موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه شامی ترش همدانی
متن ویدئو طرز تهیه شامی ترش همدانی
سلام به تکتک شما عزیزان به آشپزخونه خودتون خوش اومدید معراج موسوی هستم با ویدیو جدید در خدمتتونم غذای امروز اسمش شامی ترش هست برای همدان این غذا رو 20 و 25 سال پیش خالم درست میکردند از اون موقع طعم این شامی همیشه زیر دندونم بوده وقتی خونشون میرفتم خیلی درستش میکردند امروز با مادرم تماس گرفتم حتی غذارو نمیشناختند ولی خب تو خطر من بود به خاله ام زنگ زدم و دستورش رو پرسیدم میخوام این شامی رو باز درست کنم و زندهاش کنم امیدوارم درست مثل من اش لذت ببرید.
خب دوستان برای درست کردن این شامی به پودرسوخاری احتیاج داریم که اگر ندارید میتونید مغز نان باگت یا نان فرانسوی رو خشک کنید به این صورت پودرش کنید و اضافه اش کنید مقدارش هم یک پیمانه است به همون اندازه شیر پرچرب اضافه میکنیم بعد ازاون مخلوطش میکنیم و اجازه میدیم آرد سخاری شیر رو بهخودش جذب بده میذاریمش کنار، یک عدد پیاز متوسط داریم که با دنده ریز رندهاش میکنیم برای اینکه راحتتر رنده بشه ته پیاز رو نگه دارید آب اضافی پیاز رو بگیرید و به باقی مواد اضافه کنید، 250گرم گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنیم .
به عنوان ادویه نصف قاشق چاییخوری زردچوبه نوک قاشق چاییخوری فلفل سیاه نصف قاشق چاییخوری فلفل قرمز و یک قاشق چایی خوری نمک اضافه کنید در همین قسمت بهش دو عدد تخممرغ میزنیم و حالا ایهارو خوب باهم مخلوط کنید حالا که مخلوط شد و چسپندگیش بهوجود اومد داخل ماهیتابه روغن بریزید تا روغن داغ شه به اندازه یک نارنگی ریز بردارید و گردش کنید و داخلش یک حفره بندازید و داخل روغن بندازید حالا تا شامی سرخ میشه 3الی4 گوجه درشت با دنده درشت رنده کنید و 3تا4 گوجه رو حلقه ای برش بزنید.
به دو ماهیتابه احتیاج دارید اونهایی که سرخ شدن رو بزارید تو یک ماهیتابه و یک قاشق از روغن رو داخلش بریزید حالا گوجه های رنده شده 4الی5 قاشق غذاخوری بهش آبلیمو اضافه کنید و همبزنید تا مخلوط شه و به نسبت مساوی رو شامی ها بریزید و گوجه های حلقه شده رو روش بزارید حالا درش رو بزارید تا با حرارت کم دم بکشه.
پریرخ (خریدار محصول) –
مثل همیشه عالی و ساده ???? ???? ????????