رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

موادلازم ساندویچ فاهیتا :
سینه مرغ
گشنیز تازه
فلفل دلمه سبز،قرمز،زرد
پیاز قرمز
نمک ،فلفل تند،اورگانو،زیره سیاه،پاپریکا،پودرسیر،فلفل سیاه،
خامه ترش
گوجه
پیاز
گشنیز
سیر
روغن زیتون
لیموترش تازه
نان پیتا
.
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را با ادویه و روغن زیتون و نمک مزه دار میکنیم سپس گشنیز تازه ساطوری شده را اضافه میکنیم هر چه ریزتر ساطوری کنید بهتر،مرغ را با همه مواد ترکیب و حذاقل ۱ ساعت استراحت بدید سپس در تابه سرخ کنید ،در این فاصله فلفل دلمه های رنگی را خلالی خردکنید و همچنین پیاز بهتره از پیاز قرمز استفاده کنید که انفاقا فصلش هم هست سپس سبزیجات را روی حرارت قرار دهید تا سرخ و پخته شوند بعد از آن مرغ را به سبزیجات اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا مواد مقداری به خرد هم برود بعذ از آن نان پیتا را بازکنید از مواد وسط نان بریزید و سپس مقداری سس سالسا که از ترکیب(گوجه و گشنیز و پیاز نگینی خرد شده مخلوط با پوره سیر ،نمک و فلفل و روغن زیتون و لیموترش) بریزید اگر داشتید مقداری هم خامه ترش بریزید اگر نداشتید هم اجباری نیست،ساندویچ را بسته و میل کنید،بسیار خوشمزست نوش جان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ساندویچ فاهیتا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *