رضیم
شماره دستور پخت: 1512
رضیم
رول اسفناج و مرغ

موارد لازم + طرز تهیه

سلام عزيزاي دلم،چند وقتي بود ميخواستم رول اسفناج درست كنم و امروز بالاخره شد👌🏻😋
اين دستور از دوست عزيزم گلي جونه كه دستورش رو براتون اينجا اوردم
رول اسفناج و مرغ
مواد لازم:
۶ قاشق غذاخوری اسفناج پخته
۳ الی ۴ عدد تخم مرغ
۱ عدد سینه مرغ
۴ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۱۰۰ گرم پنیر خامه ای
۳۰ گرم کره
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهيه: ابتدا سینه مرغ را با۲ قاشق از کل پیاز داغ، فلفل،نمک و زرچوبه رو داخل یه قابلمه ریخته و بعد بهشون آب داغ اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مرغ بپزه و باقی مونده پیاز داغ داخل قابلمه را برای مزه دادن به مرغ هایی که بعدا ریش ریش میکنین، استفاده کنین.بعد اینکه مرغ پخت ریش ریشش میکنیم وکره، زعفرون و پبازی که مرغ باهاش پخته شده رو داخل یه ماهیتابه ریخته و با هم تفت میدیم تا مرغ خوب مزه دار بشه،حالا مرغ تفت داده شده را با پنیر خامه ای و کمی نمک داخل یه کاسه میریزم و در این مرحله مایه مرغمون حاضره.

حالا نوبت به آماده کردن اسفناجه، پس اسفناج پخته رو داخل یه ماهیتابه میریزیم و با حرارت ملایم کمی تفت میدیم تا در صورتی که آب اضافی داره همش بخار بشه، البته دقت کنین که اسفناج نسوزه و تلخ نشه. وقتی آب اسفناج کشیده شد مابقی پیاز داغ رو هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن تفت میدیم و بعد شعله رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم تا اسفناج سرد بشه.اسفناجی که سرد شده رو داخل یه کاسه ریخته، نمک و فلفل هم اضافه میکنیم و تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کرده و هم میزنیم تا به مخلوط دلخواهمون برسیم. من از ٣ عدد تخم مرغ استفاده کردم.
بعد کف یه ماهیتابه نچسب رو چرب میکنیم و روی حرارت میذاریم تا داغ بشه. مایه رول رو داخل ماهیتابه میریزیم و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم خودشو بگیره. در ماهیتابه در طول پخت باید بسته باشه.وقتی مخلوطمون سفت شد آمادست و احتیاجی به طلایی شدن هر دو طرف نیست.حالا ورقه اسفناج و تخم مرغ رو داخل یه ظرف که کفش چرب شده میذاریم.بعد مخلوط مرغ و پنیر خامه ای روبه صورت یکنواخت روی اون پخش میکنیم.

از هر طرف حدود نیم سانت رو خالی بذارین تا رولتمون بعد رول شدن تمیز دربیاد.مرحله آخر اینه که به آرومی شروع به رول کردن ورقه اسفناجمون کنیم. وقتی ورقه رو رول کردیم حتما باید داخل یخچال بذاریمش تا سفت بشه و خودش رو بگیره و بعد به شکل حلقه ای ببریمش.حالا میتونیم رولمون رو به صورت سرد یا بعد از گرم کردن مجدد سرو کنیم

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج هیوا

طرز تهیه رول مرغ و اسفناج هیوا طرز تهیه رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

سینه مرغ ۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه قرمز ۲-۳عدد
پیاز ۱ عدد
اسفناج ۱۵۰ گرم
پنیر دودی یا گودا یا هر نوع پنیر در دسترس(پیتزا،..)
نمک و فلفل مقدار لازم
سیر ۲ حبه
خامه ترش(اختیاری)
روغن زیتون مقداری
لیموترش ۲ عدد
طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه و پیاز را در مقداری آب به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه آبپز میکنیم،بعد از این تایم از آب در آورده تخم های فلفل را جدا کرده و با پیاز آبپز و نمک و فلفل و مقدار کمی روغن زیتون و سیر خوب پوره میکنیم من با بیشکوب برقی اینکارو کردم،این سس غذای ماست که خیلی خوشمزست میزاریم کنار حالاااا میریم سراغ سینه مرغ ؛سینه ها را با با پشت چاقو یا هر وسیله ای که دارید میکوبیم تا پهن بشه این کار رو مابین سلفون یا پلاستیک انجام بدید،سپس با لیمو ترش ،زست لیمو(قسمت سبز لیموترش)نمک و فلفل مزه دار میکنیم.اسفناج ها را هم جداگانه بخارپز میکنیم حالا سینه مرغ را پهن کرده مابین آن اسفناج و پنیر دلخواه میزاریم و رول میکنیم سپس سوخاری میکنم طبق عکس اول در آرد سفید سپس در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری میغلطونیم و در روغن فقط به مدت ۵ دقیقه سرخ میکنیم توجه داشته باشیم ما نمیخوایم پخت کامل مرغ اینجا انجام بشه سپس سینه مرغ پر شده را برش میزنیم طبق عکس ،سس فلفل دلمه ای را کف ظرفی که میخوایم بزاریم توی فر ریخته و مرغ ها را روی سس میچینیم‌و میفرستیم توی فر تا زمانی که پخت مرغ کامل بشه ،در آخر کار هم پیشنهاد میکنم از خامه ترش مقداری روی هر اسلایس ریخته و میل کنید بسیار خوشمزست ،امتحانش کنید🙌🏻
پ ن: با اینکه فصل اسفناج نیست ولی اسفناج گیر میاد این عکس مال امروزه کاملا😄اگر هم اسفناج فریزری داشتید موردی نداره استفاده کنید.
پ ن: از فلفل دلمه ای قرمز فقط مجازید استفاده کنید .

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رول اسفناج و مرغ”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.