رضیم
شماره دستور پخت: 90
رضیم
طرز تهیه قنبر پلوي شيرازي

موارد لازم + طرز تهیه

سلام، تصميم دارم هر از چند وقت رسپي يه سري غذاهاي جديد كه كمتر درستش كرديم و بزارم،😊😉
امروز ناهار (قنبر پلوي شيرازي) 👌🏻😋
لازمه بدونين اسم اين غذا به خاطر رنگش قنبر پلو هست،و با سالاد شيرازي سرو ميشه و يه غذاي تشريفاتي شيراز است😅
مواد لازم :
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوري
شیره انگور ۲ قاشق سوپخوري
پیاز ۱ عدد درشت
آرد نخود چی ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید(خيلي زياد سرخ نكنيد چون لابه لاي برنج كه ميره خشك ميشه)
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید،کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه (من خودم از شيره نريختم ولي شما اگه دوست دارين استفاده كنين) توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن(فقط سريع به هم بزنيد تا كشمش نسوزد)
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتي مخلوط لابه لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بكشه،موقع كشيدن در ظرف،پلو را مخلوط كرده و سرو ميكنيم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه قنبر پلوي شيرازي”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *