رضیم
شماره دستور پخت: 388
رضیم
خوراک ران گوسفند

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خوراک ران گوسفند

متن ویدئو طرز تهیه خوراک ران گوسفند

خوب یک مقداری از چربی ها را کم می کنیم که کم چرب بشه اینم یک دست کامل گوسفند هست این از این اگر خواستید سفارش بدید یک دست کامل سفارش بدید پایینش هم بگید براتون بزنه خوب میریم سراغ مواد اولیه سبزی آویشن داریم، سبزی نعناع داریم به اندازه لازم  یک مقداری می تونید بکنید اگر نداشتید می تونید  خشکش هم استفاده کنید من تازه شو زدم که عطرش داخل گوشتمون بره وقتی داخل فر پخته می شه سیر داریم به اندازه 15 تا 20 تا  البته فکر نکنید که مزه سیر می گیره نه سیر باهاش پخته میشه ولی عطر و طعمش روی گوشت می شینه .

خلال دندان داریم خلال ها را باید به اندازه تقریبا 2 بند انگشت خلال ها را بزنید و بیایم سراغ روغن زیتون یا روغن دونه انگور من گرفتم ادویه گراماسالار، پاپریکا پاور پودر لیمو عمانی و پاپریکا فلفل دلمه ای و زردچوبه، ارگانو، نمک و اینم زعفران ساییده شده زعفرون رو من سابیدم بزارید اینو بکشم کنار بیام سراغ مواد اولیه این خیلی راخت وآسون درست می شه می تونید داخل فر بریزید این از این نیاز به یک مقدار زعفران داریم میایم سراغ پاپریکا من درش را باز کنم و پاپریکا به اندازه نوک قاشق چای خوری پاپریکا شیرین اسموکی اگه باشه خیلی بهتر و خوشمزه ترش می کنه .

میایم سراغ پودر لیموعمانی نوک قاشق به این اندازه و ادویه گراماسالا خیلی کم بزنید چون این خیلی قوی هست به خاطر همین غالب می شه همین نوک قاشق کفایت می کنه این گراماسالا و میایم سراغ زردچوبه ، زردچوبه کمک می کنه که بوی زهم گوشت گوسفندی گرفته بشه این هم به اندازه نصف قاشق چای خوری و میایم سراغ ارگانو، ارگانو هم دوست داشته باشید هم تازه هم خشکش هم می تونید بزنید این هم به اندازه نصف قاشق و نمک هم تو همین مرحله می توانید اضافه کنید هیچ اجباری نیست این هم از نمک فعلا علی الحساب من یک قاشق چای خوری بهش نمک اضافه می کنم.

این از این تا این مرحله میریم سراغ روغن، روغن هم بهش اضافه می کنم همین مقدار روغن کفایت می کنه اینا را کامل من هم می زنم روی میزمم تمیز می کنم و برمی گردم این کاملا هم خوردش و حالا اینو سعی می کنیم تو تمام قسمت ها اضافه کنیم اینجا دیگه نیازه که کاملا با دست شروع کنیم ماساژ دادن و هیچ جایی فراموش نشه یک مقدار آخرش هم نگه می داریم برای اینکه آخر سر روی تاپش بریزیم و عطر و بوش کاملا موقع سرو کردن احساس می شه این از این.

این خیلی راحت بود تا اینجا شما هم راحت می تونید درستش بکنید حالا می ریم سراغ خلال دندان ها ممکن بپرسید که این خلال دندان ها کارش چیه حبه های سیر مون اینجاست این از سیرها ببینید این شکل یدونه سیر یدونه خلال دندون می زنید کامل بره و این زمانی که داخل فر پخته می شه خیلی خوشمزه و خوش خوراک می شه این سبک خود و خود جواد جوادی هست حالا این ها را کامل می زنم و برمی گردم خوب میریم دیگه سراغ دونه ی آخریش باید جاهایی بزنیم که پر گوشت هست این هم از دونه ی آخری خوب آماده شد و وقت آن رسیده که کم کم بفرستمش داخل فر ببینید .

این کارش به این شکل هست خوب من فویلم نازک هست 3 لایه فویل می زارم این از فویل و کاغذمم هم اینجاست خوب یادم رفت بازش کنم خوب این از این حالا کاری که می کنیم باید بیس کار رو آماده کنیم برای بیسمون نیاز به کاغذ داریم اینم دابلش می کنم چون وقتی پخته می شه آب گوشت راه میفته این میادش اینجا اما بزارید این ها را بیارم اما قبل باید یک کارهایی انجام بدیم این سبزی ها رو زیرش نمی خوام بزارم که بسوزه این ها هم از کناره ها می زاریم کناره هاش به این شکل این سبزی ها میره کنارش و یه طعم عجیبی رو دست به دست همدیگه میدن و درست می کنن .

حالا این از این و میایم سراغ فلفل دلمه ای اینم میره تو کناره ها که کمک می کنه بوی زهم رو به خوبی بگیره اینم از فلفل دلمه ای البته اگه بخواین بعدا سس گوشت درست بکنید می تونید همه ی اینا را بریزید تو مخلوط کن و بعد صافش کنید و سس گوشت درست کنید از این حالا می پیچمش کامل میره داخل فر ببینید دو تا کاغذ گذاشتم و می بینید برای اینکه خلال دندان ها سوراخ نکنه دو تا کاغذ گذاشتم و  فویل رو روش می کشم اینم به این شکل می ندازم که هم زیرش پاور کنه و هم روش و پاور کنه به این شکل این هم از فویل فشارش می دیم دیگه تقریبا آماده است اگه دوست داشتید می تونید از این استفاده کنید از این پایه استفاده کنید اگر دوست نداشتید می تونید تو همین ظرف بزارید یا اگر دوست داشتید می تونید این کار و بکنید بستگی به خودتون داره و باید مراقب باشید که روغن از زیرش در نیاد اما کاری که من انجام می دهم می زارم داخل فر به مدت کم کم 2 ساعت ، حرارت فرم 180 درجه گوسفند استرالیای یک مقدار دیر پز هست مراقب باشید می تونید بعدا فویل را باز کنید و چکش کنید که ببینید پخته یا نه خوب ببینید.

کاملا پخته و خیلی قشنگ شده این هم از این سیرهام کاراملی خیلی عالی اما تو این مرحله اون سس اخر رو که نگه داشتیم میاریم و به این شکل سعی می کنیم که به تمام قسمت ها بزنیم و اینو دوباره به مدت 10 دقیقه توی فر بزاریم که رنگش کاملا تغییر کنه این آب هم نباید خشک بشه این سسش هست و چربی بافت گوشت هست الان من اینو دست بزنم متلاشی می شه البته در مورد زمان پختش بهتون بگم گوشت استرالیا گوسفندی قابل پیش بینی نیست زمانی هم که برد تقریبا 3 ساعت زمان برده ش و بعد چرا بهتون دروغ بگم ما از گشنگی رفتیم بیرون ساندویچ خوردیم ساعت تقریبا 7 بود که من گذاشتم الان هم 10 شب هست خوب این از این اما خوب فردا رفقامون سرکار حال می کنن .

حالا فراموش نکنید طعم روش خیلی مهمه اینجا کمکی فلفل روش می  پاشیم به این شکل فلفل درشت و کمی هم نمک حالا من اینو دوباره برش می گردونم داخل فر و میایم باهاتون خداحافظی می کنم حالا میایم سراغ قشنگ ترین جای برنامه سس داخلشو به این شکل فقط زیاد نزارید داخل فر بماند وقتی که روش را باز کردید به مدت 10 دقیقه کمتر 7 و 8 دقیقه بزارید بمونه اون چیزی را که می خواید بدست میارید حرارت فر هم 200 درجه سانتی گراد بود و به مدت 3 ساعت گذاشتم پخت بشه این هم از این حالا می خوایم عکس بندازیم .

یک مقدار برنج ها رو می دم کنار که تو عکسمون هم بعدا قشنگ بیافته خوب این هم یک شوید پلو ساده بود که کنارش گذاشتم با این و آماده ش کردم دوستتون دارم امیدوارم هر جای دنیای که هستید شاد و خرم باشید کانال جدیدی هم که دارم راه می اندازم برای پخت و پز کردن تو دل طبیعت و می خوام غذاهای ایرانی رو به کل دنیا نشون بدم با یک شرکت هم صحبت کردم و زیرش  ساب تایتل انگلیسی میزاره و اما دیگه خوب ما زیاد پر حرفی نمی کنیم داخل اون  فیلم ها چون بیشتر اون فیلم هایی که می خوایم اون چیزی که داریم به نمایش بزاریم و به هر حال در مورد مواد اولیه هم که خوب یک توضیح کوچک می دم و فیلم و جمع می کنم امیدوارم که بیایید اون کانال رو فالو کنید لینک همون کانال رو زیر همین فیلم براتون می زارم می تونید بیاید اونجا فالو کنید   

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “خوراک ران گوسفند”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.