



موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه خوراک میگو (دوپیازه میگو)
متن ویدئو طرز تهیه خوراک میگو (دوپیازه میگو)
سلام من مهرداد هستم مرسی که دوباره دارید ما رو نگاه میکنید امروز میخوایم با همدیگه میگوی دو پیازه درست کنیم. کلا هرچیزی که توی آشپزی اسم دوپیازه روشه، بدونید که یک طعم فوق العاده داره.
حالا امروز من میخوام با میگو درست کنم. شما میتونید مرغ ماهی یا حتی از گوشت استفاده کنید. مرغش رو قبلا آموزش دادم میتونید داخل کانال ببینید. بریم سراغ میگوی دوپیازمون. دوستان ما تو کانالمون قصد داریم که بهترین و پرطرفدارترین رسپیها را آموزش بدیم، با روشهای خیلی ساده و راحت که هرکسی بتونه درستش کنه. اگه دوست دارید که این رسپیها را داشته باشید حتما کانال را سابسکرایب کنید و روی زنگوله بزنید.
تا ویدیوهای جدید براتون نوتیفیکشن بیاد. اگر هم دوست داشته باشید کانالمون رو به دوستانتون معرفی کنید. بریم سراغ مواد اولیه مون واسه میگوی دو پیازه. خوب این جا ما میگو داریم که گفتم شما اگه دوست داشته باشید شما میتونید از مرغ و گوشت و ماهی هم استفاده کنید. روغن، نمک، گوجههایی که پوستشون رو کندم و رندشون کردم. پوره کردم گوجهها را و سیر رنده شده، رب، نصف لیموی تازه، ادویه هامون، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه به اضافه ادویه کاری، پاپریکا و پودر تخم گشنیز، پیازهایی که خلالی خورد کردم و سرخ کردم و پیازهایی که خلالی هستند.
به خاطر همینه که بهش میگن میگوی دو پیازه. بریم ببینیم که باید چیکار بکنیم همراه من باشید. خوب اول که میگوهامون رو تمیز میکنیم اگه میگوهاتون پاک نشده است حتما حواستون باشه که یک دونه رگ سیاه پشت میگو داره، که این را باید با چاقو شکاف بدی و درش بیاری. این از میگوهامون، روغن رو میریزیم داغ بشه، پیاز را داخلش میریزیم، پیازمون که یک خورده رنگش عوض شد، میگوهامون رو بهش اضافه میکنیم. به پیازمون هم همون اول یک خورده نمک میزنیم که سبک بشه و خوب سرخ بشه. بعدش که میگوهامون رو اضافه کردیم، نوبت ادویه هامون با سیره وبقیه موادمون. بریم ادامه کار. دقت کنید میگوهاتون رو بیشتر از اندازه سرخ نکنید که اصطلاحا اورکوک بشه.
میگو خیلی لطیفه، سریع درست میشه. حالا سیرم رو که رنده کردم بهش اضافه میکنم. یک تفتش میدم. بوی سیر که بلند شد آب لیموتون رو بهش اضافه کنید عطر لیموی تازه که دیگه فوق العاده است به به. حالا وقتشه که ربم رو بهش اضافه کنم که ربم هم یک تفت بخوره، بوی خامیربم بره. الان وقتشه که گوجم رو اضافه بکنم. گوجمو که اضافه کردم، بعدش این جا پیاز دومم رو که از قبل سوا سرخ کرده بودم به غذا اضافه میکنم.
تقریبا یک پنج دقیقه که بمونه، زیرش رو کم بکنید غذامون حاضر میشه این هم پیاز دومم یک خورده ش را برمیدارم برای دیزاینم. خوب به به، چه بوی میگویی بلند شده. جاتون خالی. خوب این از این، دیگه کسانی که دوست دارن میتونن تندیش رو کم و زیاد کنن، با توجه به ذائقشون، یک خورده هم نمک بهش میزنم و زیرش رو کم میکنم تا آماده بشه، میگوهامون آماده شد، یک خورده هم سیب زمینی سرخ کردم برای دورش شما هم میتونید این کار را بکنید. خوب یک ظرف گود بردارید. سیب زمینیم رو میگذارم این گوشه. هیچی اندازه سیب زمینی سرخ کرده جذاب نیست.
میگذارم. خوب یک خورده رنگ قرمزمون کمه. یک دونه فلفل خشک شده هم واسه دیزاینش استفاده میکنم. یک خورده گشنیز روش داشتیم گشنیزهای ساتوری هم اضافه میکنم. این حلقه ام را برمیدارم که قشنگ، خوشگل باشه. این هم از میگوی دو پیازه ما امیدوارم درستش کنید و لذت ببره. یک غذایی که استایل رستورانی داره، میتونه برای مهمونیهاتون یه غذای فوق العاده باشه. میتونید با برنج هم سروش کنید، میتونید با نون یا حالت خوراک هم سرو بشه. مرسی که تا آخر ویدیو همراه بودید و یک غذای دیگه رو تونستیم با همدیگه به پایان ببریم. مثل همیشه یادتون نره که خیلی دوستتون دارم. ا
گه دوست داشتید کانال را سابسکرایب کنید و به دوستانتون معرفی کنید. زنگوله را هم اگر بزنید از ویدیوهای جدید با خبر میشین. توی کامنتها هم هر سوالی داشتید بپرسید در خدمتم تا ویدیوی دیگه خدا نگهدار.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.