موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ
متن ویدئو طرز تهیه رشته پلو با مرغ
آماده است عشقای من، رشته پلوی زیبای ما رو میبینید. الان میکشمش، سلام خدمت دوستای گلم، کامران صبوریم با یه آموزش دیگه رشته پلو با مرغ. رشته پلو با گوشت قلقلی هم درست میکنند، من دوست ندارم، دوستای گلم وارد کانال من که بشین هرچی غذا تا حالا دیدید رو کلا بذاریدش کنار، این جوری درست کنید، مواظب هیکلاتون باشید اگه توی کانال من هستید. غذا، رشته، بد خوشمزه است. پس حواستون به خودتون باشه، و آسون، بریم واسه یه رشته پلوی کامران صبوری، با سینه مرغ، داخل رشته پلو . اولین کاری که میکنید دوتا نصف سینه، میندازید توی قابلمه، این هم فیلههاشه البته. یک دونه هویج، یه دونه پیاز، به علاوه بندازین روش، یه تیکه کوچیک چوب دارچین، فلفل سیاه نکوبیده، نمک، یک لیوان آب توی لیوان فرانسوی ریختم تا قشنگ متوجه بشین، میریزیم داخل این آب سرد.
درش رو میبندیم میگذاریم روی حرارت ، جوش که اومد، ملایم آبش کامل باید خشک بشه، به خاطر همین باید یه لیوان آب بریزیم. میدانم میدانم تو رشته پلو، قیصی میریزن، با گوشت قلقلی درست میکنن، مرغ را کنارش درست میکنن. کشمش و خرما میریزن، میدانم مردم خیلی کارهای دیگه هم میکنن، ولی شما این کارها را نکنید عزیزای دلم. رشته پلو درست میکنند عین شلنگ رشتهها توی برنج! عزیزای دلم، در حالت خام ، شما هر برنجی که استفاده میکنید، برنج رو میگذاری کف دستت یا هرچیز دیگه ای که دوست داری، رشته رو برمیداری باید سه برابر قد برنجت باشه، یعنی چقدر، یعنی من الان سه تا دونه برنج، این برنج ایرانیه دوستان، البته ظاهرش کاملا پیداست.
این سه تا برنج، قد رشته باید این قدر باشه، خیلی خوب عزیزای دلم، عزیزای دلم اگه میشنوین آشپزی همینجوریه، هرچی دوست داری اضافه کنی، این حرف غلطیه، آشپزی قانون داره، عشقای من، کسی که هرچیزی رو با هم قاطی میکنه اون آشپز نیست، شما همین مرغی که من گذاشتم روی شعله رو بخارش که درمیاد بوی رشته پلو میاد توی خونتون، چرا چون ترکیباتش صحیحه، چون چیزی که توش هویج و دارچین داره، دیگه نباید فلفل دلمه و سیر توش بزنی، نباید زردچوبه توش بزنی، قربونتون برم،اینا اصول آشپزیه، آشپزی اینجوری نیست من همه چیو با هم قاطی کنم، فدای سرتون بشم. این قدر بوی خوشگلی پیچیده این جا که کیف میکنم. امتحان کنید لطفا، راستی عضو جدید خانواده را بهتون معرفی کنم.
امروز خریدمش، خیلی دنبالش میگشتم پیدا نمیکردم. خوشگله نه؟ عزیزای دلم من دوربین رو گذاشته بودم روی پایه فیلم میگرفتم، خانمم این جا نبود، الان ویدیو را دید گفت چطوری خوب بتونن رشتهها را اینجوری کنن؟ قربونتون برم، اولا که اهمیتی نداره که خط کش بگذاری حتما مثلا این رشته، الان یکیش اینقدره، یکیش اینقدر، حالا مهم نیست، منظور اینه که باید این قدر کوچیک باشه، این یه دسته رشته، به همین راحتی، آه اندازه ببین اینجوری اندازه میگیری به همین راحتی، اصلا اهمیتی نداره یه دست دربیاد، تمام. متوجه شدید؟ این هم از رشتههای ما.
مرغا آبش خشک شد ، تمام طعمش برگشت بهش، به این ابعاد درش آوردم، شما دوست دارید، ریش ریش ترش کنید، پودر دارچین میخوایم زعفرون غلیظ میخوایم ، کشمشها را شستم فقط، برنج و رشته بهتره که یک اندازه باشه، شما اگه دوست دارید، رشته اش را بیشتر بریزید ولی کمتر نریزید، چون رشته پلو باید طعم رشته رو حس کنید. نمک، روغن، تمام. هیچ احتیاجی نیست که رشته را بخواین تفتش بدین یا هر کار دیگه ای براش انجام بدین، شما تنها کاری که باید انجام بدین یه دونه قابلمه بزرگ، دو تا سه قاشق روغن میریزید داخلش، این بسیار مهمه، و نمک، توی یه دونه ماهیتابه روغن میریزید، اگه میخواین دیگه خیلی خفن بشه، کره بریزید. خیلی خوب، سینه مرغ رو میریزیم داخلش، زعفرون میریزیم روش، و تفتش میدیم حسابی، خیلی خوب، یه تفتش که دادیم، کشمش رو بهش اضافه میکنیم.
کشمش رو فقط شستمش، و به خاطر گل روی شما، این هم میریزمش، اول برنج رو میریزیم، پنجاه درصد پختش که رسید، رشته کلا سی ثانیه تا یه دقیقه، پختش بیشتر کار نداره، مخصوصا با این ابعاد. همیشه برنج رو که میریزید، یه همش بزنید، در قابلمه رو بگذارید، که زود به جوش بیاد، به جوش که اومد درش رو برمیدارید، خیلی خوب عزیزای دلم، به پنجاه درصد پختش رسیده، حالا رشتهها را اضافه میکنیم، کلا یک تا دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه تا رشتهها آماده شه. خیلی خوب عزیزای دلم، رشته پلو، باید این اندازه بشه، رشتههاش، نه این که قاشق میزنی، رشتهها آویزون باشن ازش، اندازه رشته و برنج را همانطور که شاهده میفرمایید من نصف نصف زدم.
یعنی استانداردش این جوریه، شما دوست داشتید بیشتر بزنید. روغن میریزیم کف، و یک مقدار آب، مثل همیشه. حالا رشته پلومون رو میریزیم، موادمون رو میریزیم روش، ازش جدا کردم، سعی کنید به لبهها نچسبه. یه مقدار دارچین، و الباقی مواد هم الباقی رشته پلو هم میریزیم روش، خیلی خوب، یک مقدار روغن میریزیم روی همش، زعفرون، و پودر دارچین، چه عطری برداشت این جا رو، میگذاریم بره واسه خودش خوشگل دم بکشه تا بهتون نشون بدم. آماده است عشقای من، رشته پلوی زیبای ما رو میبینید. الان میکشمش.
توسن –
معلومه که چقدر خوشمزس????????????????????????