رضیم
شماره دستور پخت: 3313
رضیم
طرز تهیه کوزالاک مانتی

موارد لازم + طرز تهیه

🥐مواد لازم کوزالاک مانتی👇🏻
برای بورک
۲ عدد خمیر یوفکا
۲ لیوان روغن مایع (برای سرخ کردن)

🥐برای ماست سیری👇🏻
۱ لیوان ماست
۱ حبه سیر له شده
۱/۲ ق چ نمک

🥐برای مواد گوشتی👇🏻
۴ ق غ روغن زیتون
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ ق م رب گوجه فرنگی
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق چ نمک
مقداری فلفل سیاه

🥐برای روش👇🏻
۳_۴ شاخه جعفری

🥐طرز تهیه👇🏻
ابتدا هر خمیر یوفکا رو به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل مثلث در میاریم. هر تکه رو با کمک یه سیخ چوبی رول می کنیم و گوشه هاشو با آب خیس کرده و به هم می چسبونیم. سیخ چوبی رو آروم در میاریم و با این روش بقیه یوفکا ها رو هم درست می‌کنیم بعد تو روغن داغ تا وقتی که طلایی بشه سرخ می‌کنیم و داخل سینی دستمال حوله کاغذی پهن شده می‌چینیم.
برای سس گوشت پیاز رو خرد کرده و با روغن زیتون تفت می دیم گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دیم بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دیم. روش سیر، ادویه ها و نصف لیوان آب گرم رو اضافه کرده ۲_۳ دقیقه دیگه تفت داده و بعد از پخت از روی اجاق برمی داریم.
یوفکا های سرخ شده رو توی بشقاب صاف بزرگی می چینیم روش به ترتیب سیر ماست و سس گوشتی رو اضافه کرده و به همین شکل لایه دوم رو تکرار می کنیم و سرو می کنیم.
نوش جان🥐🥰☺️

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کوزالاک مانتی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *