

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه چیز برگر فرانسوی
متن ویدئو طرز تهیه چیز برگر فرانسوی
اول میخوام امروز چندتا نکبته درباره برگر بهتون یاد بدم
اول اینکه من خودم هم از گوشت راسته گوساله استفاده میکنم خیلیا هستن که از گوشت رون استفاده میکنن یا حتی گوشت گوسفند رو با گوشت گوساله ترکیب میکنن ولی من خودم اینو دوست ندارم چون مزه کوبیده میگیره گوشتمون. گوشت راسته گوساله بهنظرم بهترین گوشته براای برگرمون چون هم چربی داره هم خیلی نرم و آبداره. این اولین نکته بریم سراغ ویدیو لابهلای ویدیو نکتههای دیگه رو هم بهتون میگم
اینجا من گوشت چرخکرده دارم قارچ دارم پیاز به همراه پودر سیر سس باربیکیو و سس خردل که این سلیقهایه میتونین داخل برگرتون بزنین یا نزنین من دوسش دارم سیر رنده شده پنیر پیتزا پنیر ورقهای گودا به همراه نون برگر کاهو و گوجه نمک و فلفل و روغن هم که هستش. بریم اول از همه با درست کردن برگرمون کارمون رو شروع کنیم.
خب با رندهکردن پیازمون کارمون رو شروع میکنیم و با رنده ریز شروع میکنیم به رنده کردن پیاز.
پیازمو رنده کردم یهدونه سیرم داشتم که از قبل رنده کرده بودم بهش اضافه میکنم. دقت داشته باشین که یکی از نکتههای برگر اینهکه آب پیازتون رو باید فقط آب اضافی پیاز رو بگیرین عین کوبیده نیستش که ما بخوایم تفاله پیاز رو به گوشتمون اضافه کنیم نکته دیگه این که گوشت برگر رو یکبار من چرخ میکنم چون معتقدم که برگر باید بافت داشته باشه نه این که گوشتت خیلی نرم و حالت مثل حلیم شلو ول شده باشه باید یبار چرخش کنین کافیه که اون بافت گوشت حفظ بشه. آب اضافه پیازم رو میگیرم سیر رنده شدمم بهش میزنم و وارد گوشتم میکنم اگه پیازتون رو هم بزارین یه ساعتی بمونه که یخورده اون حالت اسیدیش از بین بره خیلی بهتره. خب حالا یه مقدار پودر سیر بهش میزنم نمک به همراه فلفل سیاه سس باربیکیو من خودم بعضی وقتا از عصاره دودم استفاده میکنم داخلش حالا شمام دوست داشتین میتونین امتحانش کنین.
به همراه سس خردل این دوتا باعث میشن بافت گوشتتون خیلی عالی بشه خامه هم میتونین داخلش بزنین خامه هم ترکیبش یه ترکیب جذاب و عالی میشه. خب مخلوطش که کردین یه ده دقیقه با دست قشنگ ورزش بدین گوشتتون رو بعد یه نیم ساعت میره داخل یخچال که خودش رو بگیره بعد میایم که قالب بزنیم یادتون باشه گوشت برگر رو میتونین از قبل بزارن داخل کیسه بزارین داخل فریز که هرموقع خواستین برگر درست کنین برگرای دست ساز خودتون رو که خیالتون کاملا بابتش راحته هم از لحاظ کیفیت هم از لحاظ طعم داخل فریز آماده داشته باشین بعد بیارین خیلی سریع استفاده کنین.
8نیم ساعت بعد
خب مایه برگردمو از داخل یخچال درآوردم میخوام به راحتترین روش ممکن برای خودتون درست کنین. من برگرامو قاعدتا 200 گرمی میزنم حالا شما دیگه میتونین از 150 گرم برگر بزنین تا 250 گرم یا 280 گرمم میزنن به نظر من ولی 200 گرم 180 گرم یه نرمیه که استاندارد خوبیه.
خب کاری که باید بکنیم اینه که یه دونه گوشت برمیدارین قشنگ میکنیدش یه دونه توپ گرد میزاریم وسط کیسهمون این کیسه فریزاییه که از وسط بازشون کردم. این نایلونو میارم روش دقت کنید باید از دو طرف جا برای باز شدن داشته باشه یه بشقاب رو روش میزارم ضخامتش باید بین نیم سانت تا یک سانت باشه پس زیادم فشار ندین که لهش کنین خیلی نازک بشه. خب این بشقابو میزارم روش از وسط فشار میدم خودتون ضخامتشو حس میکنین و این میشه یه برگر یه دستو راحت. میتونین لبههاش رو هم برای خودتون صاف کنید همین جوریم میتونین داخل فریز قرارش بدین که منجمد شه برای کمپاتون بیرون میخواین برین داخل باغ ببرین و استفاده کنین من خودم معمولا این کارو میکنم. یه تابه دارم میزارم یکم داغ شه یه ذره روغنم میریزم توش و برگرا رو میزارم داخلش تا سرخ شن میخوام یکمم سیبزمینی هم برای کنارش سرخ کنم با یه خورده قارچ و از این جور چیزا.
*برگر رو میزاره توی تابه* خب سیبزمینیها رو هم که از قبل نیمه آماده کردم میریزم داخل روغن
برای چیزبرگر فرانسوی ما یهدونه توپ پنیر این طوری درست میکنیم میزارم وسط یه تابهمون که نچسبه زیرشم روشن کردم و آماده است روی نونمون رو هم میزاریم روی پنیر و این یواش که بمونه تا برگرمون حاضر شه این پنیرامون هم آب میشه و خوشگل روی اون رو میگیره سیبزمینیهامون هم که داره سرخ میشه و قارچ و برگر هم تقریبا آمادهان*دوتا پنیر گودا گذاشت روی برگر روی تابه*
خب برگرمون آماده شد یه خورده نون حتما کف نونتون بزنین من سس سیر میزنم که خیلی خوب میشه با برگر. خب برگرمم رو هم پنیر گودا روش گذاشتم میزارم روی نون روشم که قارچ میاد. توی چیزبرگر فرانسوی معمولا گوجه و پیاز و اینا رو به صورت دورچین دورش میزارن حالت نیمپرس داره توش میشه برگر پنیر گودا به همراه قارچ. خب حالا برم نون بالاش رو بیارم که قشنگ برشته شده توی پنیر. خیلی این چیزبرگر جذابه من خودمم خیلی دوسش دارم حالا دورش رو یخورده کاهو میچینم. خب اینم از چیزبرگر خوشمزه ما
طرز تهیه چیز برگر هیوا
گوشت گوساله ۱۵٪ چربی ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده
سس فرانسوی
خیارشور
گوجه
پیاز
پنیر گودا
نان همبرگری
کره طعمدار با رزماری و ریحان خشک
طرز تهیه: ابتدا گوشت را در کاسه مناسب ریخته و بدون اضافه کردن هیچ افزودنی خیلی کم گوشت رو ورز بدید سپس گوشت را به سه قسمت تقسیم کنید و فرم بدید ما اصلا نمیخوایم یک همبرگر صاف و صوف داشته باشیم پس از ورز دادن زیاد و سعی در یکدست کردن همبرگر بردارید?سپس نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم و در تابه ترجیحاً چدنی که داغ شده و فقط مقداری چرب شده برگر ها را میگذاریم تا گریل شود میتوانید در روغن هم سرخ کنید،برای یکدست سرخ شدن برگر حتماً وسط برگر را با دست گود کنید و بعد توی تابه بگذارید این طوری هنگام سرخ کردن برکر فرو رفته نمیشه و در این حین نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده بپاشید و وقتی یک طرف گریل شد طرف بعدی را هم همین طور نمک و فلفل بپاشید من روی هر طرف برگرم هم کره طعمدار برای لطافت و طعم خوبش گذاشتم یادتون باشه به هیچ وجه با کفگیر روی برگرها را فشار ندهید ما احتیاج داریم به یک برگر کاملا آبدار و خوشمزه داریم و چون برگر ها نازک هستن پس پخت زیادی هم نداریم حواستون باشه، سپس برای سرو ساندویچمون از یک لایه سس فرانسوی روی سطح نان گریل شده وخیارشور و گوجه و پیاز خام استفاده کردم و وسط هر برگر یک لایه پنیر گودا گذاشتم و روی بقیه سه تا برگر را روی نان ساندویچ و تمااام..
این روش و این نوع سرو بسیار خوشمزه و لذیذه پس حتما امتحانش کنید
ویرا –
چقدر خووووووووبه???
حامد (خریدار محصول) –
این دستور پخت رو هم باید امتحان کنم??