رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍆مواد لازم سارمای بادمجان کوفته ای👇🏻
برای کوفته
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز متوسط
۱ کاسه نان پودر شده یا آرد سوخاری
۱ دسته جعفری
۲ حبه سیر
نمک ،فلفل سیاه ،آویشن،زیره

۴ عدد بادمجان بلند

🍆برای سس👇🏻
۲ ق غ رب گوجه فرنگی
نمک ،فلفل سیاه
۳۵۰ میلی لیتر آب

🍆برای رومالی👇🏻
روغن مایع

🍆طرز تهیه👇🏻
ابتدا بادمجون ها رو پوست کنده و ۳۰ دقیقه داخل آب نمک میذاریم تا تلخیش گرفته بشه .
تو این فاصله کوفته ها رو آماده میکنیم پیاز و سیر و میکس کرده و همه مواد کوفته رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم و داخل یخچال استراحت میدیم .بعد اینکه بادمجون ها رو خشک کردیم داخل سینی فر که کاغذ روغنی توش پهن شده میچینیم پشت و روشونو با لیسک روغن مایع میمالیم بعد روش نمک پاشیده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که سرخ بشن میپزیم. کوفته ها رو از یخچال در آورده و به اندازه گردو گرد میکنیم سپس داخل بادمجون های سرخ شده میذاریم و رول میکنیم و این کارو تا همه مواد تموم بشه ادامه میدیم. سپس سس رو آماده میکنیم و روش میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه بمدت ۴۰ _۴۵ دقیقه میپزیم .البته دمای فر ها متفاوته شما کنترل شده تا زمانی که روش سرخ بشه و کوفته ها پخته بشه بپزین و داغ میل کنین .
نوش جان❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سارمای بادمجان کوفته ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *