

موارد لازم + طرز تهیه
مرغ بریان بدون فر
مواد لازم:
مرغ متوسط ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
آب لیموی تازه ۵-۶ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۴-۵ عدد کوچک
پودر سیر و پود ر تخم گشنیز۲ قاشق غذاخوری
کره به میزان کافی
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک و فلفل به میزان لازم
برای دورچین بروکلی،سیب زمینی،هویج،فلفل،گوجه
طرز تهیه :ابتدا مرغ را کاملا تمیز کنید و بشویید ولی پوست آن را جدا نکنید سپس حدودا چند ساعت مرغ را در ظرف گودی که با آب نمک درست شده میخوابانیم،سپس مرغ را خشک کرده و تمام سطح مرغ را چه از داخل و چه از بیرون حسابی با کره چرب کنید.بعد مقداری از زعفران دم کرده ، آبلیموی تازه نمک و فلفل و پودر سیر و پودر تخم گشنیز را با هم مخلوط میکنیم و با قلمو روی تمام قسمت های بدن مرغ میمالیم تا خوب مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه خرد شده و را مقداری ادویه و نمک و میزنیم و در داخل شکم مرغ میریزیم و سرش را با خلال میبندیم،
مرغ را داخل یک ظرف در بسته قرار میدهیم تا به مدت 10 ساعت در داخل یخچال استراحت کند و کاملا مزه دارشود.
بعد از اینکه مرغ را از یخچال خارج کردیم من از ۲ تاگوجه درسته کوچک هم برای توی شکم مرغم استفاده کردم و پاهای مرغ را با خلال فیکس کردم به بدنش و داخل یک فویل که کفش را با نمک پوشاندیم قرار میدهیم .در کنار مرغ چند عدد هویج شسته شده و بروکلی یا هر سبزیجات مورد نظری ریخته و فویل را دور مرغ کاملا میپیچیم. فویل پیچیده شده را داخل قابلمه ای قرار میدهیم و روی در قابلمه دم کنی میگذاریم و اجازه میدهیم ابتدا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا و بعد به مدت ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد.
بعد از اینکه زمان پخت مرغ نصف شد و مرغ نیم پز ، در فویل را باز میکنیم و روی مرغ را با مقداری از مخلوط کره آب شده ، آبلیموی تازه و زعفران دم کرده می مالیم و بعد توی همون قابلمه که سبزیجات پخته رو خارج کردیم به مدت ۱ ساعت دیگه مرغ را کاملا سرخ میکنیم این کار را باید با دقت و حوصله انجام بدید تا تمام اطراف مرغ کاملا سرخ بشه،مابین پخت هم مدام کره مالی میکنیم تا مرغ خشک نشه سپس با مقداری سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات پخته و کته زعفرانی میل کنید.
ته دیگ سیب زمینی
برای این تهدیگ لذیذابتدا سیب زمینی را رنده درشت بزنید آبش رو بگیرید و با مقداری نمک مخلوط کنید و زعفران غلیظ زده و کف قابلمه مقداری روغن ریخته و پهن میکنیم
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.