

موارد لازم + طرز تهیه
?مواد لازم کباب انگشتی??
۱ کیلو گوشت گوساله
۱ عدد پیاز
۴_۵ حبه سیر رنده شده
۱ ق غ رب گوجه فرنگی
۳_۴ عدد گوجه فرنگی رنده شده
۱ ق چ فلفل سیاه
۱ ق م آویشن
نمک
روغن زیتون
۳ لیوان آب
?برای صیفی جات??
۴ عدد بادمجان
۴ عدد سیب زمینی
۳ عدد کدو
۲_۳ عدد فلفل سبز
۳_۴ عدد فلفل چارلیستون
۵_۶ حبه سیر
گوجه گیلاسی
?برای سس??
۱/۵_۲ لیوان آب
۱ ق غ رب
?طرز تهیه??
ابتدا گوشت ها مون رو داخل یک قابلمه تفت میدیم بعد اینکه گوشت ها آبشونو کشیدن روغن اضافه میکنیم. پیازهای نگینی خرد شده، سیر، ادویه ها، رب و آب را اضافه می کنیم و تا وقتی که گوشت ها نرم بشن می پزیم.
سپس بادمجانها را نواری پوست کنده توی آب نمک می ریزیم و بعد اینکه خشک کردیم سرخشون میکنیم. کدو را قبل از اینکه پوست بگیریم به شکل انگشت خردشون می کنیم سیب زمینی ها و فلفل ها را نیز همینطور خرد می کنیم همه موادمون رو سرخ کرده و روغنش رو میگیریم و بعد صیفی جات رو کناره های سینی مون می چینیم و وسطش گوشت می ریزیم و روش گوجه های گیلاسی می چینیم.
بعد سس مون رو آماده کرده و روی صیفی جات داخل سینی می ریزیم سپس با کاغذ روغنی روش را می پوشانیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می پزیم بعد کاغذ روغنی را برداشته و روش رو ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.
نوش جان??
ورونیکا –
باید خیلی خوشمزه شده باشه، حتما درستش میکنم????????????????????