رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم گراتن گوشت و قارچ:
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
بادمجان ۱ عدد
قارچ ۷-۸ عدد
آویشن،نمک و فلفل،پودر سیر
ارد نخودچی ۱ قاشق مرباخوری
پنیر پیتزا
سس بشامل
مواد لازم سس بشامل:
کره ۲۵ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه
نمک و کمی جوز هندی در صورت تمایل
خامه مقداری
طرز تهیه : ابتدا ما باید دونه دونه مواد رو درست کنیم ۱) پیاز را رنده میکنیم و آب پیاز را میکیریم و با نمک و فلفل با گوشت چرخکرده مخلوط میکنیم و همچنین ۱ قاشق مرباخوری آرد نخودچی و بعد گوشت ها را قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
۲)بادمجان ها را بعد از اینکه تلخیشو کرفتیم سرخ میکنیم من برای اینکه روغن کمتری بکیره در فر گریل کردم
۳)قارچ ها را هم با پودر سیر و اویشن تفت میدهیم
۴)کف ظرف مقداری سس بشامل میریزیم و روی آن بادمجان های اسلایس شده و گریل شده را میچینیم
۵)روی بادمجان ها گوشت قلقلی های سرخ شده را با فاصله میچینیم
۶)مابین گوشت ها قارچ های سرخ شده را میجینیم و فضای کار را کاملا پر میکنیم طبق عکس
۷)روی کل مواد سس بشامل میریزیم و مقداری هم پنیر پیتزا
۸)در فر ۱۸۰ به مدت ۳۰ دقیقه و تمام
طرز تهیه سس بشامل: ابتدا کره رو با آرد تفت میدیم و بعد کم کم شیر گرم رو اضافه میکنیم که آرد ببنده و در حین اضافه کردن شیر مدام هم میزنیم که آرد گلوله گلوله نشه. وقتی که به غلظت مناسبی رسید شیر ریختن رو قطع میکنیم.مقدار شیر در این دستور به کیفیت آرد بستگی داره و ممکنه کمی بیشتر یا کمتر باشه پس نباید شیر رو یکباره به آرد و کره اضافه کنیم. خیلی آهسته این کار رو انجام میدیم و هم میزنیم که هم گلوله نشه و هم غلظت دلخواهمون بدست بیاد.غلظت این سس باید در حدی باشه که وقتی انگششتون رو روی قاشق میکشید رد انگشتتون روی قاشق بمونه. جوز هندی و نمک رو هم در آخر اضافه میکنیم. برای طعم بهترش میتونید در آخر دو قاشق خامه هم به این ترکیب اضافه کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه گراتن گوشت و قارچ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *