موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم باتر چیکن:
سینه مرغ خرد شده ۲۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد متوسط
خامه ۱۰۰ گرم
شیر ۲۰ گرم
ماست ۳ قلشق غذاخوری
نمک،فلفل،پاپریکا،زیره،پودرتخم گشنیز،گرم ماسالا،زردچوبه،پودرسیر
روغن زیتون
سیر و زنجبیل
گوجه گیلاسی
گشنیز تازه
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ را با ماست،روغن زیتون،پوره سیر و تمام ادویه ها مخلوط و چند ساعت استراحت بدید تا مرغ ها مزه دار شود،سپس در کره سرخ کنید و بعد از آن از تابه خارج کنید پیاز نگینی خرد شده را در همان تابه بریزید و دوباره با مخلوط ادویه ها و سیر و زنجبیل حسابی سرخ کنید و بعد از آن گوجه را که فیله کردیم بعنی از پوست جدا کنید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و بعد از اینکه کاملا پخته شده در میکسر یا با گوشتکوب برقی میکس کنید تا پوره شود،پوره گوجه و پیاز را در قابلمه ای تمیز بریزید و مخلوط شیر و خامه که یک خامه رقیق رو تشکیل میده و حتما حتما به دمای محیط رسیده را کم کم به به پوره گوجه و پیاز اضافه کرده و هم میزنیم و سپس مرغ های سرخ شده در کره را اضافه میکنیم و روی شعله ملایم تا مواد کاملا پخته و سس غلیظ شود،من چند تا گوجه گیلاسی هم اضافه کردم که اختیاری بعد از پخت کامل غذا شعله گاز را خاموش کنید و گشنیزهای ساطوری شده را اضافه کنید و همراه با برنج با نان سرو کنید
پ ن:بچه ها حواستون باشه هم شیر و هم خامه به دمای محیط رسیده باشه و بعد باهم مخلوط و بعد خرد خرد به مایه غذا اضافه کنید و هم بزنید تا نبره
توراندخت (خریدار محصول) –
چه خوشمزههههه????????????????
اختای –
چه خوشمزه و عالیههههه????
سدرا –
چه جذااااااااااابه لعنتی????