رضیم
رضیم
خواص باقالا یا باقلا (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص باقلا یا باقالا (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص باقلا نکات درمانی باقلا باقلا منبعی غنی از ماده ال دویا است که از این ماده در درمان بیماری پارکینسون استفاده میشود همچنین این ماده سبب کنترل فشارخون در بدن میشود دانههای باقالا محتوی تانن از نوع پرو آنتوسیانیدن است که بر روی آنزیمها خاصیت مهارکنندگی دارد؛ باقلا نسبت به لوبیا قرمز و عدس […]

خواص سویا (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص سویا (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص سویا نکات درمانی سویا سویا غنی از ترکیباتی با نام فیتو استروژنها است که این مواد اثراتی مانند هورمون در بدن دارند؛ مطالعات نشان داده است که این مواد سطح بروز بیماریهای عروق کرونر قلب را کاهش میدهند و در کشورهای شرق آسیا که استفاده از سویا گستردگی بالایی دارد میزان حملات قلبی و […]

خواص شنبلیله (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص شنبلیله (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص شنبلیله نکات درمانی شنبلیله دانه شنبلیله دارای آثار پایین آورنده قند و کلسترول خون ضد التهاب ملین خلط آور اشتها آور و افزاینده ترشح شیر بوده و به عنوان چاشنی و ادویه نیز به کار میرود؛ به عنوان یکی از منابع تولید دیوسژنین جهت تهیه هورمونها نیز ذکر گردیده است. این گیاه حاوی مقادیر […]

خواص لوبیا سبز (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص لوبیا سبز (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص لوبیا سبز نکات درمانی لوبیا سبز لوبیا سبز محتوی ماده ای با نام سیلیکون معدنی است که این ماده مانند کلسیم و منیزیم سبب افزایش سلامتی استخوانها و تشکیل بافتهای سالم همبند در بدن میشود؛ لوبیا سبز منبعی غنی از آنتی اکسیدانهای طبیعی است و علاوه بر این آنتی اکسیدانها محتوی ویتامینهای ث و […]

خواص نخود فرنگی (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص نخود فرنگی (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص نخود فرنگی نکات درمانی نخود فرنگی نخود فرنگی منبع بسیار خوبی از ویتامینهای گروه B است که همه ویتامینهای این گروه برای سوخت و ساز چربی پروتئین و کربوهیدرات ضروری هستند و افراد گیاه خوار میتوانند به جای گوشت از این گیاه استفاده کنند؛ وجود مقادیر زیادی ویتامین ث و آهن نیز در نخود […]

خواص ریحان (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص ریحان (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص ریحان نکات درمانی ریحان بذرهای ریحان به عنوان منبعی غنی از اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و مقدار زیادی موسیلاژ تولید میکند در هند ریحان را سلطان سبزیجات میدانند و برخی از فرقههای هندو ریحان را مقدس دانسته و از خوردن ریحان دوری میکنند ریحان گیاهی معطر و بادشکن است؛ ریحان آرامش دهنده اعصاب […]

خواص مرزه (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص مرزه (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص مرزه نکات درمانی مرزه پیکر رویشی مرزه حاوی مواد موثره ای است که سبب افزایش فشارخون و مداوای سرفه میگردد مرزه را به عنوان ضد نفخ مدر هضم کننده غذا ضد عفونی کننده تقویت کننده معده و رفع اسهالهای حاد مصرف میکنند؛ در کشورهای اروپایی این گیاه را به منظور کاهش تفخ مصرف میکنند؛ […]

خواص نعناع (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص نعناع (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص نعناع نکات درمانی نعناع از نعناع به عنوان ضد نفخ ضد عفونی کننده ضد اسپاسم، محرک و معرق تقویت کننده معده و ضد سرفه بهره برده میشود در صنایع آدامس سازی خمیر دندان و فرآورده های غذایی و عطر سازی مصرف میشود؛ نعناع دارای اثرات ضد اسپاسم، ضد نفخ و ضد میکروبی بوده و […]

خواص تره (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص تره (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص تره نکات درمانی تره مصرف تره ناراحتی طحال را برطرف میکند تره از نظر خواص غذایی و درمان شبیه سیر و پیاز است اما طعم و بوی آن ملایم تر از آنها بوده و دهان را خوشبو میکند؛ مصرف تره تازه برای رفع یبوست دایمی ترش کردن غذا و سوء هاضمه، رفع چاقی و […]

خواص تره فرنگی (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص تره فرنگی (0 تا 100 نکات درمانی و تغذیه ای)

خواص تره فرنگی نکات درمانی تره فرنگی خاصیت آنتی اکسیدانی تره فرنگی به دلیل وجود ترکیبی با نام آلیسین است که این ماده شیمیایی یکی از مشتقات ترکیبات گوگردی گیاه می باشد؛ بوی قوی و طعم تره فرنگی نیز به دلیل وجود همین ماده شیمیایی در گیاه میباشد؛ در هر یک صد گرم از تره […]

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی