موارد لازم + طرز تهیه
سوپ پنیر را میتوان یکی از انواع سوپهای خوشمزه در منوی رستورانها دانست که بسته به ذائقههای مختلف، دستور طبخ متفاوتی دارد. برای آموزش این سوپ با طعم بینظیر، لطفأ با ما همراه باشید.
مواد لازم سوپ پنیر برای ۴ نفر
خامه ۱ لیوان
پنیر خامه ای ۱ لیوان
سیر ۲ حبه
آرد سفید ۳ قاشق سوپخوری
آب ۴ لیوان
پیازچه ۱ فنجان
کره ۳ قاشق غذاخوری
جوز هندی ½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز طبخ سوپ پنیر
1- نخست لازم است پس از انتخاب یک تابه با اندازهی مناسب و تنظیم شعله بر روی حرارت ملایم ، کره را ذوب نموده و آرد سفید را بدان اضافه سازید و به منظور گرفتهشدن طعم و بوی خامی آن، به خوبی تفت دهید.
2- پس از اتمام تفت آرد، سیر رندهشده را به تابه اضافه دهید. لازم است میزان تفت سیر و آرد به اندازهی به مشام رسیده شدن بوی سیر باشد. پس از بلند شدن بوی سیر، نوبت اضافهسازی آب، نمک، فلفل سیاه و جوز هندی است.
3- پس از اضافهسازی اب، لازم است به مدت 10 تا 15 دقیقه به طور مداوم مواد داخل تابه را هم بزنید. حال پنیر خامهای و خامهای را اضافه و اجازه دهید سوپ اصطلاحأ چند قل بخورد و مواد سوپ به خوبی با یکدیگر ترکیب گردد.
4- اکنون زمان سرو سوپ پنیر در ظرف موردنظر و تزیین آن با سبزیجات معطری همچون پیازچه و جعفری خرد شده است. توجه داشته باشید که در صورت علاقه به سوپ غلیظ میتوانید مقدار آب در نظر گرفته شده برای سوپ را کاهش دهید تا غلظت موردنظرتان حاصل گردد.
نوشجان
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.