رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پاستا کاملا گیاهی

متن ویدئو طرز تهیه پاستا کاملا گیاهی

سلام عرض می­کنم خدمت شما رفقای عزیز اگر از گوشت و مرغ دیگه خسته شدید برنامه رو دنبال بکنید یه پاستای خیلی خوشمزه می­خوام بهتون آموزش بدم که تماما گیاهی وخیلی ام خوشمزش وجیترین ها نگن برامون غذا نمی­ذاری اما برای این که بتونید این پاستا رو درست بکنید باید فیلم قبلی رو حتما دیده باشید این هم که درست کردم این رب فلفل دلمه ای که طعم دودی هم داره خیلی خوشمزس اسموک حتما باید این رو داشته باشید حالا درست کردنش خیلی سادس نمی­خواد شما این مقدار درست بکنید یه مقدار کوچیک درست بکنید .

بریم سراغ مواد اولیه هویج دوتا داریم پاستا ام برای سه سرو داریم سیر تازه سه تا کرفس دو تا تیکه البته اگر ساقه های جونش باشه خیلی بهتر یدونه پیاز داریم این هم قارچ پخته شدس کنسروی اگر شما دوس داشتید خودتون بکنید اصلا می­تونید تازشم استفاده بکنید برای این که این پاستا قشنگ و خوش رنگ بشه از فلفل دلمه های مختلف استفاده کردیم هر رنگی طعم خاص خودش رو داره قرمزش شیرین سبزش یه طعم داره و همچنین زردش شما می­تونید از فلفل دلمه های رنگی استفاده بکنید ریحون خشک شده داریم تازش رو نزنید حتما باید خشک شدش باشه رب داریم و همین رب فلفل دلمه روغن فلفل سیاه نمک دریایی و پارمیزان چیز البته این هم بگیر این هم چاقو های یاکوزا جعبه های نفیسی داره و چیز هایی هستش که خودم به صورت آنلاین می­فروشم لینکشم زیر فیلم می­ذارم اگر خواستید تهیه بکنید می­تونید به راحتی تهیه بکنید .

خب میریم سراغ خورد کردنی ها کمی من این جا رو خلوت کنم بریم سراغ خورد کردنی ها فلفل دلمه این رو باید خیلی قشنگ خورد بشه و با دقت و یک دست این از فلفل دلممنون به این شکل به صورت نگینی های ریز خوردش می­کنیم به این شکل این از این دیگه وقت فیلم رو زیاد نمی­گیرم اما وقتی که فلف دلمه رنگی استفاده می­کنید ببینید هم دیزاین خوبی داره هم طعم ها در کنار هم خوشمزه می­شه این از این بذارمش کنار و قارچ هامو و اگرخواستید قارچ تازه بگیرید یا خودتون درست بکنید یه برش کفایت می­کنه و یه برش که بزنید خودش رو تو پاستا خیلی خوشگل نشون می­ده می­ریرم سرغ هویجمون هویج هم به این شکل سعی می­کنیم که سه تیکش بکنیم و این ها رم نه زیاد درشت و نه زیاد ریز به اندازه ی سایز فلفل دلمه هامون چون درشت بشه زمان پخت و نرم شدنش زیاد ببینید به این شکل این از این اما در رابطه با سیرمون، سیر رو فعلا باهاش کاری نداریم تا مرحله آخر بهتون بگم که اون رو چجوری و به چه شکل مچش بکنیم .

میام سراغ پیاز، پیاز هم آپشنال اگر دوس داشتید می­تونید بزنید اگر هم دوس نداشتید نمی­خواد بزنید پیاز ها ام به این شکل این ها رم به ضورت نگینی های ریز درمیاریم این از این حالا میریم سراغ کرفس این خورد کردنی ها آشپز ها می­دونن ترتیب این خورد کردن خیلی مهم کرفس رو نمی­خوام تیکه هاشو بزرگ بکنم سعی می­کنم کرفسمم نگینی درش بیارم که با این ها سنخیت داشته باشید ببینید کرفس هم به این اندازه از وسط دو نصفش می­کنیم سعی کنید ساقه هایی که زیاد درشت نباشه ها رو جدا بکنید و استفاده کنید و حتما نخ پشتش رو هم دربیارید من نخ هاشو درآوردم همین جور که چاقو رو بندازید به راحتی درمیاد البته این پوستش بود کنده شد فقط خواستم قلقش رو بهتون بگم این از این خورد کردنی ها رو من خورد می­کنم دیگه باقیشو می­ریم پای گاز بهتون نشون می­دم، اول از همه هویج رو یه مقداری تفتش دادم و پیاز هم اضافه می­کنم و یه تفت کوچیک می­دم این از این یه مقداری که پیازمون تفت خورد حرارت رویه مقداری بالا، چرا حرارات رو می­بریم بالا؟ که بعدا سبزیجات رو اضافه کردیم حرارت ماهی تابمون پایین نیاد که اگر حرارت ماهی تابمون پایین بیاد اون نتیجه ی مطلوبی رو که می­خوایم ازش نمی­گیریم این از این یه ذره بالاتر می­گیری؟

خب یه تفت کوچیک که خورد دیگه وقت این که سبزیجات هم اضافه کنم موقع خورد کردن من خیلی دقت کردم که سایز ها رو رعایت بکنم و این ها رو بهش تو این مرحله اضافه می­کنم و حسابی تفتش می­دم اما نمی­خوام صد در صد هم بپزه و له بشه ترکیب رنگ ها رو ببینید حالا این که یه تفت خورد برمی­گردم و بیسش رو بهتون آموزش می­دم پاستامون هم در حال آماده شدن اون هم آمده شد آبکشش می­کنم و بعد اضافش می­کنم به سس خب یه مقداری که سبزیجاتمون نرم شد دست می­زنیم متوجه می­شیم یه مقداری که نرم شد قارچمون هم بهش اضافه می­کنیم و سعی می­کنیم که تفتش بدیم این از این یه تفت کوچیک هم با قارچ ها می­دم و موقغ اضافه کردن فلفل سیاه سعی کنید فلفل سیاه کرش شده بهش اضافه کنید به ان شکل از این فلفل سیاه های درشت پودرش نباشه چون قشنگ تر می­کنه کارمون، میریم سراغ مراحل آخر دیگه ولی ببینید له نشدن سبزیجاتم خیلی مراقبشون بودم و تند تند هم همشون زدم سیرمون هم تو این مرحله اضافه می­کنیم سیر رو که اضافه کردیم .

کار دیگه سرعتش بالا می­ره برای این که این سیرمون نسوزه و تفت بخوره حالا کاری که می­کنم ریحون خشک توش بیداد می­کنه یه مقداری ریحون خشک بهش اضافه می­کنم میریم سراغ ربمون یک و دو تا قاشق رب اضافه می­کنم و همین طور می­ذاریم بمونه این هم از ربی که خودمون درست کردیم تقریبا یک قاشق و نیم کفایت می­کنه چون طعمو تستش خیلی قوی حالا که این ها رو ترکیب کردیم شروع می­کنیم حسابی به هم زدن حالا به هم می­زنم و مرحله آخر با پاستا هامون مخلوط می­کنم این هم از پاستامون همه رو با هم دیگه مخلوط کردم فقط مراقب باشید که حسابی تفت بدید تا رب رنگ باز کنه و سسمون هم کاملا عطرش دربیاد دیگه میرم برای سرو، آمده شد خوش طعم خوش رنگ و خوش شکل، جعفری ها رو من خورد کردم و تو اطرافش پاشیدم شما هم می­تونید همین کار رو بکنید البته پنیر هم یه اندازه ای داره همین اندازه کفایت می­کنه پنیر و فقط برای روتاپش برای این که خوش عطر ترش کنید کمی فلفل سیاه و کمی هم روغن زیتون بهش اضافه می­کنم .

یه مقدار خیلی کمی به خصوص موقع سرو کردن هم شاین ترش می­کنه وه مزمانی که هم می­زنم قشنگ تر می­شه دیگه وجیترین ها از دستم اراحت نباشن ببینید غذا آموزش دادم بعد نگید جواد جوادی همش داره گوشت و مرغ آموزش می­ده دوستون دارم از خدا بهترین ها رو براتون آرزو می­کنم اگر خواستید کانال ما رو ساپورت کنید من اسپانسر نگرفتم فقط به صرف این که شما تو تبلیغات اذیت نشید شروع کردم محصولات خودم رو آوردن محصولات خیلی خوب در اختیارتون بذارم چاقوهایی که اگر یکبار داشته باشید برای تمام عمرتون یه مشت چاقوی حرفه ای جمع کردم کنار هم دیگه لینک اینستاگرامش هم همین پایین می­ذارم روش کلیک کنید می­رید تو اینستاگرامش اگر خواستید سفارش بدید همون جا می­تونید سفارش بدید دوستون دارم از خدا بهترین ها رو براتون آرزو می­کنم

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پاستا کاملا گیاهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *