رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍆مواد لازم سارمای بادمجان کوفته ای👇🏻
برای کوفته
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط
۱ کاسه نان پودر شده یا آرد سوخاری
۱ دسته جعفری
۲ حبه سیر
نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،زیره

۴ عدد بادمجان بلند

🍆برای سس👇🏻
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
نمک ،فلفل سیاه
۳۵۰ میلی لیتر آب

🍆برای رومالی👇🏻
روغن مایع

🍆طرز تهیه👇🏻
ابتدا بادمجون ها رو پوست کنده و ۳۰ دقیقه داخل آب نمک میذاریم تا تلخیش گرفته بشه .
تو این فاصله کوفته ها رو آماده میکنیم پیاز و سیر و میکس کرده و همه مواد کوفته رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و داخل یخچال استراحت میدیم .بعد اینکه بادمجون ها رو خشک کردیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی توش پهن شده میچینیم پشت و روشونو با لیسک روغن مایع میمالیم بعد روش نمک پاشیده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم. کوفته ها رو از یخچال در آورده و به اندازه گردو گرد میکنیم سپس داخل بادمجون های سرخ شده میذاریم و رول میکنیم و این کارو تا همه مواد تموم بشه ادامه میدیم. سپس سس رو آماده میکنیم و روش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بمدت ۴۰ _۴۵ دقیقه میپزیم .البته دمای فر ها متفاوته شما کنترل شده تا زمانی که روش سرخ بشه و کوفته ها پخته بشه بپزین و داغ میل کنین .
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سارمای بادمجان کوفته ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.