رضیم
شماره دستور پخت: 1201
رضیم
طرز تهیه پیده گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه پیده گوشت

✔ مواد مورد نیاز برای خمیر :

۱) آب ولرم ۲۰۰ ml
۲) شیر ولرم ۲۰۰ ml
۳) ۱۰ گرم خمیر مایه فوری
۴) یک چهارم لیوان چایخوری روغن مایع یا روغن زیتون
۵) ۱/۵ ق.م نمک
۶) یک ق.م شکر
۷) ۴/۵ الی ۵ لیوان آرد

✔ مواد گوشتی :

۱) ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده مخلوط
۲) یک عدد پیاز
۳) ۱ الی ۲ حبه سیر
۴) ۲ عدد فلفل سبز
۵) نصف یک فلفل چیلی
۶) ۲ الی ۳ ق.غ جعفری خرد شده
۷) ۲ عدد گوجه
۸) یک ق.غ رب گوجه
۹) ۱/۲ ق.غ رب فلفل
۱۰) ۴ الی ۵ ق.غ روغن زیتون
۱۱) یک ق.م پودرفلفل قرمز
۱۲) یک ق.م نمک
۱۳) ۱/۲ ق.م فلفل سیاه
۱۴) ۱/۲ ق.م پول بیبر

✔ برای روش :
۱) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۲) یک ق.غ روغن زیتون

✔ طرز تهیه :
داخل ظرفی گوشت رو بریزید تمام مواد رو نگینی ریز خرد کنید و یا میکس کنید رب ، روغن ، ادویه ها رو به گوشت اضافه کنید خوب با هم مخلوط کنید یا ورز بدید داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه . برای خمیر داخل ظرفی خمیر مایه ، شکر ، شیر ولرم ، آب ولرم رو اضافه کنید هم بزنید تا خمیر مایه حل بشه سپس روغن مایع ، نمک و آرد رو کم کم اضافه کنید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید روش سلفون بکشید ۴۵ دقیقه بزارید تا عمل بیاد خمیر که عمل اومد ده گوله درست کنید اگه دوست دارید که پیده بزرگ باشه گوله های بزرگتر درست کنید روی سطح آردپاشی شده با وردنه خمیر رو به درازا باز کنید داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و خمیر رو داخلش قرار بدید داخل یک قاشق از مواد گوشتی بردارید و پخش کنید کناره های خمیر رو از اطراف جمع کنید و خوب فشار بدید تا باز نشه زرده ی تخم مرغ و روغن رو با هم مخلوط کنید و روی کناره های خمیر بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۳۰ درجه بپزید به محض اینکه از فر درآوردید کناره های خمیر کره بمالید و اگر میخواهید نرم بمونه روش یه پارچه ی تمیز بکشید و بعد از اینکه از داغی اولیه افتاد سرو کنید .
نوش جان 😋

طرز تهیه پیده گوشت (روش 2)

طرز تهیه پیده گوشت (روش 2)

مواد لازم برای خمیر پیده:
آرد ۳۰۰ گرم (دو پیمانه)
آب ۱۵۰ تا ۱۸۰ گرم (سه چهارم پیمانه)
خمیرمایه فوری ۳ گرم (یک ق چ سرخالی)
شکر ۶ گرم (یک ق چ)
نمک ۴ گرم (یک دوم ق چ)
روغن زیتون یک ق غ سر پر
رومال یک تخم مرغ زده شده با کمی پودرسیر
***
مواد تاپینگ: مخلوط گوشت چرخکرده(خام)و پیاز و سیر و فلفل دلمه و جعفری که همگی ساطوری و خیلی ریز شده باشند و کمی رب و روغن مایع و نمک و فلفل و ادویه ، که باید خیلی خوب ورز دهید و کنار بگذارید تا خمیر آماده شود.
***
در ابتدا همه ی مواد خشک(آرد و خمیرمایه و نمک و شکر) رو با هم مخلوط کنید، سپس آب رو کم کم اضافه کنید و ورز دهید و روغن زیتون رو هم اضافه کنید و نهایتا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز دهید تا یک خمیر نرم و لطیف و یکدست داشته باشید (اگر خمیر سفت بود دو ق آب اضافه کنید و اگر چسبندگی داشت یک ق آرد اضافه کنید) خمیرو در یک کاسه ی چرب با درپوش یکساعت و نیم در دمای محیط استراحت دهید، سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید (حدود ۵ تا چانه ی ۹۵ گرمی) و روشونو بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید، و سپس به ترتیب چانه ها رو با وردنه به صورت بیضی و نازک باز کنید و از مواد تاپیک یک لایه ی نازک روی خمیر پخش کنید و فقط یک سانت از لبه ها رو مواد نزنید…سپس لبه هارو تا کنید و خمیرو به شکل قایق در بیاورید و در سینی فر بگذارید و لبه هارو رومال تخم مرغ بزنید. فرو از قبل با دمای ۲۳۰ تا ۲۴۰ درجه کاملا داغ داغ کنید، سینی پیده ها رو در فر داغ بگذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بگذارید تا بپزند. بعد از پخت برش بزنید و به همراه لیموترش و پیاز و جعفری خرد شده نوش جان کنید. اگر دوست داشته باشید، بعد از پخت می تونید دور پیده هارو کره ی آب شده بمالید😉😋

طرز تهیه پیده گوشت (روش 3)

طرز تهیه پیده گوشت (روش 3)

🌮مواد لازم👇🏻
نصف لیوان شیر ولرم
نصف لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان ماست
۱ عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای روش)
۱ ق غ خمیر مایه
۱ ق چ شکر
۱ ق م نمک
۴/۵ لیوان آرد

🌮برای مواد گوشتی👇🏻
۲۵۰_۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۳ عدد فلفل سبز
۱ عدد فلفل قرمز
۱ عدد گوجه فرنگی( قسمت داخلیش خالی شده باشه)
۴_۵ ق غ روغن مایع
نمک ، فلفل سیاه ، پول بیبر
یک دسته جعفری
۱ حبه سیر در صورت تمایل
‌‌
🌮طرز تهیه👇🏻
برای خمیر همه مواد لازم رو اضافه کرده و تا زمانی که مخلوط بشن خوب ورز می دیم . اگه آرد کم اومد می تونیم اضافه کنیم یه خمیر نرم ورز می دیم . روش رو با سلفون می پوشونیم و
تا زمانی که مواد داخلش رو آماده کنیم استراحت می دیم .
پیاز، فلفل ها، گوجه فرنگی ، سیر ، جعفری رو داخل میکسر می ریزیم نباید زیاد میکس کنیم له میشن . گوشت چرخ کرده ، روغن مایع ، ادویه ها رو هم اضافه کرده و هم می زنیم مواد داخلش آماده شد .
از خمیرمون به اندازه پرتقال برش زده برمی داریم به صورت طولی به بزرگی سینی باز می کنیم یا هم چونه ها رو کوچک جدا کرده و پیده های کوچک درست می کنیم داخلش مواد گوشتی رو گذاشته و کناره هاشو می پیچیم
زرده تخم مرغ رو با ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کرده و با کمک لیسک به کناره هاش می مالیم .
داخل فر از قبل گرم شده بالا پایین با دمای ۲۰۰ درجه تا وقتی که سرخ بشن می پزیم .
نوش جان ❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیده گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *