رضیم
شماره دستور پخت: 1989
رضیم
املت پنیر

موارد لازم + طرز تهیه

املت ها قابلیت اینو دارن که هم صبحونه هم ناهار و هم شام باشن؛
خب خب بریم اولین املت آموزشی رو بزاریم ؛
برای شروع هم از یه املت آسون شروع کنیم
املت پنیر
مواد لازم:
فلفل دلمه سبز نصف یک عدد
فلفل دلمه قرمز نصف یک عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
قارچ ۳-۴ تا کوچک
نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا
پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر گودا ۱ ورق
روغن زیتون
طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای و گوجه فیله شده را ریز ریز خرد کنید و همچنین قارچ ها را اگه کوچیک هستن به دونیم و اگر بزرگترن اسلایس های نازک کنید و با روغن زیتون و ادویه کاملا تفت بدید تا سرخ بشه ولی زیاد نه چون فلفل ها تلخ میشه سپس پنیر خامه ای را اضافه کرده و دوباره تفت بدید تا پنیر آب بشه،بعد زرده و سفیذده تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده را هم بزنید و اضافه کنید به مواد وقتی یخورده خودشو گرفت بهش زرده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و وقتی سفیده ها پخت میتونید زیر گاز رو خاموش و پنیر گودا رو خرد کنید پنیر خودش آب میشه و تماام بسیار خوشمزست امتحان کنید،

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “املت پنیر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.