رضیم
رضیم
طرز تهیه همبرگر گیاهی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه همبرگر گیاهی

متن ویدئو طرز تهیه همبرگر گیاهی

یک دستور خوشمزه برای غذای گیاهخواران

حرارت رو روشن می­کنم متوسط رو به بالا باید باشه تابه رو می­زارم رو حرارت گرم بشه که می­خوام یک برگر خوشمزه گیاهی رو بهتون آموزش بدم. برای تهیه این برگر نیاز دارم بخشی از این مواد رو تفت بدم یه جورایی سرخش کنم حدود 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه می­کنم حرارت بایستی بالا باشه یک دونه پیاز قرمز دارم که نگینی خورد ریزش کردم حتماً پیاز قرمز باشه که نتیجه پختتون لذیذتر میشه و یک دونه فلفل قرمز تند تخماش رو خارج کردم اونم اضافه می­کنم به علاوه 2 تا 3 حبه سیر رو کاملاً با روغن آغشته می­کنم و هم میزنم که یک مقدار پیازها حرارت ببینه حتماً بایستی حرارت بالا باشه.

اینجا 200 گرم قارچ قهوه­ای رو به صورت خلالی اسلایسش کردم خوردش کردم اینها رو هم اضافه می­کنم زمانی که قارچ رو اضافه کردید یک مقدار خیلی کم هم بزنید تا روغن با قارچ آغشته بشه و بعد نیاز نیست که هم بزنید چرا که زیاد هم بزنید باعث میشه قارچ آب بندازه هم میزنم کاملاً قارچ و پیاز رو تفت بشه و رنگ بگیره اینطوری باعث میشه برگرهای ما خوشمزه که بشوند بسیار خب این دیگه کافیه از روی حرارت بر می­داریم تا کاملاً خنک بشه.

اینجا 400 گرم لوبیای کنسروی داریم یعنی آبش رو که خالی کردم وزن کل لوبیا الان 400 گرم هست شما می­تونید لوبیای چیتی یا از لوبیای قرمز استفاده کنید اما لوبیای سفید اینا نمی­تونه رنگش شبیه به رنگ گوشت باشه پس بهتره از لوبیای قرمز یا چیتی استفاده کنید . لوبیا رو می­ریزم داخل غذاساز و قارچ و پیاز رو که سرخ کردم این رو هم اضافه می­کنم اینجا حدود 10 گرم گشنیز تازه دارم می­تونید از جعفری هم استفاده کنید و یک مقدار خیلی کم از پودر کاری استفاده می­کنم اندازه یک قاشق چای خوری و یک مقدار پودر زیره استفاده می­کنم که نفخ لوبیا رو می­گیره یک قاشق چای خوری و حدود یک قاشق و نصف بهش پاپریکا اضافه می­کنم دودی باشه.

اندازه یک قاشق چای خوری ورس شای سس (worceshe) اضافه می­کنم دوستای عزیزی که این سس رو ندارند می­تونند از سرکه سیر ترشی استفاده کنند که بسیار طعمش شبیه همین ورس شای سس هست یک قاشق چای خوری کافیه و حالا یک مقدار بهش سرکه بالزامیک یک قاشق چای خوری کافیه دوستان عزیزی که می­خواند بخرید این صورت بهش می­گویند گلیز غلیظ شده است و حالا همه اینا رو میکس می­کنم یک مقدارم بهش نمک اضافه می­کنم حدود یک قاشق چای خوری شما هر چقدر مایلید اضافه کنید خب کافی هست کلیه مواد را می­ریزیم داخل یک کاسه ببینید چقدر شبیه گوشت میشه طعمش برای من خیلی شبیه گوشته واسه من لااقل اینجوری شما رو نمیدونم و برای همین یک برگر بسیار خوشمزه از این برگرها رو درست کردم یک مقدار روی برگرها بزنم تا رویه­ی خوشگلتری داشته باشد یک مقدار آب کنار دستم میزارم تا به دستم بزنم تا مایه برگر به دستم نچسبه به شکل دلخواه درستش می­کنم و موادش خوبه که به دست نمیچسه و چون این نشاسته ذرت هست و آرد برنج شاید یک مقدار کار کردن باهاش راحت نباشه و با دست حرکتش میدم تا درست کنم همه مواد رو گرد درست می­کنیم پشت و روی آنها رو آرد می­پاشیم بسیار خوشمزه هستش به واقع زمانی که دارید می­خورید فکر می­کنید دارید گوشت می­خورید لااقل برای من اینجوری تعبیر می­شد و شاید شما موافق نباشید و بهترین دستور است حتماً امتحان کنید. زیاد دستتون رو آب نزنید تا برگر خیس بشه چون ممکنه موقع خوردن خورد بشه.

بریم برای سرخ کردنش رنگش بسیار شبیه گوشته به خاطر همین میگم از لوبیای چیتی یا قرمز استفاده کنید تا رنگش شبیه گوشت بشه. حرارت رو به بالا تابه رو میزارم گرم بشه یک مقدار خیلی کم شاید حدود 2 یا 3 قاشق غذاخوری روغن بهش اضافه می­کنم چون کلیه مواد پخته بهتره که حرارات بالا باشه الان لوبیا پختس و قارچ و پیاز هم پخته و ما فقط می­خوایم روی برگر سرخ بشه حالت گریل شدن به خاطر همین حرارت باید بالا باشه نتیجه کار بهتره و روغن یک مقدار بریزید و روغن کم نریزید که باعث میشه برگراتون خورد بشه این یکی از رسپی­های خودم هست که بهتون دارم آموزش میدم و جایی پیدا نمی­کنید بسیار لذیذ و خوشمزست.

بایستی مایه شما اون غلظتی که نیاز داریم داشته باشه خیس نباشه و چرب نباشه پس در زمانی که پیاز و قارچ رو سرخ می­کنید روغن زیاد نریزید که باعث چرب شدن مایه برگر بشه قیافش که خیلی شبیه و طعمش قول میدم خیلی شبیه به گوشت هست.

یک طرف که سرخ شد بر می­گردونیم بسیار حساس هست و لطیف بخاطر همین موقع برگردوندن بایستی خیلی مراقب باشید که از هم نپاشه رنگ برگرها خوشرنگ و عالی باید بشه. خب آماده سرو هستند.

2 قاشق غذاخوری مایونز و 2 یا 3 قاشق غذاخوری سس کچاب مخلوط کردم اینا که میکس شد سس آماده هست. یک مقدار از سس روی نون برگر می­ریزم یک مقدار هم روی بخش دوم نون از سس میزنم خوشمزه­تر بشه حالا 2 برگ کاهو رو میزارم روش و از برگر بر میدارم و روی کاهوها میزارم این برگر ترد و شکننده هست و بخاطر همین باید خیلی مراعات کنید موقع برداشتنش و خیارشور روش قرار میدم . خیارشور یک مقدار بیشتر باشه خوشمزه­تر میشه و گوجه فرنگی به صورت حلقه ای و یک کوچولو از سس بریزم که خیلی خوشمزه میکنه شما اگر مایل نیستید هر طور که دوست دارید درست کنید یک مقدار سس خردل اضافه می­کنم و سعی کنید سس خردل رو کاملاً به سطح برگر بمالید و یک مقدار هم روی نون می­مالم چون خوشمزه میشه و یک برگ کاهوی دیگه بزاریم تا بهتر بشه حتماً از پاپریکای دودی و پودر کاری در این رسپی استفاده کنید و فراموش نکنید زیره و ادویه کیومن اضافه کنید چرا که ضد نفخ هست و میتونه جلوگیری از نفخ معدتون کنه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه همبرگر گیاهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *