رضیم
شماره دستور پخت: 2745
رضیم
سینه مرغ شکم پر

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم سینه مرغ شکم پر :
سینه مرغ ۲ عدد
اسفناج ۱۵۰ گرم
قارچ ۷-۸ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱/۲ یک فلفل متوسط
سیر ۲ حبه
کره
نمک،فلفل،پاپریکا،اورگانو،پودرسیر
پنیر خامه ای
پنیر پیتزا(اختیاری)
روغن زیتون
سس قارچ و خامه ترش (اختیاری)
.
طرز تهیه: ابتدا مواد میانی سینه مرغ را باید حاضر کنیم به این صورت که مقداری کره در تابه میریزیم میتوانید از کره ساده یا طعمدار که با سیر و ادویه مزه دار شده استفاده کنید بعد اسفناج ها را خرد کرده و تفت دهید وسپس قارچ هایی را که خرد کردیم را اضافه کنید و بعد از آن فلفل دلمه قرمز نگینی شده (از فلفل دلمه زرد و نارنجی هم میتونید استفاده کنید ولی سبز استفاده نکنید) سپس پوره سیر و نمک و فلفل زده و اجازه میدهیم آب مواد کشیده و پخته شود سپس پنیر خامه ای و پیتزا را اضافه میکنیم و چند دقیقه روی حرارت و سپس خاموش میکنیم،بعد از آن مواد را کنار گذاشته، سینه های مرغ را طبق ویدیو از وسط باز میکنیم با ادویه دلخواه و روغن زیتون مزه دار میکنیم(میتونید سینه ها را از قبل هم مزه دار کنید ولی توجه داشته باشید به هیچ وجه روغن زیاد نزنید به مرغ که مواد از وسط سینه بیرون میاد ، فقط در حد خیلی کم مجازید ،سپس از مواد اسفناج و پنیر وسط مرغ گذاشته و نصف سینه را روی مواد آورده (میتوانید از خلال دندان هم برای فیکس کردن لبه ها استفاده کنید )بعد اول دوطرف سینه ها را سرخ کنید و سپس در فر قرار دهید تا کاملا پخته شود،مدت زمان فر بسته به بزرگی و کوچکی سینه ها داره من در دمای ۱۷۵ درجه و به مدت ۴۰ دقیقه قرار دادم،و در آخر برای روی سینه ها هم از سس قارچ و خامه ترش استفاده کردم که طعمشو معرکه کرد..
درست کنید و نوش جان
پ ن: بچه ها من مرغ رو روی پوره سیب زمینی سرو کردم
پ ن: اگر خامه ترش نداشتین احباری نیست با همون سس قارچ سرو کنید بینظیره

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سینه مرغ شکم پر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.