
موارد لازم + طرز تهیه
🍕مواد لازم پیتزا لقمه ای👇🏻
۱ لیوان شیر ولرم
۱ استکان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
۱ ق م شکر
۱ پاکت خمیر مایه (۱۰ گرم)
۴ لیوان آرد
۱ ق م سرخالی نمک
🍕برای سس👇🏻
۱/۵ ق غ رب
نصف استکان آب
۴ ق غ روغن مایع
آویشن
نمک
🍕برای روش👇🏻
سوسیس
سوجوک
۲ عدد فلفل سبز
پنیر چدار رنده شده
ذرت
زیتون
(هر موادی دوست داشتین می تونین استفاده کنین)
🍕طرز تهیه👇🏻
توی ظرفی شیر، آب، روغن مایع، شکر و خمیر مایه رو ریخته و هم می زنیم. آرد رو به صورت کنترل شده اضافه و یه خمیر نرم ورز می دیم. روی خمیرمون رو با سلفون می بندیم و با یه دستمال تمیز روش رو می پوشونیم و ۳۰ دقیقه بهش استراحت می دیم تا به عمل بیاد.
مواد روش رو کوچیک خرد میکنیم فلفل ها رو هم کوچیک خرد میکنیم .خمیر به عمل اومده رو روی پیشخوان گذاشته و به دو قسمت تقسیم میکنیم بعد خمیرمون رو با کمک وردنه طوری که خیلی کلفت نباشه باز میکنیم و با لیوان به شکل دایره قالب میزنیم خمیر باقی مونده رو جمع کرده و روش رو میبندیم سپس خمیرهایی که رو قالب زدیم توی سینی که کاغذ روغنی توش پهن کردیم میچینیم .خمیر باقی مونده رو دوباره باز کرده و با لیوان قالب میزنیم. من با این مقدار ۲ سینی پیتزا درست کردم .برای سس مواد سس رو توی قابلمه کوچیک ریخته و ۵ دقیقه میپزیم و بعد اینکه خنک شد با کمک لیسک روی خمیرها میمالیم . سپس پنیر چدار رنده شده رو روش ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰_۲۵ دقیقه میپزیم . وقتی روی پیتزاهامون کمی سرخ شد آمادست.
نوش جان❤
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.