رضیم
شماره دستور پخت: 597
رضیم
طرز تهیه تاس کباب

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه تاس کباب

متن ویدئو طرز تهیه تاس کباب

سلام دوستان عزیز این بار اومدیم مهمون خونه­هاتون باشیم با روش درست کردن تاس کباب سنتی ما برای درست کردن تاس کبابمون اول یه دونه پیاز متوسط داریم که خوب اونو خورد می­کنیم (با غذاساز خورد کرد) و به گوشتمون که حدود 300 گرمه اضافه می­کنیم و میایم اینو ورزش میدیم ما مخلوط گوشت گوسفند و گوساله رو  داریم که باز مثل همیشه گوسفند برای خوش طعمی و گوساله برای این که زیاد آب نشه و یه مقدار بمونه و کاملا دیده بشه چون خیلی کوچیک میشه بعد این که درستش کنیم.

خب خوبه که من یه چیزیو اینجا بگم و این که تاس­کباب رو به شکلای مختلفی درست می­کنن و هرشهری یه طور درست میکنن و چون دوستان درخواست دادن من تاس­کباب درست کنم ولی نگفتن من تصمیم گرفتم اونی که کلا عرف­تره براتون درست کنم.

علت این­که به تاس کباب کباب گفته میشه اینه که یه چیزایی شبیه کباب کبابی که شبیه تاسه یعنی کاسه­های خاصی درست می­کردن و گوشت چرخ کرده بوده یعنی کباب اسمش معلومه برای همین بهش تاس کباب می­گفتن اما خب هستن دوستایی که از گوشتای تکه­ای درست می­کردن اما خب اصلش درست کردن گوشت با همین گوشت چرخ­کرده است.

خب من یکمی روغن به کف تابه اضافه می­کنم و به اندازه 1 قاشق شسرپر روغن شهم دارم و اضافه می­کنم و این اختیاریه اما من چون تجربه کردم و خیلی خوشمزه­تره اینو به ترکیبمون اضافه میکنم. خب اینو من هم میزنم یه دست بشه2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری دارچین و 1 قاشق چایخوری فلفل هم اضافه میکنم یه چونه می­گیریم انگار بعد یه ذره گرد گردش می­کنیم یه ذره پخشش می­کنیم اینو میزاریم کف قابلمه. رسم بر این بوده که به تعداد نفرات درست می­کردن و تقریبا یه اندازه می­گرفتن و دلیل این که تهش روغن میریختن و اینو میزاشتن تهش این بوده که گوشت یه مقداری خودش رو بگیره و وقتی مواد دیگه رو روش میزارن خورد نشه سنگینی اونا باعث خورد شدنش نشه.

خب کبابا رو برمی­گردونم که این سمت هم خودش رو بگیره. ما موادی که اینجا داریم به ترتیب زمان پخت می­چینیم.

این سیب زمینی­ها رو نصف می­کنم و می­چینم روی موادمون و روشون نمک میزنم فلفل سیاه به اندازه­ای که روی موادمون رو بگیره دارچین می­پاشیم پیازامون رو حلقه­ای خورد می­کنیم. سه تا پیاز متوسط. گوجه­ها (چهارتا گوجه) رو هم به همون شکل ریز می­کنیم و وقتی که قابلمه کفش وسیعه باید همه­جاش مواد بریزیم پس اندازه مواد متغیره. من پیازا رو اینجا میزارم همش بر اساس زمان پخته. نمک می­پاشم برای همین از نمکدون استفاده می­کنم باز فلفل هم به این صورت روی مواد می­ریزم و دارچین هم به همین صورت.

 اگر دوست داشتین تخم گشنیز هم می­تونین استفاده کنید. بعد گوجه­فرنگی­ها رو هم به همین صورت اضافه می­کنیم. من دارم اینجا از به استفاده می­کنم اگر دوست نداشتین نزنین بعضی­ها هم از هویج استفاده می­کنن اگر هرکدوم از اینا رو دوس داشتین استفاده کنین. من چون دوست عزیزمون تاکید کردن همون تاس­بابی که توش به داره من به­خاطر دوست عزیزمون همون رو درست کردم که مد نظرشون بوده.

مجددا ادویه­ها رو اضافه می­کنم. و یه قاشق چایخوری زردچوبه نیاز دارم و با آب حل میکنم چون میخوام به همه­جای موادمون بره پس توی یه لیوان فرانسوی آب حل میکنم و به همه جای موادمون میریزم که به خوردشون بره بیشتر از این سعی کنید آب نریثزین و وقتی جووشید بزارین با شعله خیلی کم بپزه که طعم خیلی خوشمزه­ای به خودش بگیره. در ریختن آب جوش یا سرد تفاوتی نداره چون ما گوشتی نداریم که با ریختن آب سرد یا ولرم بخواد سفت بشه بقیه موادمون هم که سردن. ببینین صدای غل­غل زدنشو  دارین می­شنوین پس درشو میزارین و زیرشو کم می­کنید و شعله رو کم می­کنید و یه حرارت خیلی کم به مدت 40 دقیقه حداقل چون ببینید مواد رویی میخواد با بخار اون یه لیون آبی که ما ریختیم ته قابلمه شروع کنه به پخته شدن. اما خب بازم خواستین نوش جان کنید یه تست کنید که همه مواد پخته باشن.

یه مورد دیگه که لازمه بگم اینه که خیلیا از رب گوجه فرنگی برای این استفاده می­کنن. ببینین عقیده من اینه که اونی­که اصیل­تره آموزش بده یعنی اونی که از قدیم بوده. این­که از چه دستوری استفاده کنین کاملا  سلیقه­ایه.

خب تاس کبابمون آماده سرو شد.

دوستان عزیز امیدوارم که شما بپذیرین و از خوردنش در کنار خانواده­تون لذت ببرین

طرز تهیه طاس کباب

طرز تهیه طاس کباب

مواد لازم:
گوشت راسته گوسفندی ۴۰۰ گرم
دنبه گوسفندی ۱۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودرسیر،پودرتخم گشنیز و زیره
گوجه
به
سیر
چوب دارچین
روغن
طرز تهیه:ابتدا تمامی ادویه ها را مخلوط کرده و‌کنار میگزاریم،بعد ظرف مناسبی برداشته و طبق ویدیو ابتدا مقداری روغن کف ظرف ریخته و روی روغن پیاز حلقه شده مقداری از ادویه مخلوط و روی پیاز یک لایه گوشت و مقداری دنبه برای خوشمزه تر شدنش میزنیم و میچینیم و چند حبه سیر با پوست و چند تکه دارچین هم میگذاریم و سپس یک لایه هویج حلقه ای شده و دوباره ادویه(ادویه را بهتره روی هر لایه بریزید)سپس حلقه های گوجه و آخرین لایه سیب زمینی های حلقه ای را میچینیم و روی کار ترکیبی از سس میریزیم(رب گوجه را با روغن تفت دهید تا رنگ باز کند سپس مقداری فلفل زده و مقداری زعفران دم کرده و خیلی کم آبغوره و بعد از چند دقیقه از روی شعله برداشته و روی همه مواد میدهیم درب قابلمع را بسته و به مدت ۴ ساعت روی شعله ملایم تا همه مواد کاملا پخته شود.

طرز تهیه تاس کباب هیوا

طرز تهیه تاس کباب هیوا

همين قدر رژيمي،ساده و بدون قر و فر😉
مواد لازم:
گوشت گوسفندي٣٠٠ گرم
سيب زميني ٢عدد متوسط
پياز ٢ عدد متوسط
گوجه ٢عدد متوسط
هويج ٢ عدد
رب گوجه ٢ ق غ
ادويجات(،فلفل،زردچوبه ،گرد ليمو،دارچين،زعفران،نمك)
طرز تهيه ش هم اينطوري كه سيب زميني و پياز و گوجه و هويج را حلقه حلقه كرده و ترجيحا در ظرف مسي اول يه لايه گوشت بعد يه لايه پياز وبعد به ترتيب سيب زميني،هويج و گوجه را چيده ،در روي هر لايه از مخلوط ادويجات ريخته و مقداري رب را با آب داغ همزده و روي مواد ريخته و ميزاريم با شعله ملايم بپزه بدون اضاقه كردن روغن و آب اضافي ،فوق العاده غذاي راحت و سالم و خيلي خوشمزهههههه😍😍😍
پ ن:ترجيحا از گوشت با چربي استفاده كنيد كه در اين صورت اصلا به روغن احتياجي نيست.

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه تاس کباب

  1. خاطِره

    مرسی خیلی رسپی های خوبی رو قرار میدین😋

  2. پرسون (خریدار محصول)

    خیلی عالی بود 😉 👍🏻 🙏🏻 👏🏻

  3. یونا

    مرسی خیلی رسپی های خوبی رو قرار میدین 👏🏻 😍

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)