رضیم
شماره دستور پخت: 2870
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

پلوی سه رنگ با مغزی تن ماهی
مواد لازم:
برنج ۲ پیمانه
تن ماهی ۱ قوطی
پیاز ۱ عدد
نمک،فلفل،پاپریکا،زردچوبه،پودرتخم گشنیز یا ادویه های دلخواه
زعفران
شوید و سیر پلویی
طرز تهیه:
ابتدا تن ماهی را بجوشانید حدودا ۲۰ دقیقه دراین فاصله پیاز داغ بکیرید ولی حواستون باشه حالت چیبسی نشه نرم باشه بعد با پوره سیر و ادویه ها حسابی سرخ کنید،تن ماهی را هم که مدت جوشیدنش تمام شده آبش رو دور بریزید و خود ماهی رو به پیاز اضافه کنید و همه مواد را روی گاز تفت بدید میتونید زعفرون هم بهش بزنید،مواد تن ماهی اماده را کنار بگذارید سپس برنج را به حالت ابکش یا کته در بیاورید ولی دم نکنید ،سه تا ظرف بردارید یکیش پلوی سفید ظرف دوم پلوی زعفرانی و ظرف سوم شوید پلو باشه من سیرپلویی هم داشتم اضافه کردم،سپس قابلمه نچسب بردارید و اول به ترتیب کل لایه زعفرانی را بریزید بعد نصف از برنج شویدی و بعد مواد تن ماهی و بعد دوباره برنج شویدی و در لایه اخر برنج سفید بریزید همه مواد را مقداری فشار دهید و برنج را دم کنید،نوش جان
پ ن: برای سالاد هم کلم برگ سفید را با چاقوی تیز نازک برش بدید بعد هویج را هم رنده کنید و مقداری کشمش هم بریزید و سس که ترکیبی از ماست پرچرب،مایونز،نمک و فلفل،سرکه،آویشن هست را مخلوط و به مواد سالاد اضافه کنید،بهتره بعد از اینکه کلم ها را خرد کردید با دست مقداری فشار دهید تا کلم نرم تر و سس را بیشتر به خودش جذب کنه و سالادتون هم خوشمزه تر میشه😉

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پلوی سه رنگ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.