رضیم
شماره دستور پخت: 123
رضیم
طرز تهیه لپه پلوي كرماني

موارد لازم + طرز تهیه

اول از همه بگم ببخشيد غذامون تزيين نداره،فرصت نشد☺️اين پست فقط جهت معرفي يه غذاي خوشمزه از شهر كرمان براي شما عزيزان هست😍
لپه پلوي كرماني
مواد لازم:١/٢پیمانه لپه (از قبل خیس شود)
2 پیمانه برنج (از قبل خیس شود)
٣٠٠ گرم گوشت گوسفندي يا ٢٠٠ گرم چرخ کرده(رسپي اصلي اين غذا با گوشت قلقلي هست)
٣ ق سوپخوري زیره سیاه
1 ق چايخوري زردچوبه
١ ق غذاخوري رب
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
و طرز تهيه:ابتدا لپه را با مقدار مناسبی آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. لپه را در آبکش بریزید و از روی آن آب سرد رد کنید.
برنج را به روش معمول در آب جوش بریزید تا نرم شود. در حالی که برنج می‌جوشد، لپه و زردچوبه و زیره را هم اضافه کرده و در آخر همه مواد را آبکش کنید.
گوشت را جدا بپزيد با پياز سير و زردچوبه و فلفل و خيلي كم رب گوجه يا اگر از گوشت چرخ كرده استفاده ميكنيد به گوشت قدری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. مایه گوشت را به شکل کوفته‌های ریز درست کنید و توی روغن قدری تفت دهید تا گوشت اصطلاحا خودش را بگیرد.
برنج و لپه وزیره را در قابلمه مناسب بریزید و گوشت تيكه اي را مابين برنج بزاريد و يا اگه كوفته ريزه دارين لا به لاي برنج بريزيد و به مدت 45 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
پ ن: با همون مواد اوليه هميشگي از غذاهاي شهرهاي ديگه استفاده و غذاهاي جديد درست كنيم و از طعمشون لذت ببريم👌🏻😉
پ ن: اين غذا مناسب نذري در اين روزهاي عزيز هم هست🙏🏻

نظر خود را بیان کنید

4 دیدگاه برای طرز تهیه لپه پلوي كرماني

  1. شوانه

    خیلی رسپی خوشمزه ایه😉👏🏻👏🏻

  2. فریماه (خریدار محصول)

    خوشمزست بی شک????????????

  3. آروین (خریدار محصول)

    چه خوشمزه و عالیههههه ???????? ????

  4. جوانه

    به به چه شود این رسپی ???????? ????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)