

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه پیتزا پپرونی
متن ویدئو طرز تهیه پیتزا پپرونی
سلام دوستان مهرداد ویک هستم امروز میخوایم با همدیگه پیتزای پر طرفدار پپرونی درست بکنیم پیتزای پپرونی از سوسیس پپرونی سس پیتزایی که قبلا آموزشش رو دادم داخل کانال هستش پنیر پیتزای پروسس رنده شده کره فلفل دلمهای قارچ و خمیری که توی ویدیو دستورش داخل کانال هستش خمیرم رو گذاشتم کاملا پوف کرده حجمش دو برابر شده الان آماداس که پوفش رو بگیریم ورزش بدیم آمادش کنیم تا بریم واسهی پیتزا همراه باشید خب با نوک چاقو قارچهامون رو خرد میکنیم خب کرهمون که آب شد قارچهامون رو اضافه میکنیم قارچهامون رو داخل کره تف میدیم تا عطر کره رو به خودش بگیره قارچ هم باید با حرارت بالا تف بدیم که زیاد آب نندازه قارچهامون.
خب قارچهامون رو با کره تف دادیم حسابی قارچهامون عطر کره گرفت الان نوبت خمیرمونه خمیرمون رو باید پوف خمیرمون رو باید بگیریم پنج دقیقه ورزش تا دوباره آماده بهش برای پهن کردن این خمیرمونه صفحه رو من تمیز کردم از قبل روی صفحه آرد میپاچیم قشنگ آرد رو پخش کنین اینم میاد پیش خمیرمون خمیر رو پنج دقیقه ورزش بدین به مدل ورز دادن دقت کنید خمیر از جلو جمع میشه رو به جلو باز میشه خب ظرف پیتزامون رو یک مقدار چربش میکنیم بار روغن خیلی کم در حده یک قاشق مرباخوری کافیه ظرف من یک ظرفه قدیمیه که خیلی دوسش دارم در واقع یک حالت تابهی آهنی داره و من همیشه پیتزاهامو داخل این درست میکنم شما میتونین از ظرفای پیتزا استفاده بکنین تقریبا سایزش سایز یک دو نفرهی خیلی خوبه .
خب خمیرم رو بر میدارم خمیرم رو رو دیگه ورز دادم آماده شده خمیرم رو یک ذره با دست بازش میکنم میاندازمش روی توی اینجا سس پیتزامون رو میریزیم روی خمیرمون پخشش میکنیم با فاصلهی یک سانت از دورها که جلوی پوف خمیرمون رو نگیره قشنگ سس رو همه جا میزنیم پیتزای پپرونی خب به خاطر سوسیس پپرونیش معمولا پیتزای تندی خیلیها دوست دارن تندیش رو هم بیشتر هم بکنن همینجا توی این مرحلهی پخش کردن سس میتونید کسایی که دوست دارن خیلی دیگه اسپایسی باشه بهش فلفل اضافه کنن مرحله اولمون شد سس بعد پنیر رو میریزیم پنیر رو قشنگ همه جاش یک دست پخش کنید پنیر یکی از جذابیتهای واقعا بی مثال اشپزیه من که خودم عاشق انواع و اقسام پنیرام .
خب میایم توی مرحله دوم سوسیسهای پپرونی رو روی ظرفمون میچینیم من خودم دوست دارم پیتزای پپرونیم پره سوسیس پپرونی باشه خیلیا با فاصله میچینن خب به چیدن سوسیسهامون ادامه میدیم باید تمام روی پیتزامون رو از سوسیس پپرونی بگیره تا یک پیتزای خیلی جذاب داشته باشیم حالا نوبت قارچهامونه قارچهامونم از لبههای بیرونی شروع میکنیم به چیدن و میایم رو به داخل حسابی همه قارچها رو پخش بکنید روی پپرونیها عطر کرهاش فوقالعادس خب در نهایت فلفل دلمهای روی میریزیم و مرحله آخر یکمی دیگه پنیر پیتزا میاد روی تمام این موادمون .
خب میتونیم به سلیقه خودمون هم دور خمیرمون هم کنجد بریزیم قیافه خوبی به خمیرمون میده حالا باید یک ذره کنجدها رو با دست فشار بدیم که بره داخل خمیرمون یک خورده همینجوری فقط با انگشت روش رو فشار بدیم که بچسبن کنجدا روی خمیر این خیلی پیتزاتون رو جذابتر میکنه وقتی میپزین فر رو از قبل گرمش کردم روی دمای دویست و بیست درجه سانتیگراد یک دونه کاسهی آب داخل فر گذاشتم که فر باید رطوبت داشته باشه تا خمیرمون خشک نشه حتما یادتون باشه یه کاسهی آب داخل فر بزارین فرمون هم داغ شده آمادس که پیتزامون بره داخل فر طبقهی وسط بریم تو فر فرمون که داغ شده آب داره میجوشه میریم که بعدا بیایم سراغش اینم از پیتزای پپرونیمون بهبه به این عطر فلفل پیتزای پپرونی یک پیتزای پر طرفداره فوق العادس حتما دکمهی سابسکرایب بزنین ما رو دنبال بکنید تا ویدیوهای جدید براتون ارسال بشه یادتون نره دوستون دارم خداحافظ.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.