رضیم
رضیم
طرز تهیه پتاژ كدوحلواييه خامه اي

موارد لازم + طرز تهیه

سلااام
اين تصويري كه ميبينيد پتاژ كدوحلواييه خامه اي هست،
اول يه توضيح كوتاه راجع به تفاوت پتاژ و سوپ بدم كه در تهيه پتاژ همه مواد با هم ميكس ميشه و حالت پوره داره درصورتيكه در سوپ مواد به هيچ وجه با هم ميكس نميشه
مواد لازم:
سيب زميني ١ عدد متوسط
هويج ١ عدد متوسط
ساقه جوان كرفس ١ شاخه
پياز ١ عدد متوسط
كدوحلوايي نصف ١ كدوي كوچك
نمك فلفل به ميزان لازم
خامه (ميزان كم و زيادش بستگي به خودتون داره)
كره (كمي براي تفت دادن)
قرص عصاره مرغ ١ عدد
طرز تهيه:همانطور كه مراحل طبخ را استوري براتون گذاشتم ابتدا سيب زميني،هويج،كرفس و پياز با كره تفت داده ميشن تا سبك بشن بعد بهش قرص عصاره مرغ را اضافه كنيد و يه تفت كوچيك و بعد آب جوش را اضافه كرده و ميزاريد حدودا ١٥ دقيقه مواد باهم بپزه بعدش كدوحلوايي ها كه مكعبي خرد كردين را اصافه ميكنيد و دوباره در ظرف را بسته و اجازه ميديم كه همه مواد خوب با هم پخته بشه بعد از پخت كامل با بلندر همه مواد را ميكس ميكنيم نمك و فلفل را اندازه كرده (من در اينجا نخود فرنگي كه از قبل داشتم هم اضافه كردم كه كاملاا اختياريه ولي در دستور اصلي نيست) و ميزاريم رو شعله كم تا آروم آروم بپزه بعد از پخت كامل خامه را با مقداري شير رقيق كرده و به پتاژ اضافه كنيد متاسفانه يادم رفت از اين مرحله عكس بگيرم براتون و بعد در ظرف سرو كشيده و ميل كنيد
پ ن:كدو حلوايي سرشار از ويتامين سي هست و مفيد براي سرماخوردگي

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پتاژ كدوحلواييه خامه اي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی