رضیم
شماره دستور پخت: 2644
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم سورمه کباب :
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
بادمجان ۴ عدد متوسط
فلفل دلمه زرد ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
فلفل دلمه یا فلفل سبز ۱ عدد
نمک و فلفل و پاپریکا،پودرسیر،
کره
گوجه گیلاسی
طرز تهیه: ابتدا روی بادمجان ها با جاقو خط بیاندازید و با فلفل ها روی شعله گاز و روی توری یا شعله پخش کن کبابی کنید اگر زغال داشتین چه بهتر، پیازها را هم با سیر و ادویه ها سرخ کنید (پیاز و سیر هم باید کبابی باشه ولی من سرخش کردم) سپس بادمجان های کبابی و فلفل ها را در ظرفی گذاشته و یک رزماری را آتش زده و خاموش کنید و در ظرف بگذارید تا عرق کند و پوستشون راحت جدا شود(استفاده از رزماری اختیاریه) و بعد روی تخته کار ساطوری کنید و به تابه برگردانید و پیاز و سیر سرخ شده را اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه رو شعله ملایم قرار دهید،گوشت چرخکرده را هم با پیاز آبگرفته و نمک و فلفل مخلوط کنید و به اندازه از گردو بزرگتر جداکنید و در روغن سرخ کنید و حالا مواد بادمجانی را در ظرف مناسب ریخته،کباب های سرخ شده را روی بادمجان ها چیده و چند گوجه گیلاسی و فلفل سبز کبابی روی مواد قرار دهید و در آخر کار کره آبشده داغ بریزید و با نان یا در کنار برنج سرو کنید،نوش جان😍👌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سورمه کباب”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *