رضیم
شماره دستور پخت: 2682
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم کته گوشت و هویج :
گوشت گوسفندی(جایگزین ران مرغ فیله شده)۴۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
زرشک ۱۰۰ گرم
گوجه ۲ عدد متوسط
زعفران
نمک و فلفل،پاپریکا،زیره،دارچین،پودر تخم گشنیز،چوب دارچین،پودر سیر و پیاز،ادویه دودی
پیاز ۲ عدد
شکر
سیر ۲ حبه
سیب زمینی
برنج ایرانی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را من از گوشت گردن استفاده کردم را با پیاز،دو حبه سیر درسته و زعفران و ادویه ها حسابی سرخ کردم سپس مقداری آب ولرم و اجازه میدهیم گوشت کاملا پخته شود،در این فاصله زرشک را خیس کنید و در کره تفت دهید سپس ۳/۴ زرشک را پوره کنید و بقیه را نگه دارید،در تابه جداگانه پیاز را خرد کنید و تفت دهید ،مقداری زعفران اضافه کنید و گوجه پوره شده را به پیاز اضافه کنید و اجازه دهید آبش کشیده شود،حالا ظرف مناسبی را بردارید گوجه پوره شده با پیاز +زرشک پوره شده+مقداری زعفران را به ترتیب در ظرف ریخته و باهم تفت دهید و سپس گوشت پخته شده را با مقداری از آب گوشت اضافه کنید و ۱۵ دقیقه احازه دهید مواد به خرد هم برود اگر از گوشت لحم استفاده میکنید نیازی به این مرحله نیست،سپس استخوان و چربی گوشت را جدا کرده و دوباره به ظرف سس برمیگردانیم(میتوانید از اول گوشت را بدون استخوان کنیدو بعد به سس اضافه کنید) سپس در این مرحله هویج رنده شده یا خلالی نازک خرد شده را به مواد گوشت اضافه کنید و اجازه دهید با مواد کاملا پخته و غلیظ شود ،نمک غذارو اندازه کنید و بعد از پخت کامل مواد کنار بگذارید،کته یا برنج آبکش را حداگانه حاضر کنید ،کف قابلمه مقداری سیب زمینی به سلیقه خودتون بگذارید و بعد از آن مقداری برنج زعفرانی سپس برنج سفید و تمام مواد گوشتی و دوباره برنج سفید با پشت قاشق فشار دهید تا کاملا پرس شود و مقداری زعفران دم کرده و کته را روی شعله ملایم دم میکنیم

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه کته گوشت و هویج

  1. نوشین

    فوق العاده این????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی