپه پلوي كرماني

موارد لازم + طرز تهیه

اول از همه بگم ببخشيد غذامون تزيين نداره،فرصت نشد☺️اين پست فقط جهت معرفي يه غذاي خوشمزه از شهر كرمان براي شما عزيزان هست😍
لپه پلوي كرماني
مواد لازم:١/٢پیمانه لپه (از قبل خیس شود)
2 پیمانه برنج (از قبل خیس شود)
٣٠٠ گرم گوشت گوسفندي يا ٢٠٠ گرم چرخ کرده(رسپي اصلي اين غذا با گوشت قلقلي هست)
٣ ق سوپخوري زیره سیاه
1 ق چايخوري زردچوبه
١ ق غذاخوري رب
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
و طرز تهيه:ابتدا لپه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. لپه را در آبکش بریزید و از روی آن آب سرد رد کنید.
برنج را به روش معمول در آب جوش بریزید تا نرم شود. در حالی که برنج می‌جوشد، لپه و زردچوبه و زیره را هم اضافه کرده و در آخر همه مواد را آبکش کنید.
گوشت را جدا بپزيد با پياز سير و زردچوبه و فلفل و خيلي كم رب گوجه يا اگر از گوشت چرخ كرده استفاده ميكنيد به گوشت قدری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. مایه گوشت را به شکل کوفته‌های ریز درست کنید و توی روغن قدری تفت دهید تا گوشت اصطلاحا خودش را بگیرد.
برنج و لپه وزیره را در قابلمه مناسب بریزید و گوشت تيكه اي را مابين برنج بزاريد و يا اگه كوفته ريزه دارين لا به لاي برنج بريزيد و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
پ ن: با همون مواد اوليه هميشگي از غذاهاي شهرهاي ديگه استفاده و غذاهاي جديد درست كنيم و از طعمشون لذت ببريم👌🏻😉
پ ن: اين غذا مناسب نذري در اين روزهاي عزيز هم هست🙏🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه لپه پلوي كرماني”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *