![طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2024/02/65717e076586a12b7913cd44283ca66e__charsoogh-1-1024x872.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی
توجه : آموزش های جامع شِف رضوان سجادی در آکادمی رضیم (بهترین آموزشگاه آنلاین آشپزی و قنادی) منتشر میشوند، ویدئوهای آکادمی 0 تا 100 ترفند ها و نکات آموزش داده شده است.
مواد لازم مرغ شکم پر زعفرانی
مرغ کامل : ۸۰۰ گرم تا ۱۲۰۰ کیلو گرم
پیاز : ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه :دو عدد کوچک
کره : ۴۰ گرم
سیر : ۴ حبه رنده شده
زعفران غلیظ : ۲ گرم
آب لیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
سرکه : ۳ قاشق غذاخوری
نمک : ۳ قاشق غذا خوری
آب سرد : ۱ لیتر
پاپریکا : یک قاشق چای خوری
ادویه گراماسالا یا فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری
سس خردل : یک قاشق غذا خوری
نمک برای طعم دار کردن مرغ : ۱ قاشق مرباخوری
۱ساعت داخل مخلوط آب و سرکه
۳۰ دقیقه برای استراحت مرغ
۱.۵ داخل فر برای پخت
۱۰ دقیقه برای طلایی شدن روی مرغ
نظر خود را بیان کنید
اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه مرغ شکم پر زعفرانی” لغو پاسخ
دستور پخت های مشابه
دستور پخت ویدئویی
دستور پخت ویدئویی
دستور پخت ویدئویی
دستور پخت ویدئویی
افزودن به علاقهمندی
935 بازدید
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.