رضیم
شماره دستور پخت: 2045
رضیم
کته میگو

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم کته میگو:
برنج سفید یا قهوه ای ۱ پیمانه
میگو ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل،نمک،پاپریکا،پودرسیر و پیاز مقداری
زست لیمو
روغن زیتون
سیر ۲ حبه پوره شده
طرز تهیه: قبل از طبخ میگو ها را در پیاز حلقه شده و نمک و فلفل ،پودر سیر و پیاز و‌ پاپریکا و پوره سیر و زست لیمو و روغن زیتون قرار دادم حداقل یک ساعت سپس در تابه بدون روغن چون توی موادمون روغن هست دیگه اضافه نکردم و میگوها را با خرارت بالا و مدت زمان کوتاه تفت دادم حدودا هر طرف ۳ دقیقه کافیه ،در مراحل آخر پخت میگو هم کمی لیموی تازه اضافه کردم تا میگو خوش طعم بشه برای اینکه گوشت میگو سفت نشود بهتر است در مراحل اخر طبخ آبلیمو اضافه شود و مقداری هم قارچ تفت دادم بدون روغن در کنار کته سرو کردم. سری بعدی با برنج قهوه ای براتون یه خوراک میگوی خوشمزه درست میکنم،منتظر باشین 😊
🍤روش دیگه برای کسانی که با بوی میگو مشکل دارن و اینکه برای این که میگو در هنگام پخت سفت نشود میگو رو‌ با آب، نمک و 2 قاشق سوپ خوری سرکه را در قابلمه ی مناسبی بریزید و بجوشانید، میگو را بیفزایید و 10 ثانیه صبر کنید. شعله را خاموش کنید و میگوها را در آبکش بریزید و سپس سرخ کنید به این صورت بوی زهم میگو از بین میرود.
🍤روش بعدی اینکه میگو را در جعفری و آبلیمو بخوابانید و سپس هنگام پخت جعفری را از میگوها جدا کرده و سرخ کنید،
🍤روش بعدی روغن زیتون و سیر نیز بوی زخم میگو را از بین می برند.
🍤میگو را با سبزیجات طبخ کنید تا بوی بد میگو از بین برود.
🍤میگو را قبل از سرخ کردن روی توری قرار داده و توری را روی قابلمه ای حاوی آب جوشی که آبلیمو به آن اضافه شده است گذاشته و درپوشی بگذارید تا کمی میگوها عرق کرده و بخارپز شوند سپس سرخ کنید این روش یکی از بهترین روش های گرفتن بوی میگو است.
🍤میگوها را در حبه های سیر بخوابانید و سپس طبخ کنید می توانید مقداری آب انار یا آبغوره یا آبلیمو نیز بیفزایید

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کته میگو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.