رضیم
شماره دستور پخت: 735
رضیم
طرز تهیه چیز برگر

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه چیز برگر فرانسوی

متن ویدئو طرز تهیه چیز برگر فرانسوی

اول میخوام امروز چندتا نکبته درباره برگر بهتون یاد بدم

اول این­که من خودم هم از گوشت راسته گوساله استفاده می­کنم خیلیا هستن که از گوشت رون استفاده می­کنن یا حتی گوشت گوسفند رو با گوشت گوساله ترکیب می­کنن ولی من خودم اینو دوست ندارم چون مزه کوبیده می­گیره گوشتمون. گوشت راسته گوساله به­نظرم بهترین گوشته براای برگرمون چون هم چربی داره هم خیلی نرم و آبداره. این اولین نکته بریم سراغ ویدیو لابه­لای ویدیو نکته­های دیگه رو هم بهتون میگم

اینجا من گوشت چرخ­کرده دارم قارچ دارم پیاز به همراه پودر سیر سس باربیکیو و سس خردل که این سلیقه­ایه می­تونین داخل برگرتون بزنین یا نزنین من دوسش دارم سیر رنده شده پنیر پیتزا پنیر ورقه­ای گودا به همراه نون برگر کاهو و گوجه نمک و فلفل و روغن هم که هستش. بریم اول از همه با درست کردن برگرمون کارمون رو شروع کنیم.

خب با رنده­کردن پیازمون کارمون رو شروع می­کنیم و با رنده ریز شروع می­کنیم به رنده کردن پیاز.

پیازمو رنده کردم یه­دونه سیرم داشتم که از قبل رنده کرده بودم بهش اضافه می­کنم. دقت داشته باشین که یکی از نکته­های برگر اینه­که آب پیازتون رو باید فقط آب اضافی پیاز رو بگیرین عین کوبیده نیستش که ما بخوایم تفاله پیاز رو به گوشتمون اضافه کنیم نکته دیگه این که گوشت برگر رو یک­بار من چرخ می­کنم چون معتقدم که برگر باید بافت داشته باشه نه این که گوشتت خیلی نرم و حالت مثل حلیم شل­و ول شده باشه باید یبار چرخش کنین کافیه که اون بافت گوشت حفظ بشه. آب اضافه پیازم رو می­گیرم سیر رنده شدمم بهش میزنم و وارد گوشتم میکنم اگه پیازتون رو هم بزارین یه ساعتی بمونه که یخورده اون حالت اسیدیش از بین بره خیلی بهتره. خب حالا یه مقدار پودر سیر بهش میزنم نمک به همراه فلفل سیاه سس باربیکیو من خودم بعضی وقتا از عصاره دودم استفاده میکنم داخلش حالا شمام دوست داشتین می­تونین امتحانش کنین.

به همراه سس خردل این دوتا باعث میشن بافت گوشتتون خیلی عالی بشه خامه هم می­تونین داخلش بزنین خامه هم ترکیبش یه ترکیب جذاب و عالی میشه. خب مخلوطش که کردین یه ده دقیقه با دست قشنگ ورزش بدین گوشتتون رو بعد یه نیم ساعت میره داخل یخچال که خودش رو بگیره بعد میایم که قالب بزنیم یادتون باشه گوشت برگر رو می­تونین از قبل بزارن داخل کیسه بزارین داخل فریز که هرموقع خواستین برگر درست کنین برگرای دست ­ساز خودتون رو که خیالتون کاملا بابتش راحته هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ طعم داخل فریز آماده داشته باشین بعد بیارین خیلی سریع استفاده کنین.

8نیم ساعت بعد

خب مایه برگردمو از داخل یخچال درآوردم میخوام به راحت­ترین روش ممکن برای خودتون درست کنین. من برگرامو قاعدتا 200 گرمی میزنم حالا شما دیگه می­تونین از 150 گرم برگر بزنین تا 250 گرم یا 280 گرمم میزنن به نظر من ولی 200 گرم 180 گرم یه نرمیه که استاندارد خوبیه.

خب کاری که باید بکنیم اینه که یه دونه گوشت برمیدارین قشنگ میکنیدش یه دونه توپ گرد میزاریم وسط کیسه­مون این کیسه فریزاییه که از وسط بازشون کردم. این نایلونو میارم روش دقت کنید باید از دو طرف جا برای باز شدن داشته باشه یه بشقاب رو روش میزارم ضخامتش باید بین نیم سانت تا یک سانت باشه پس زیادم فشار ندین که لهش کنین خیلی نازک بشه. خب این بشقابو میزارم روش از وسط فشار میدم خودتون ضخامتشو حس می­کنین و این میشه یه برگر یه دستو راحت. می­تونین لبه­هاش رو هم برای خودتون صاف کنید همین جوریم می­تونین داخل فریز قرارش بدین که منجمد شه برای کمپاتون بیرون میخواین برین داخل باغ ببرین و استفاده کنین من خودم معمولا این کارو می­کنم. یه تابه دارم میزارم یکم داغ شه یه ذره روغنم میریزم توش و برگرا رو میزارم داخلش تا سرخ شن میخوام یکمم سیب­زمینی هم برای کنارش سرخ کنم با یه خورده قارچ و از این جور چیزا.

*برگر رو میزاره توی تابه* خب سیب­زمینی­ها رو هم که از قبل نیمه آماده کردم میریزم داخل روغن

برای چیزبرگر فرانسوی ما یه­دونه توپ پنیر این طوری درست میکنیم میزارم وسط یه تابه­مون که نچسبه زیرشم روشن کردم و آماده است روی نونمون رو هم میزاریم روی پنیر و این یواش که بمونه تا برگرمون حاضر شه این پنیرامون هم آب میشه و خوشگل روی اون رو می­گیره سیب­زمینی­هامون هم که داره سرخ میشه و قارچ و برگر هم تقریبا آماده­ان*دوتا پنیر گودا گذاشت روی برگر روی تابه*

خب برگرمون آماده شد یه خورده نون حتما کف نونتون بزنین من سس سیر میزنم که خیلی خوب میشه با برگر. خب برگرمم رو هم پنیر گودا روش گذاشتم میزارم روی نون روشم که قارچ میاد. توی چیزبرگر فرانسوی معمولا گوجه و پیاز و اینا رو به صورت دورچین دورش میزارن حالت نیم­پرس داره توش میشه برگر پنیر گودا به همراه قارچ. خب حالا برم نون بالاش رو بیارم که قشنگ برشته شده توی پنیر. خیلی این چیزبرگر جذابه من خودمم خیلی دوسش دارم حالا دورش رو یخورده کاهو میچینم. خب اینم از چیزبرگر خوشمزه ما­

طرز تهیه چیز برگر هیوا

طرز تهیه چیز برگر هیوا

گوشت گوساله ۱۵٪ چربی ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
سس فرانسوی
خیارشور
گوجه
پیاز
پنیر گودا
نان همبرگری
کره طعمدار با رزماری و ریحان خشک
طرز تهیه: ابتدا گوشت را در کاسه مناسب ریخته و بدون اضافه کردن هیچ افزودنی خیلی کم گوشت رو ورز بدید سپس گوشت را به سه قسمت تقسیم کنید و فرم بدید ما اصلا نمیخوایم یک همبرگر صاف و صوف داشته باشیم پس از ورز دادن زیاد و سعی در یکدست کردن همبرگر بردارید😅سپس نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و در تابه ترجیحاً چدنی که داغ شده و فقط مقداری چرب شده برگر ها را میگذاریم تا گریل شود میتوانید در روغن هم سرخ کنید،برای یکدست سرخ شدن برگر حتماً وسط برگر را با دست گود کنید و بعد توی تابه بگذارید این طوری هنگام سرخ کردن برکر فرو رفته نمیشه و در این حین نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و وقتی یک طرف گریل شد طرف بعدی را هم همین طور نمک و فلفل بپاشید من روی هر طرف برگرم هم کره طعمدار برای لطافت و طعم خوبش گذاشتم یادتون باشه به هیچ وجه با کفگیر روی برگرها را فشار ندهید ما احتیاج داریم به یک برگر کاملا آبدار و خوشمزه داریم و چون برگر ها نازک هستن پس پخت زیادی هم نداریم حواستون باشه، سپس برای سرو ساندویچمون از یک لایه سس فرانسوی روی سطح نان گریل شده وخیارشور و گوجه و پیاز خام استفاده کردم و وسط هر برگر یک لایه پنیر گودا گذاشتم و روی بقیه سه تا برگر را روی نان ساندویچ و تمااام..
این روش و این نوع سرو بسیار خوشمزه و لذیذه پس حتما امتحانش کنید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه چیز برگر”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *