رضیم
رضیم
طرز تهیه توپک مرغ و سیب زمینی

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) یک کیلو سینه ی مرغ
۲) ۲ ق.غ روغن زیتون
۳) یک ق.غ رب گوجه
۴) ۳ عدد فلفل سبز و قرمز و زرد
۵) ۲ عدد پیاز
۶) ۳ حبه سیر
۷) ۴ الی ۵ عدد قارچ
۸) نمک
۹) یک ق.چ فلفل سیاه
۱۰) یک ق.چ پول بیبر
۱۱) یک ق.چ آویشن
۱۲) یک کیلوگرم سیب زمینی
۱۳) یک ق.غ کره

✔ سس بشامل :

۱) ۱/۵ ق.غ کره
۲) ۲ ق.غ آرد
۳) ۳ لیوان شیر
۴) نمک
۵) فلفل سیاه

✔ برای روش :
۲۰۰ گرم پنیر رنده شده

✔ طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز کنید پوستش رو بکنید له کنید کره و نمک رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد از اینکه خنک شد گوله هایی از سیب زمینی درست کنید مرغها رو مکعبی خرد کنید داخل تابه ای روغن بریزید داغ که شد مرغها رو داخلش بریزید ۳ الی ۴ دقیقه تا رنگش تغییر کنه تفت بدید شعله رو ملایم کنید در ظرف رو بزارید ۱۵ دقیقه اجازه بدید تا بپزه سبزیجات رو خرد کنید خیلی ریز نکنید ابتدا به مرغ رب رو اضافه کنید تفت بدید سپس سبزیجات ، نمک ، ادویه ها رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید دوباره درش رو بزارید ۱۰ دقیقه ی دیگه اجازه بدید تا بپزه سپس مرغ رو داخل ظرف مناسب فر بریزید روش گوله های سیب زمینی رو قرار بدید داخل تابه ای کره رو بریزید آرد رو داخلش تفت بدید شیر رو کم کم اضافه کنید مدام هم بزنید که آرد گوله نشه نمک و فلفل سیاه رو هم بریزید بعد از جوش اومدن از روی شعله بردارید سس رو روی سیب زمینی ها بریزید سپس روش پنیرپیتزا بریزید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید تا پنیر آب بشه و برشته بشه .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه توپک مرغ و سیب زمینی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *