رضیم
شماره دستور پخت: 263
رضیم
طرز تهیه رشته پلو با مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ

متن ویدئو طرز تهیه رشته پلو با مرغ

آماده است عشقای من، رشته پلوی زیبای ما رو می‎بینید. الان می‎کشمش، سلام خدمت دوستای گلم، کامران صبوریم با یه آموزش دیگه رشته پلو با مرغ. رشته پلو با گوشت قلقلی هم درست می‎کنند، من دوست ندارم، دوستای گلم وارد کانال من که بشین هرچی غذا تا حالا دیدید رو کلا بذاریدش کنار، این جوری درست کنید، مواظب هیکلاتون باشید اگه توی کانال من هستید. غذا، رشته، بد خوشمزه است. پس حواستون به خودتون باشه، و آسون، بریم واسه یه رشته پلوی کامران صبوری، با سینه مرغ، داخل رشته پلو . اولین کاری که می‎کنید دوتا نصف سینه، می‎ندازید توی قابلمه، این هم فیله‌هاشه البته. یک دونه هویج، یه دونه پیاز، به علاوه بندازین روش، یه تیکه کوچیک چوب دارچین، فلفل سیاه نکوبیده، نمک، یک لیوان آب توی لیوان فرانسوی ریختم تا قشنگ متوجه بشین، می‎ریزیم داخل این آب سرد.

درش رو می‎بندیم می‎گذاریم روی حرارت ، جوش که اومد، ملایم آبش کامل باید خشک بشه، به خاطر همین باید یه لیوان آب بریزیم. می‎دانم می‎دانم تو رشته پلو، قیصی می‎ریزن، با گوشت قلقلی درست می‎کنن، مرغ را کنارش درست می‎کنن. کشمش و خرما می‎ریزن، می‎دانم مردم خیلی کارهای دیگه هم می‎کنن، ولی شما این کارها را نکنید عزیزای دلم. رشته پلو درست می‎کنند عین شلنگ رشته‌ها توی برنج! عزیزای دلم، در حالت خام ، شما هر برنجی که استفاده می‎کنید، برنج رو می‎گذاری کف دستت یا هرچیز دیگه ای که دوست داری، رشته رو برمی‎داری باید سه برابر قد برنجت باشه، یعنی چقدر، یعنی من الان سه تا دونه برنج، این برنج ایرانیه دوستان، البته ظاهرش کاملا پیداست.

این سه تا برنج، قد رشته باید این قدر باشه، خیلی خوب عزیزای دلم، عزیزای دلم اگه می‎شنوین آشپزی همینجوریه، هرچی دوست داری اضافه کنی، این حرف غلطیه، آشپزی قانون داره، عشقای من، کسی که هرچیزی رو با هم قاطی می‎کنه اون آشپز نیست، شما همین مرغی که من گذاشتم روی شعله رو بخارش که درمیاد بوی رشته پلو میاد توی خونتون، چرا چون ترکیباتش صحیحه، چون چیزی که توش هویج و دارچین داره، دیگه نباید فلفل دلمه و سیر توش بزنی، نباید زردچوبه توش بزنی، قربونتون برم،اینا اصول آشپزیه، آشپزی اینجوری نیست من همه چیو با هم قاطی کنم، فدای سرتون بشم. این قدر بوی خوشگلی پیچیده این جا که کیف می‎کنم. امتحان کنید لطفا، راستی عضو جدید خانواده را بهتون معرفی کنم.

امروز خریدمش، خیلی دنبالش می‎گشتم پیدا نمی‎کردم. خوشگله نه؟ عزیزای دلم من دوربین رو گذاشته بودم روی پایه فیلم می‎گرفتم، خانمم این جا نبود، الان ویدیو را دید گفت چطوری خوب بتونن رشته‌ها را اینجوری کنن؟ قربونتون برم، اولا که اهمیتی نداره که خط کش بگذاری حتما مثلا این رشته، الان یکیش اینقدره، یکیش اینقدر، حالا مهم نیست، منظور اینه که باید این قدر کوچیک باشه، این یه دسته رشته، به همین راحتی، آه اندازه ببین اینجوری اندازه میگیری به همین راحتی، اصلا اهمیتی نداره یه دست دربیاد، تمام. متوجه شدید؟ این هم از رشته‌های ما.

مرغا آبش خشک شد ، تمام طعمش برگشت بهش، به این ابعاد درش آوردم، شما دوست دارید، ریش ریش ترش کنید، پودر دارچین میخوایم زعفرون غلیظ می‎خوایم ، کشمش‌ها را شستم فقط، برنج و رشته بهتره که یک اندازه باشه، شما اگه دوست دارید، رشته اش را بیشتر بریزید ولی کمتر نریزید، چون رشته پلو باید طعم رشته رو حس کنید. نمک، روغن، تمام. هیچ احتیاجی نیست که رشته را بخواین تفتش بدین یا هر کار دیگه ای براش انجام بدین، شما تنها کاری که باید انجام بدین یه دونه قابلمه بزرگ، دو تا سه قاشق روغن می‎ریزید داخلش، این بسیار مهمه، و نمک، توی یه دونه ماهیتابه روغن می‎ریزید، اگه می‎خواین دیگه خیلی خفن بشه، کره بریزید. خیلی خوب، سینه مرغ رو می‎ریزیم داخلش، زعفرون می‎ریزیم روش، و تفتش می‎دیم حسابی، خیلی خوب، یه تفتش که دادیم، کشمش رو بهش اضافه می‎کنیم.

کشمش رو فقط شستمش، و به خاطر گل روی شما، این هم می‎ریزمش، اول برنج رو می‎ریزیم، پنجاه درصد  پختش که رسید، رشته کلا سی ثانیه تا یه دقیقه، پختش بیشتر کار نداره،  مخصوصا با این ابعاد. همیشه برنج رو که می‎ریزید، یه همش بزنید، در قابلمه رو بگذارید، که زود به جوش بیاد، به جوش که اومد درش رو برمیدارید، خیلی خوب عزیزای دلم، به پنجاه درصد پختش رسیده، حالا رشته‌ها را اضافه می‎کنیم، کلا یک تا دو دقیقه بیشتر طول نمی‎کشه تا رشته‌ها آماده شه. خیلی خوب عزیزای دلم، رشته پلو، باید این اندازه بشه، رشته‌هاش، نه این که قاشق می‎زنی، رشته‌ها آویزون باشن ازش، اندازه رشته و برنج را همانطور که شاهده می‎فرمایید من نصف نصف زدم.

یعنی استانداردش این جوریه، شما دوست داشتید بیشتر بزنید. روغن می‎ریزیم کف، و یک مقدار آب، مثل همیشه. حالا رشته پلومون رو می‎ریزیم، موادمون رو می‎ریزیم روش، ازش جدا کردم، سعی کنید به لبه‌ها نچسبه. یه مقدار دارچین، و الباقی مواد هم الباقی رشته پلو هم می‎ریزیم روش، خیلی خوب، یک مقدار روغن می‎ریزیم روی همش، زعفرون،  و پودر دارچین، چه عطری برداشت این جا رو، می‎گذاریم بره واسه خودش خوشگل دم بکشه تا بهتون نشون بدم. آماده است عشقای من، رشته پلوی زیبای ما رو می‎بینید. الان می‎کشمش.      

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه رشته پلو با مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *