رضیم
شماره دستور پخت: 2371
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه سمبوسه گوشت (روش 1)

مواد لازم سمبوسه :
گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد متوسط
نمک و فلفل قرمز ،زردچوبه،پودر تخم گشنیز
جعفری ۲ قاشق غذاخوری خرد شده
نان لواش
مخلوط آرد و آب(جهت بستن انتهای سمبوسه)
طرز تهیه: ابتدا یه پیاز داغ اساسی بگیرید و گوشت چرخکرده را به بهش اضافه کنید و مقدار مناسبی از ادویه ها(ادویه در خوشمزگیه سمبوسه تاثیر داره پس به اندازه اضافه کنید تا مزه ها مشخص باشه ) وقتی حسابی گوشت و پیاز باهم تفت خرد سیب زمینی ها را که جدا آبپز کردیم و گذاشتیم سرد شده و سپس رنده درشت زدیم را به گوشت اضافه میکنیم میتوانید سیب زمینی ها را نگینی هم خرد کنید که کاملا سلیقه ای هست،سپس روی حرارت گاز گوشت و سیب زمینی ها را باهم تفت میدهیم و وقتی خاموش کردیم و از داغی اولیه افتاد جعفری خرد شده را اضافه و مخلوط میکنیم(اصلا از ساقه جعفری استفاده نمیکنیم چون هم زیر دندون میاد و خوشایند نیست هم تلخش میکنه) سپس نان لواش را باز کرده مقداری از مواد سیب زمینی را روی نان گذاشتع و مثل ساندویچ رول میکنیم برای انتهای نان که باز میمونه با مقداری مخلوط(آرد و آب) که به عنوان چسب عمل میکنه انتهای نان را میبندیم و سپس در روغن سرخ میکنیم.
نکته: میزان روغن را از ابتدا مشخص کنید یعنی کم کم اضافه نکنید اینطوری میزان بیشتری روغن میبره ولی اگر از ابتدا مثلا یک لیوان اضافه کنید میبینید میزان روغن کمتری هم جذب سمبوسه ها میشود و تا انتهای کار ظرفتون روغن داره😉

طرز تهیه سمبوسه گوشت (روش 2)

طرز تهیه سمبوسه گوشت (روش 2)

مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پول بیبر
جعفری
خمیر یوفکا یا لواش
مخلوط آب و آرد (چسب سمبوسه)
پنیر گودا یا پیتزا
طرز تهیه:ابتدا پیاز را در روغن تفت میدهیم پوره سیر را هم به پیاز اضافه میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه و تفت میدهیم سپس گوشت چرخکرده را اضافه میکنیم و حسابی با پیاز و ادویه سرخ میکنیم سپس سیب زمینی پخته را نگینی خرد میکنیم و به مخلوط گوشت اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم در این مرحله پاپریکا و پول بیبر را اضافه میکنیم و دوباره مواد را تفت میدهیم جعفری هم در مرحله آخر خرد کرده و اضافه میکنیم مقداری مخلوط کرده و شعله گاز را خاموش میکنیم حالاا در این مرحله ما احتیاج داریم به نوارهای نان یوفکا یا اگر لواش استفاده میکنید مثل ویدیو برش بدید مقداری از مواد را لای نان گذاشته و یک تکه پنیر و طبق تصویر میپیچیم ،همه سمبوسه ها را بع همین ترتیب حاضر میکنیم و در سینی فر میچینیم روی سمبوسه ها را با مقدار کمی روغن براش میکنیم و مقداری کنجد میپاشیم و در فر ۱۸۰ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پخت میکنیم(با توجه به حرارت فرتون تنظیم کنید)
پ ن:بچه ها روی سس گوجه تون مقداری پیاز رو خرد کنید و با جعفری قاطی کنید و بریزید روی سس و با سمبوسه نوش جان کنیدخیلی خوبه😍💪🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سمبوسه گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *