رضیم
شماره دستور پخت: 3313
رضیم
طرز تهیه کوزالاک مانتی

موارد لازم + طرز تهیه

🥐مواد لازم کوزالاک مانتی👇🏻
برای بورک
۲ عدد خمیر یوفکا
۲ لیوان روغن مایع (برای سرخ کردن)

🥐برای ماست سیری👇🏻
۱ لیوان ماست
۱ حبه سیر له شده
۱/۲ ق چ نمک

🥐برای مواد گوشتی👇🏻
۴ ق غ روغن زیتون
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ ق م رب گوجه فرنگی
۱ ق چ پودر فلفل قرمز
۱ ق چ نمک
مقداری فلفل سیاه

🥐برای روش👇🏻
۳_۴ شاخه جعفری

🥐طرز تهیه👇🏻
ابتدا هر خمیر یوفکا رو به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل مثلث در میاریم. هر تکه رو با کمک یه سیخ چوبی رول می کنیم و گوشه هاشو با آب خیس کرده و به هم می چسبونیم. سیخ چوبی رو آروم در میاریم و با این روش بقیه یوفکا ها رو هم درست می‌کنیم بعد تو روغن داغ تا وقتی که طلایی بشه سرخ می‌کنیم و داخل سینی دستمال حوله کاغذی پهن شده می‌چینیم.
برای سس گوشت پیاز رو خرد کرده و با روغن زیتون تفت می دیم گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دیم بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی رو اضافه کرده و یک دقیقه تفت می دیم. روش سیر، ادویه ها و نصف لیوان آب گرم رو اضافه کرده ۲_۳ دقیقه دیگه تفت داده و بعد از پخت از روی اجاق برمی داریم.
یوفکا های سرخ شده رو توی بشقاب صاف بزرگی می چینیم روش به ترتیب سیر ماست و سس گوشتی رو اضافه کرده و به همین شکل لایه دوم رو تکرار می کنیم و سرو می کنیم.
نوش جان🥐🥰☺️

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه کوزالاک مانتی

  1. تاج دخت

    حتما پیشنهاد میکنم بخورید من دوست داشتم🙏🏻🙏🏻👍🏻

  2. بالنده (خریدار محصول)

    من این آموزش رو درست کردم بنظر خیلی عالی میشه، پیشنهاد میکنم به بقیه ???? ???? ????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی