رضیم
شماره دستور پخت: 2598
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه لاهماجون (روش 1)

مواد لازم:
نان گرد یا پیتا یا ترتیلا
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد کوچک
سیر ۲ حبه
جعفری تازه ۲/۵ قاشق غذاخوری خرد نشده
نعنا تازه ۱ قاشق غذاخوری خرد نشده
گوجه ۱ عدد
زست لیمو ۱ قاشق مرباخوری
نمک،فلفل،پول بیبر،پاپریکای دودی،زیره
آرد سوخاری
سس گوجه
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز سرخ شده ۱ عدد
سیر سرخ شده ۱ عدد
اورگانو
نمک و فلفل
طرز تهیه: ابتدا تمام مواد(گوشت چرخکرده،فلفل دلمه قرمز،پیاز،سیر،جعفری و نعناء تازه،گوجه،زست لیمو را با غذاساز میکس کنید سپس بعد از چند پالس بهش نمک و فلفل،پول بیبر و پاپریکای دودی و زیره و آرد سوخاری اضافه کنید و دوباره چند پالس بزنید و در بخچال استراحت بدید تا سس گوجه را حاضر کنیم ،برای سس هم گوجه ها را در آب جوش بندازید و حدودا ۱۰ دقیقه سپس پوست گوجه ها را بگیرید و بعد در مخلوط کن ریخته و پیاز و سیری را هم که جدا سرخ کردیم را به مواد اضافه کنید و نمک و فلفل و مقداری اورگانو و میکس کنید تا یکدست شود سپس روی حرارت ملایم گذاشته تا سس غلیظ شود،سپس نان را بردارید بهتره نان مثل ترتیلا باشد که بعد از پخت نان جمع نشود ،سپس مقداری سس گوجه روی سطح نان ریخته و بعد یک لایه نازک از مواد گوشتی بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه پخت کنید،بعد از اینکه از فر خارج کردید مقداری کاهوی خرد شده،اسلایس های گوجه و جعفری و مخلوط پیاز و‌سماق را وسط نان ریخته رول کرده و میل کنید.
پ ن:این غذا با سی طحینه خرده میشه و من سس گوجه را خودم اختیاری درست کردم خلاصه اصل این رسپی سس گوجه نداره و مقداری متفاوته

طرز تهیه مینی لاهماجون (روش 2)

طرز تهیه مینی لاهماجون (روش 2)

🌮‌مواد لازم👇🏻
برای خمیر👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ لیوان آب ولرم
۱ پاکت مخمر فوری
۱ ق غ روغن مایع
۱ ق م شکر
۲ ق م نمک
آرد به میزان لازم
‌🌮مواد داخلش👇🏻
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز بزرگ
۲ عدد فلفل سبز
۲ عدد فلفل قرمز
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ حبه سیر
نصف دسته جعفری
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۲ ق م پول بیبر (پاپریکا رو میتونین جایگزین کنین)
۱ ق م نمک
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ فنجون روغن زیتون

🌮طرز تهیه👇🏻
اول از همه خمیرمون رو درست می کنیم و اجازه میدیم استراحت کنه برای درست کردن خمیر توی ظرف بزرگ آب و شیر ولرم و شکر و خمیر مایه فوری رو ریخته و آرد را کم کم اضافه میکنیم و بعد نمک رو اضافه و یه خمیر نرم درست می کنیم که به دست نچسبه. روش رو می بندیم و اجازه میدیم تا عمل بیاد.
سپس سبزی را به صورت ریز خرد میکنیم و گوشت چرخ کرده و سبزی و همه مواد مواد داخل لاحماجون را هم زده و تفت میدهیم.
خمیر استراحت کرده رو داخل سینی آرد پاشی شده میذاریم و به سه قسمت تقسیمش می کنیم اولین چونه رو برداشته و با وردنه به اندازه ۲_۳ میلی‌متر بازش میکنیم و قالب می زنیم داخل سینی فرمون رو که کاغذ روغنی پهن کرده و خمیرهای قالب زده مون را با کمی فاصله از هم توش می کنیم بعد روش مواد لاحماجون رو ریخته و با پشت قاشق صاف و پخشش میکنیم.
در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه میپزیم وقتی که روی لاهماجون هامون سرخ شد میتونیم برشون داریم.
🌮 نوش جون😍

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه لاهماجون”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *