

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه مرصع پلو با ماهیچه
فیلم طرز تهیه مرصع پلو با ماهیچه
سلام خدمت همه شما، خیلی خوش اومدین به آشپزخونه من، مرحله اول، ریز کردن سبزیجاته، با پیاز شروع میکنم، ابعاد رو میبینید، ریز ریز، یه بته سیر کامل، خوردش میکنم و پوست میگیرم و ریزش میکنم. کرفس، ببینید دستم رو، و در نهایت هویج. برشهای یک دست و یک اندازه، منظم.
اینم از این، بریم رو گاز، حرارت زیاد، یه کوچولو روغن و سبزیجات رو میریزم. دو دقیقه بعد، ماهیچه گو.سفندی، سریع میریزم، سبزیجات رو میریزم روش، میریم سراغ ادویه، تخم گشنیز، تازه آسیاب کنید. فلفل سیاه و زردچوبه، هم میزنم قشنگ، حرارت زیاده، حالا آب میریزم با حرارت کم، میزارم چهار ساعت بپزه. میرم سراغ زعفرون، همیشه من زعفرون رو تازه خورد میکنم. این جوری، حالا یخ هم میزارم روش تا دم بکشه. این جا رو ببینید.
بیست دقیقه نیم ساعت مونده تا کامل ماهیچه من بپزه. بهش زعفرون میزنم، نمک هم میریزم و درش رو میبندم. آب داره میجوشه، برنج رو شستم. با نمک میریزم توی آب جوش، ده دوازده دقیقه میذارم خوب بجوشه و بعد آبکشش میکنم. تو همون قابلمه روغن میریزم، برنج هم میریزم، دوباره یک کم روغن و میزارم تا دم بکشه. بریم سراغ آجیل. پسته، سی ثانیه سرخ بکنید با کره.
همچنین بادوم رو اینم سی ثانیه، میرم سراغ زرشک، یک کم هم زرشک میریزم که متعادل بشه، باز هم سی ثانیه، و در نهایت کشمش، از سی ثانیه اگر بیشتر شه، میسوزن اینا، خیلی حساسن، تمومه، خوب این رو نگاه کن. این رو نگاه کن.کامل پخته.. چهار ساعت. شما میتونید سبزیجات رو اینطوری سرو بکنید، اگر هم خواستید میتونید اونا رو پوره کنید. من میخوام پوره کنم، ماهیچهها را در میارم. اینم از این و حالا پوره میکنم. عین یه سس، نگاهش کنید.
اینم از برنج ما که کامل دم کشیده، آماده است و غذا رو میکشم. یه کم از سس، ماهیچهها، و برنج. این مقداری از اون زعفرون هست که مونده، برنج میریزم توش، آروم هم میزنم که برنجها خورد نشن، حالا با این برنج زعفرونی و اون آجیلایی که داریم، برنج رو تزئین میکنم. بادوم هم میریزم این جا، پسته، زرشک، اینم از کشمش. وای نگاشون کن. خیلی خوشحالم که تا آخر این ویدیو همراه من بودید و لذت بردید. میبینمتون به زودی. فعلا!
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.