موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه تاس کباب
متن ویدئو طرز تهیه تاس کباب
سلام دوستان عزیز این بار اومدیم مهمون خونههاتون باشیم با روش درست کردن تاس کباب سنتی ما برای درست کردن تاس کبابمون اول یه دونه پیاز متوسط داریم که خوب اونو خورد میکنیم (با غذاساز خورد کرد) و به گوشتمون که حدود 300 گرمه اضافه میکنیم و میایم اینو ورزش میدیم ما مخلوط گوشت گوسفند و گوساله رو داریم که باز مثل همیشه گوسفند برای خوش طعمی و گوساله برای این که زیاد آب نشه و یه مقدار بمونه و کاملا دیده بشه چون خیلی کوچیک میشه بعد این که درستش کنیم.
خب خوبه که من یه چیزیو اینجا بگم و این که تاسکباب رو به شکلای مختلفی درست میکنن و هرشهری یه طور درست میکنن و چون دوستان درخواست دادن من تاسکباب درست کنم ولی نگفتن من تصمیم گرفتم اونی که کلا عرفتره براتون درست کنم.
علت اینکه به تاس کباب کباب گفته میشه اینه که یه چیزایی شبیه کباب کبابی که شبیه تاسه یعنی کاسههای خاصی درست میکردن و گوشت چرخ کرده بوده یعنی کباب اسمش معلومه برای همین بهش تاس کباب میگفتن اما خب هستن دوستایی که از گوشتای تکهای درست میکردن اما خب اصلش درست کردن گوشت با همین گوشت چرخکرده است.
خب من یکمی روغن به کف تابه اضافه میکنم و به اندازه 1 قاشق شسرپر روغن شهم دارم و اضافه میکنم و این اختیاریه اما من چون تجربه کردم و خیلی خوشمزهتره اینو به ترکیبمون اضافه میکنم. خب اینو من هم میزنم یه دست بشه2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری دارچین و 1 قاشق چایخوری فلفل هم اضافه میکنم یه چونه میگیریم انگار بعد یه ذره گرد گردش میکنیم یه ذره پخشش میکنیم اینو میزاریم کف قابلمه. رسم بر این بوده که به تعداد نفرات درست میکردن و تقریبا یه اندازه میگرفتن و دلیل این که تهش روغن میریختن و اینو میزاشتن تهش این بوده که گوشت یه مقداری خودش رو بگیره و وقتی مواد دیگه رو روش میزارن خورد نشه سنگینی اونا باعث خورد شدنش نشه.
خب کبابا رو برمیگردونم که این سمت هم خودش رو بگیره. ما موادی که اینجا داریم به ترتیب زمان پخت میچینیم.
این سیب زمینیها رو نصف میکنم و میچینم روی موادمون و روشون نمک میزنم فلفل سیاه به اندازهای که روی موادمون رو بگیره دارچین میپاشیم پیازامون رو حلقهای خورد میکنیم. سه تا پیاز متوسط. گوجهها (چهارتا گوجه) رو هم به همون شکل ریز میکنیم و وقتی که قابلمه کفش وسیعه باید همهجاش مواد بریزیم پس اندازه مواد متغیره. من پیازا رو اینجا میزارم همش بر اساس زمان پخته. نمک میپاشم برای همین از نمکدون استفاده میکنم باز فلفل هم به این صورت روی مواد میریزم و دارچین هم به همین صورت.
اگر دوست داشتین تخم گشنیز هم میتونین استفاده کنید. بعد گوجهفرنگیها رو هم به همین صورت اضافه میکنیم. من دارم اینجا از به استفاده میکنم اگر دوست نداشتین نزنین بعضیها هم از هویج استفاده میکنن اگر هرکدوم از اینا رو دوس داشتین استفاده کنین. من چون دوست عزیزمون تاکید کردن همون تاسبابی که توش به داره من بهخاطر دوست عزیزمون همون رو درست کردم که مد نظرشون بوده.
مجددا ادویهها رو اضافه میکنم. و یه قاشق چایخوری زردچوبه نیاز دارم و با آب حل میکنم چون میخوام به همهجای موادمون بره پس توی یه لیوان فرانسوی آب حل میکنم و به همه جای موادمون میریزم که به خوردشون بره بیشتر از این سعی کنید آب نریثزین و وقتی جووشید بزارین با شعله خیلی کم بپزه که طعم خیلی خوشمزهای به خودش بگیره. در ریختن آب جوش یا سرد تفاوتی نداره چون ما گوشتی نداریم که با ریختن آب سرد یا ولرم بخواد سفت بشه بقیه موادمون هم که سردن. ببینین صدای غلغل زدنشو دارین میشنوین پس درشو میزارین و زیرشو کم میکنید و شعله رو کم میکنید و یه حرارت خیلی کم به مدت 40 دقیقه حداقل چون ببینید مواد رویی میخواد با بخار اون یه لیون آبی که ما ریختیم ته قابلمه شروع کنه به پخته شدن. اما خب بازم خواستین نوش جان کنید یه تست کنید که همه مواد پخته باشن.
یه مورد دیگه که لازمه بگم اینه که خیلیا از رب گوجه فرنگی برای این استفاده میکنن. ببینین عقیده من اینه که اونیکه اصیلتره آموزش بده یعنی اونی که از قدیم بوده. اینکه از چه دستوری استفاده کنین کاملا سلیقهایه.
خب تاس کبابمون آماده سرو شد.
دوستان عزیز امیدوارم که شما بپذیرین و از خوردنش در کنار خانوادهتون لذت ببرین
طرز تهیه طاس کباب
مواد لازم:
گوشت راسته گوسفندی ۴۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودرسیر،پودرتخم گشنیز و زیره
گوجه
به
سیر
چوب دارچین
روغن
طرز تهیه:ابتدا تمامی ادویه ها را مخلوط کرده وکنار میگزاریم،بعد ظرف مناسبی برداشته و طبق ویدیو ابتدا مقداری روغن کف ظرف ریخته و روی روغن پیاز حلقه شده مقداری از ادویه مخلوط و روی پیاز یک لایه گوشت و مقداری دنبه برای خوشمزه تر شدنش میزنیم و میچینیم و چند حبه سیر با پوست و چند تکه دارچین هم میگذاریم و سپس یک لایه هویج حلقه ای شده و دوباره ادویه(ادویه را بهتره روی هر لایه بریزید)سپس حلقه های گوجه و آخرین لایه سیب زمینی های حلقه ای را میچینیم و روی کار ترکیبی از سس میریزیم(رب گوجه را با روغن تفت دهید تا رنگ باز کند سپس مقداری فلفل زده و مقداری زعفران دم کرده و خیلی کم آبغوره و بعد از چند دقیقه از روی شعله برداشته و روی همه مواد میدهیم درب قابلمع را بسته و به مدت ۴ ساعت روی شعله ملایم تا همه مواد کاملا پخته شود.
طرز تهیه تاس کباب هیوا
همين قدر رژيمي،ساده و بدون قر و فر😉
مواد لازم:
گوشت گوسفندي٣٠٠ گرم
سيب زميني ٢عدد متوسط
پياز ٢ عدد متوسط
گوجه ٢عدد متوسط
هويج ٢ عدد
رب گوجه ٢ ق غ
ادويجات(،فلفل،زردچوبه ،گرد ليمو،دارچين،زعفران،نمك)
طرز تهيه ش هم اينطوري كه سيب زميني و پياز و گوجه و هويج را حلقه حلقه كرده و ترجيحا در ظرف مسي اول يه لايه گوشت بعد يه لايه پياز وبعد به ترتيب سيب زميني،هويج و گوجه را چيده ،در روي هر لايه از مخلوط ادويجات ريخته و مقداري رب را با آب داغ همزده و روي مواد ريخته و ميزاريم با شعله ملايم بپزه بدون اضاقه كردن روغن و آب اضافي ،فوق العاده غذاي راحت و سالم و خيلي خوشمزهههههه😍😍😍
پ ن:ترجيحا از گوشت با چربي استفاده كنيد كه در اين صورت اصلا به روغن احتياجي نيست.
خاطِره –
مرسی خیلی رسپی های خوبی رو قرار میدین😋
پرسون (خریدار محصول) –
خیلی عالی بود 😉 👍🏻 🙏🏻 👏🏻
یونا –
مرسی خیلی رسپی های خوبی رو قرار میدین 👏🏻 😍