موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه همبرگر گیاهی
متن ویدئو طرز تهیه همبرگر گیاهی
یک دستور خوشمزه برای غذای گیاهخواران
حرارت رو روشن میکنم متوسط رو به بالا باید باشه تابه رو میزارم رو حرارت گرم بشه که میخوام یک برگر خوشمزه گیاهی رو بهتون آموزش بدم. برای تهیه این برگر نیاز دارم بخشی از این مواد رو تفت بدم یه جورایی سرخش کنم حدود 2 قاشق غذاخوری روغن اضافه میکنم حرارت بایستی بالا باشه یک دونه پیاز قرمز دارم که نگینی خورد ریزش کردم حتماً پیاز قرمز باشه که نتیجه پختتون لذیذتر میشه و یک دونه فلفل قرمز تند تخماش رو خارج کردم اونم اضافه میکنم به علاوه 2 تا 3 حبه سیر رو کاملاً با روغن آغشته میکنم و هم میزنم که یک مقدار پیازها حرارت ببینه حتماً بایستی حرارت بالا باشه.
اینجا 200 گرم قارچ قهوهای رو به صورت خلالی اسلایسش کردم خوردش کردم اینها رو هم اضافه میکنم زمانی که قارچ رو اضافه کردید یک مقدار خیلی کم هم بزنید تا روغن با قارچ آغشته بشه و بعد نیاز نیست که هم بزنید چرا که زیاد هم بزنید باعث میشه قارچ آب بندازه هم میزنم کاملاً قارچ و پیاز رو تفت بشه و رنگ بگیره اینطوری باعث میشه برگرهای ما خوشمزه که بشوند بسیار خب این دیگه کافیه از روی حرارت بر میداریم تا کاملاً خنک بشه.
اینجا 400 گرم لوبیای کنسروی داریم یعنی آبش رو که خالی کردم وزن کل لوبیا الان 400 گرم هست شما میتونید لوبیای چیتی یا از لوبیای قرمز استفاده کنید اما لوبیای سفید اینا نمیتونه رنگش شبیه به رنگ گوشت باشه پس بهتره از لوبیای قرمز یا چیتی استفاده کنید . لوبیا رو میریزم داخل غذاساز و قارچ و پیاز رو که سرخ کردم این رو هم اضافه میکنم اینجا حدود 10 گرم گشنیز تازه دارم میتونید از جعفری هم استفاده کنید و یک مقدار خیلی کم از پودر کاری استفاده میکنم اندازه یک قاشق چای خوری و یک مقدار پودر زیره استفاده میکنم که نفخ لوبیا رو میگیره یک قاشق چای خوری و حدود یک قاشق و نصف بهش پاپریکا اضافه میکنم دودی باشه.
اندازه یک قاشق چای خوری ورس شای سس (worceshe) اضافه میکنم دوستای عزیزی که این سس رو ندارند میتونند از سرکه سیر ترشی استفاده کنند که بسیار طعمش شبیه همین ورس شای سس هست یک قاشق چای خوری کافیه و حالا یک مقدار بهش سرکه بالزامیک یک قاشق چای خوری کافیه دوستان عزیزی که میخواند بخرید این صورت بهش میگویند گلیز غلیظ شده است و حالا همه اینا رو میکس میکنم یک مقدارم بهش نمک اضافه میکنم حدود یک قاشق چای خوری شما هر چقدر مایلید اضافه کنید خب کافی هست کلیه مواد را میریزیم داخل یک کاسه ببینید چقدر شبیه گوشت میشه طعمش برای من خیلی شبیه گوشته واسه من لااقل اینجوری شما رو نمیدونم و برای همین یک برگر بسیار خوشمزه از این برگرها رو درست کردم یک مقدار روی برگرها بزنم تا رویهی خوشگلتری داشته باشد یک مقدار آب کنار دستم میزارم تا به دستم بزنم تا مایه برگر به دستم نچسبه به شکل دلخواه درستش میکنم و موادش خوبه که به دست نمیچسه و چون این نشاسته ذرت هست و آرد برنج شاید یک مقدار کار کردن باهاش راحت نباشه و با دست حرکتش میدم تا درست کنم همه مواد رو گرد درست میکنیم پشت و روی آنها رو آرد میپاشیم بسیار خوشمزه هستش به واقع زمانی که دارید میخورید فکر میکنید دارید گوشت میخورید لااقل برای من اینجوری تعبیر میشد و شاید شما موافق نباشید و بهترین دستور است حتماً امتحان کنید. زیاد دستتون رو آب نزنید تا برگر خیس بشه چون ممکنه موقع خوردن خورد بشه.
بریم برای سرخ کردنش رنگش بسیار شبیه گوشته به خاطر همین میگم از لوبیای چیتی یا قرمز استفاده کنید تا رنگش شبیه گوشت بشه. حرارت رو به بالا تابه رو میزارم گرم بشه یک مقدار خیلی کم شاید حدود 2 یا 3 قاشق غذاخوری روغن بهش اضافه میکنم چون کلیه مواد پخته بهتره که حرارات بالا باشه الان لوبیا پختس و قارچ و پیاز هم پخته و ما فقط میخوایم روی برگر سرخ بشه حالت گریل شدن به خاطر همین حرارت باید بالا باشه نتیجه کار بهتره و روغن یک مقدار بریزید و روغن کم نریزید که باعث میشه برگراتون خورد بشه این یکی از رسپیهای خودم هست که بهتون دارم آموزش میدم و جایی پیدا نمیکنید بسیار لذیذ و خوشمزست.
بایستی مایه شما اون غلظتی که نیاز داریم داشته باشه خیس نباشه و چرب نباشه پس در زمانی که پیاز و قارچ رو سرخ میکنید روغن زیاد نریزید که باعث چرب شدن مایه برگر بشه قیافش که خیلی شبیه و طعمش قول میدم خیلی شبیه به گوشت هست.
یک طرف که سرخ شد بر میگردونیم بسیار حساس هست و لطیف بخاطر همین موقع برگردوندن بایستی خیلی مراقب باشید که از هم نپاشه رنگ برگرها خوشرنگ و عالی باید بشه. خب آماده سرو هستند.
2 قاشق غذاخوری مایونز و 2 یا 3 قاشق غذاخوری سس کچاب مخلوط کردم اینا که میکس شد سس آماده هست. یک مقدار از سس روی نون برگر میریزم یک مقدار هم روی بخش دوم نون از سس میزنم خوشمزهتر بشه حالا 2 برگ کاهو رو میزارم روش و از برگر بر میدارم و روی کاهوها میزارم این برگر ترد و شکننده هست و بخاطر همین باید خیلی مراعات کنید موقع برداشتنش و خیارشور روش قرار میدم . خیارشور یک مقدار بیشتر باشه خوشمزهتر میشه و گوجه فرنگی به صورت حلقه ای و یک کوچولو از سس بریزم که خیلی خوشمزه میکنه شما اگر مایل نیستید هر طور که دوست دارید درست کنید یک مقدار سس خردل اضافه میکنم و سعی کنید سس خردل رو کاملاً به سطح برگر بمالید و یک مقدار هم روی نون میمالم چون خوشمزه میشه و یک برگ کاهوی دیگه بزاریم تا بهتر بشه حتماً از پاپریکای دودی و پودر کاری در این رسپی استفاده کنید و فراموش نکنید زیره و ادویه کیومن اضافه کنید چرا که ضد نفخ هست و میتونه جلوگیری از نفخ معدتون کنه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
گلنار –
چه بی نظیر شدههه?????
بهارآفرین (خریدار محصول) –
عالیه دستتون درد نکنه??
میثاق (خریدار محصول) –
سلام بسیار عالی دست درد نکنه????