رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه ساندویچ تست مرغ و جعفری (روش 1)

مواد لازم ساندویچ تست مرغ و جعفری:
نان تست ۴ عدد
فیله مرغ ۲ تکه
جعفری یک مشت
قارچ ۵-۶ عدد
پنیر خامه ای ۳ قاشق غذاخوری
پنیر گودا ۲ ورق
طرز تهیه: ابتدا فیله مرغ را با لیموترش تازه نمک و فلفل و روغن زیتون مزه دار میکنیم و در تابه بدون روغن گریل میکینم سپس قارچ ها را ریز خرد میکنیم و در تابه تفت میدهیم سپس جعفری ساطوری شده را به قارچ های سرخ شده اضافه میکنیم و مقداری پنیر خامه ای همه مواد را باهم مخلوط میکنیم و میزاریم کنار حالاا گوشه های نان تست را با چاقو جدا میکنیم روی نان تست مخلوط قارچ و جعفری میریزیم سپس یک تکه فیله مرغ کبابی و روی مرغ یک تکه پنیر گودا و یه تیکه نان تست و در تابه بدون روغن گریل میکنیم و جسم سنگینی روی ساندویچ ها بزارید تا کاملا پرس بشه و تمااام
پ ن: بچه ها میتونید اگر جعفری نداشتید از اسفناج پخته هم استفاده کنید که خوشمزه میشه😊

طرز تهیه ساندویچ تست مرغ و جعفری (روش 2)

طرز تهیه ساندویچ تست مرغ و جعفری (روش 2)

مواد لازم:
فیله یا سینه مرغ
جعفری تازه
نان تست
پیاز
فلفل دلمه سبز
کنسرو ذرت
پنیر خامه ای
پنیر گودا با پیتزا(قابل حذف)
نمک ،فلفل زردچوبه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید،سپس فیله های مرغ را نواری برش بدهید و به پیاز اضافه کنید (میتوانید از مرغ پخته ریش ریش شده هم استفاده کنید) که کاملا سلیقه ایه سپس ادویه ها را اضافه کنید و تفت دهید،بعد از آن فلفل دلمه سبز نگینی خرد شده و کنسرو ذرت را اصافه کنید و دوباره یه تفت کوچک بدهید،بعد از آن پنیر خامه ای و جعفری ساطوری شده را اضافه کنید استفاده از پنیر گودا یا پیتزا کاملا اختیاریه ولی پنیر خامه ای با اندازه کافی خوشمزه هست،بعد از آن روی حرارت ملایم تا مواد قشنگ به خرد هم برود سپس نان تست را بردارید روی آن اسلایس های گوجه و در صورت تمایل خیارشور استفاده کنید و از مواد مرغی و دوباره یک نان تست و سپس در ساندویچ ساز قرار دهید اگر مثل من ندارید تابه چدنی را داغ کنید ساندویچای آماده را قرار دهید و با دست مقداری فشار دهید تا پرس شود و بعد از تست شدن میل نمایید..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ تست مرغ و جعفری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *