رضیم
رضیم
طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

متن ویدئو طرز تهیه ماکارونی سبزیجات

پیاز سرخ‌شده 2 عدد

ماکارونی به مقدار لازم

فلفل دلمه‌ای نگینی به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی نگینی به مقدار لازم

قارچ (سر تفت داده شده) به مقدار لازم

هویج فرنگی (بخارپز) به مقدار لازم

زردچوبه، نمک، دارچین 2 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

آویشن 5/2 قاشق چای‌خوری

زعفران به مقدار لازم

سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه. امروز اومدیم مهمون خونه‌هاتون باشیم. با یه غذای همه‌پسند و اینکه خیلی راحت تهیه می‌شه به اسم ماکارونی سبزیجات. با ما همراه باشید تا پایان این ویدیو تا باهم یه غذای خوشمزه رو تهیه کنیم. سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون خیلی‌خیلی خوب باشه و ما رو در واقع همراهی کنید تا ماکارونی سبزیجات رو با هم درست کنیم. من بخاطر اینکه زمان زیادی رو از دوستان نگیرم، ماکارونی رو ریختم، الان آماده صاف کردنه.

ببینید زمان اینکه ماکارونی رو از آب بکشیم بیرون، ببینید وقتی که ما براحتی تونستیم این رو دولا کنیم، این نشکنه یعنی تمام مواد داخلش پخته باشه. این زمانیه که ما می‌تونیم ماکارونی رو از آب بیرون بکشیم. هیچ موردی نداره. بعد حالا این به نظر من یک مقداری ماکارونی ما با اجازتون مهمان داریم و ماکارونیامون زیاده. من اینو با اجازتون اگه اشکالی نداره همین اول برنامه بدم اینو شما صاف بکنید، تا من بقیه کارا رو انجام بدم.

دوستان ماکارونی مورد نظرمون رو آبکش کردیم. الان آماده شده. می‌خوایم بقیه مراحل که همون طرز تهیه موادمون که لابه‌لای ماکارونیمون می‌خوایم بذاریم رو با همدیگه ببینیم به چه صورت تهیه می‌شه. یک توضیحی رو من بدم. بعضیا دوست دارن ماکارونی کامل باشه. من ایندفعه اینو به دو نیم تقسیم کردم. اینکه شما دو قسمت کنید، چهار قسمت یا کامل بذارید، این کاملا اختیاریه به عهده خودتون. اما اون چیزی که در واقع به عنوان اسپاگتی متداوله اونیه که کامل باشه. خودتون می‌دونید توی ویدیوهای قبلی هم توضیح دادم، من رب رو حتما توی روغن سرتفت می‌دم، بعد اودیه‌هاش رو اضافه می‌کنم، بعدش مواد رو توش می‌ریزم که در واقع مواد زیاد هم طعم بگیرن مواد، هم ربی که من دارم اون رب کاملا از هم جدا بشه و خوش‌رنگ‌تر بشه.

ما تمام موادی رو که اینجا آماده کردیم برای دو تا بسته کامل ماکارونی هست. حالا شما بسته به اون نیازتون شما می‌تونید مواد رو کم یا زیاد کنید. من فلفل دلمه‌ای رو می‌ریزم داخل روغنی که از قبل تفت دادم یه مقداری می‌ذارم توش که یه ذره تفت بخوره و سبک بشه. خیلی زیاد موادمون رو تفت نمی‌دیم. چیزی که زیاد به تفت دادن نیاز داشت پیاز بود که من اینو در واقع حالا یه توضیحی بدم شاید دوستان بپسندن یا نه، نمی‌دونم اما از نظر من خیلی پسندیده و خوش‌طعم و خوشمزه است. من وقتی که جوجه درست می‌کنم، موادی که برای جوجه‌کباب درست می‌کنم، موادی که گوشت داره دوستان می‌دونن من ودیوهای قبلی توضیح دادم.

خب این توش خیلی مواد داره یعنی شما از روغن زیتون و سس و چیزای مختلف، ماست، خود پیاز، زعفرون، نمک، فلفل، خیلی از مواد رو توش داره. من اونو هیچ وقت دور نمی‌ریزم. دو تا کار با این می‌کنم. یکی حتما بعد از اینکه جوجه‌کباب درست کردم، ماکارونی درست می‌کنم و اون رو در واقع توی مواد ماکارونی اضافه می‌کنم تا موادمون در واقع حیف و میل نشه. بعد یا اینکه اون رو ته دیگ می‌ذارم و به عنوان تهدیگ استفاده می‌کنم. چقدر هم خوشمزه بود، من که چشیدم فوق‌العاده خوشمزه بود موادش. آره حالا ایشالا دوستان اگر دوست داشتن تجربه کنند اگه هم دوست نداشتید پیاز رو همین‌طور معمولی تفت بدید یا بذارید سرخ بشه و داخل ماکارونیتون هم استفاده کنید.

این مواد رو با توجه به درجه‌ای که نیاز داره این ماکارونی موادش پخته بشه من با همون شیوه یعنی با همون نسبت اینا رو داخل ماهیتابه‌ای که دارم مواد رو درست می‌کنم می‌ریزم تا آماده شه. شاید خیلی از دوستان هویج رو خیلی استفاده نکنن، اما این رو هم امتحان کنید و ما رو در جریان قرار بدید که استفاده کردید، آیا ازش راضی بودید یا نبودید. چون به نظر من بسیاربسیار خوش‌طعم خوشمزه می‌کنه یعنی یه مزه خاصی رو می‌ده. چون نگاه کنید، این ماکارونی ما گوشت نداره، تمام موادی که داخلش داریم سبزیجات هست. من این‌هارو تفت دادم. حالا شما بدین من ادویه‌ها رو کم‌کم اضافه کنم. دونه‌دونه ادیه‌ها رو و بعدش در واقع باز در خدمتتون هستم.

من زردچوبه رو یکونیم تا دو قاشق بهش اضافه میکنیم و در واقع این به خود شما بستگی داره. بعضیا خب بوی زردچوبه رو تو غذا زیاد نمی‌پسندن. اما خب بیس تمام ادوی‌ها زردچوبه و فلفل و در واقع فلفل سیاه، فلفل قرمز هستش. من چون این موادم قبلا فلفل داشته در واقع زیادی بهش فلفل اضافه نمی‌کنم و نصف قاشق چای‌خوری اضافه کردم. این زعفرون رو من کامل می‌ریزم ببینم چقدره. این یکی و این هم دو تا. مصرف زعفرونمون خیلی بالاست، آره زعفرون من زیاد استفاده می‌کنم توی غذاهام. حالا غیر از طعمش فایده‌ای که داره برای ضد افسردگی خیلی‌خیلی خوب و عالیه. ببینید این فلفل قرمزه من خیلی کم نوک قاشق چای‌خوری می‌ریزم چون طعم فلفل غذا رو خوشمزه می‌کنه. من از دارچین کم استفاده می‌کنم چون فقط عطرش رو نیاز دارم و رنگ غذامون رو خراب نکنه. این آویشن است. که من این آویشن رو دو تا قاشق سرپر، اجازه بدید من نصف قاشق چای‌خوری باز بهش اضافه کنم. چیزی که الان می‌مونه فکر کنم نمکش است. نمکش رو بدید من اضافه کنم. باز هم نمک یک قاشق بیشتر اضافه نمی‌کنم. به دیلیل اینکه فکر می‌کنم موادمون نمک کافی رو داشته باشه. گوجه فرنگی رو بی‌زحمت بدید من اضافه کنم به مواد.

جا داره که من از تک‌تک دوستانمون تشکر کنم بابت لایک، کامنت‌های قشنگی که می‌ذارن. انتقاد سوال‌هاشون رو اعلام می‌کنند. ما هم مطمئن باشید در اسرع وقت پاسخ‌گوی تمام سوالاتتون هستیم. دوستان ما سعی می‌کنیم که درخواست شما رو در واقع به موقع و به زمان خودش پاسخ بدیم. اما چون درخواست‌ها زیاد هست، احتما می‌دم که بعضی از دوستان خیلی در انتظارند. دیروز من دیدم بعضی دوستان مجددا بعضی از موارد رو کامنت گذاشتن.

من عذرخواهی می‌کنم از تک‌تک‌شون. بخاطر اینکه دیگه زمان این اجازه رو نمی‌ده. و تمام تلاشمون رو می‌کنیم که تهیه کنیم و در خدمت دوستان باشیم. من همین‌طور که صحبت می‌کردم قارچ رو اضافه کردم. دوستان مشاهده کردند و الان چون این آماده است (پیاز)، دیگه من اینو به موادم اضافه می‌کنم. درواقع به جای پیازداغ با همون موادی که داشت من اینو اضافه کردم تا در واقع مواد داخلی به اصطلاح ماکارونیمون آماده شه. شما یه زحمتی بکشید تهدیگ‌هارو بذارید. روغن رو یه مقداری من ریختم. شما تهدیگش رو بذارید و نسبت لازمش رو بریزید تا من لابه‌لای ماکارونی این مواد رو اضافه کنم.

من وقتی پلوی مخلوط درست می‌کنم یا ماکارونی درست می‌کنم، عموما تاپ قابلمه رو حتما سفید می‌ذارم. چون وقتی دم‌کنی و اینا می‌ذارم سرش چون هم خود دم‌کنی بوی غذا رو می‌گیره، هم رنگ می‌گیره و ممکنه کثیف بشه. بعد بخاطر همین همیشه تاپشو خالی می‌ذارم تا این اتفاق براش نیفته. شما زحمت بکشید دارچین هم به من بدین که ما اینجا فقط به بوی دارچین احتیاج داریم. یعنی اگر ما می‌خواستیم دارچین رو از اول به این مواد اضافه کنیم، دیگه موادی به این شفافی نداشتیم. خب من این دارچینو اضافه می‌کنم. تا این بو و عطر دارچین رو توی غذا داشته باشیم، بعدش که مخلوط می‌کنسم طعمش همه جا سرایت می‌کنه. شما زحمت بکشید اون رو روی تاپ این بریزید.

خب دوستان و همراهان عزیز ببینید من اینو تقریبا ریختیم آماده کردیم، می‌ذاریم دم بکشه و برای سروش خدمتتون می‌رسیم. لطفا همراه ما باشین تا این غذا رو همراه هم سروش کنیم.

دوستان و همراهان گرامی ماکارونی سبزیجات ما آماده شد. برای سرو آوردیم خدمتتون. اینم تهدیگش. امیدوارم که لذت برده باشین از این غذا و از تک‌تک شما عزیزان نهایت تشکر رو دارم که تا پایان این ویدیو ما رو همراهی کردید. عزیزای دلم حتما کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید، لایک و کامنت هم فراموشتون نشه. چند تا ویدیو به شما پیشنهاد می‌شه، لطفا اونا رو هم مشاهده بفرمایید. تا ویدیو بعدی خدانگهدار.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماکارونی سبزیجات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی