موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه پاستا کاملا گیاهی
متن ویدئو طرز تهیه پاستا کاملا گیاهی
سلام عرض میکنم خدمت شما رفقای عزیز اگر از گوشت و مرغ دیگه خسته شدید برنامه رو دنبال بکنید یه پاستای خیلی خوشمزه میخوام بهتون آموزش بدم که تماما گیاهی وخیلی ام خوشمزش وجیترین ها نگن برامون غذا نمیذاری اما برای این که بتونید این پاستا رو درست بکنید باید فیلم قبلی رو حتما دیده باشید این هم که درست کردم این رب فلفل دلمه ای که طعم دودی هم داره خیلی خوشمزس اسموک حتما باید این رو داشته باشید حالا درست کردنش خیلی سادس نمیخواد شما این مقدار درست بکنید یه مقدار کوچیک درست بکنید .
بریم سراغ مواد اولیه هویج دوتا داریم پاستا ام برای سه سرو داریم سیر تازه سه تا کرفس دو تا تیکه البته اگر ساقه های جونش باشه خیلی بهتر یدونه پیاز داریم این هم قارچ پخته شدس کنسروی اگر شما دوس داشتید خودتون بکنید اصلا میتونید تازشم استفاده بکنید برای این که این پاستا قشنگ و خوش رنگ بشه از فلفل دلمه های مختلف استفاده کردیم هر رنگی طعم خاص خودش رو داره قرمزش شیرین سبزش یه طعم داره و همچنین زردش شما میتونید از فلفل دلمه های رنگی استفاده بکنید ریحون خشک شده داریم تازش رو نزنید حتما باید خشک شدش باشه رب داریم و همین رب فلفل دلمه روغن فلفل سیاه نمک دریایی و پارمیزان چیز البته این هم بگیر این هم چاقو های یاکوزا جعبه های نفیسی داره و چیز هایی هستش که خودم به صورت آنلاین میفروشم لینکشم زیر فیلم میذارم اگر خواستید تهیه بکنید میتونید به راحتی تهیه بکنید .
خب میریم سراغ خورد کردنی ها کمی من این جا رو خلوت کنم بریم سراغ خورد کردنی ها فلفل دلمه این رو باید خیلی قشنگ خورد بشه و با دقت و یک دست این از فلفل دلممنون به این شکل به صورت نگینی های ریز خوردش میکنیم به این شکل این از این دیگه وقت فیلم رو زیاد نمیگیرم اما وقتی که فلف دلمه رنگی استفاده میکنید ببینید هم دیزاین خوبی داره هم طعم ها در کنار هم خوشمزه میشه این از این بذارمش کنار و قارچ هامو و اگرخواستید قارچ تازه بگیرید یا خودتون درست بکنید یه برش کفایت میکنه و یه برش که بزنید خودش رو تو پاستا خیلی خوشگل نشون میده میریرم سرغ هویجمون هویج هم به این شکل سعی میکنیم که سه تیکش بکنیم و این ها رم نه زیاد درشت و نه زیاد ریز به اندازه ی سایز فلفل دلمه هامون چون درشت بشه زمان پخت و نرم شدنش زیاد ببینید به این شکل این از این اما در رابطه با سیرمون، سیر رو فعلا باهاش کاری نداریم تا مرحله آخر بهتون بگم که اون رو چجوری و به چه شکل مچش بکنیم .
میام سراغ پیاز، پیاز هم آپشنال اگر دوس داشتید میتونید بزنید اگر هم دوس نداشتید نمیخواد بزنید پیاز ها ام به این شکل این ها رم به ضورت نگینی های ریز درمیاریم این از این حالا میریم سراغ کرفس این خورد کردنی ها آشپز ها میدونن ترتیب این خورد کردن خیلی مهم کرفس رو نمیخوام تیکه هاشو بزرگ بکنم سعی میکنم کرفسمم نگینی درش بیارم که با این ها سنخیت داشته باشید ببینید کرفس هم به این اندازه از وسط دو نصفش میکنیم سعی کنید ساقه هایی که زیاد درشت نباشه ها رو جدا بکنید و استفاده کنید و حتما نخ پشتش رو هم دربیارید من نخ هاشو درآوردم همین جور که چاقو رو بندازید به راحتی درمیاد البته این پوستش بود کنده شد فقط خواستم قلقش رو بهتون بگم این از این خورد کردنی ها رو من خورد میکنم دیگه باقیشو میریم پای گاز بهتون نشون میدم، اول از همه هویج رو یه مقداری تفتش دادم و پیاز هم اضافه میکنم و یه تفت کوچیک میدم این از این یه مقداری که پیازمون تفت خورد حرارت رویه مقداری بالا، چرا حرارات رو میبریم بالا؟ که بعدا سبزیجات رو اضافه کردیم حرارت ماهی تابمون پایین نیاد که اگر حرارت ماهی تابمون پایین بیاد اون نتیجه ی مطلوبی رو که میخوایم ازش نمیگیریم این از این یه ذره بالاتر میگیری؟
خب یه تفت کوچیک که خورد دیگه وقت این که سبزیجات هم اضافه کنم موقع خورد کردن من خیلی دقت کردم که سایز ها رو رعایت بکنم و این ها رو بهش تو این مرحله اضافه میکنم و حسابی تفتش میدم اما نمیخوام صد در صد هم بپزه و له بشه ترکیب رنگ ها رو ببینید حالا این که یه تفت خورد برمیگردم و بیسش رو بهتون آموزش میدم پاستامون هم در حال آماده شدن اون هم آمده شد آبکشش میکنم و بعد اضافش میکنم به سس خب یه مقداری که سبزیجاتمون نرم شد دست میزنیم متوجه میشیم یه مقداری که نرم شد قارچمون هم بهش اضافه میکنیم و سعی میکنیم که تفتش بدیم این از این یه تفت کوچیک هم با قارچ ها میدم و موقغ اضافه کردن فلفل سیاه سعی کنید فلفل سیاه کرش شده بهش اضافه کنید به ان شکل از این فلفل سیاه های درشت پودرش نباشه چون قشنگ تر میکنه کارمون، میریم سراغ مراحل آخر دیگه ولی ببینید له نشدن سبزیجاتم خیلی مراقبشون بودم و تند تند هم همشون زدم سیرمون هم تو این مرحله اضافه میکنیم سیر رو که اضافه کردیم .
کار دیگه سرعتش بالا میره برای این که این سیرمون نسوزه و تفت بخوره حالا کاری که میکنم ریحون خشک توش بیداد میکنه یه مقداری ریحون خشک بهش اضافه میکنم میریم سراغ ربمون یک و دو تا قاشق رب اضافه میکنم و همین طور میذاریم بمونه این هم از ربی که خودمون درست کردیم تقریبا یک قاشق و نیم کفایت میکنه چون طعمو تستش خیلی قوی حالا که این ها رو ترکیب کردیم شروع میکنیم حسابی به هم زدن حالا به هم میزنم و مرحله آخر با پاستا هامون مخلوط میکنم این هم از پاستامون همه رو با هم دیگه مخلوط کردم فقط مراقب باشید که حسابی تفت بدید تا رب رنگ باز کنه و سسمون هم کاملا عطرش دربیاد دیگه میرم برای سرو، آمده شد خوش طعم خوش رنگ و خوش شکل، جعفری ها رو من خورد کردم و تو اطرافش پاشیدم شما هم میتونید همین کار رو بکنید البته پنیر هم یه اندازه ای داره همین اندازه کفایت میکنه پنیر و فقط برای روتاپش برای این که خوش عطر ترش کنید کمی فلفل سیاه و کمی هم روغن زیتون بهش اضافه میکنم .
یه مقدار خیلی کمی به خصوص موقع سرو کردن هم شاین ترش میکنه وه مزمانی که هم میزنم قشنگ تر میشه دیگه وجیترین ها از دستم اراحت نباشن ببینید غذا آموزش دادم بعد نگید جواد جوادی همش داره گوشت و مرغ آموزش میده دوستون دارم از خدا بهترین ها رو براتون آرزو میکنم اگر خواستید کانال ما رو ساپورت کنید من اسپانسر نگرفتم فقط به صرف این که شما تو تبلیغات اذیت نشید شروع کردم محصولات خودم رو آوردن محصولات خیلی خوب در اختیارتون بذارم چاقوهایی که اگر یکبار داشته باشید برای تمام عمرتون یه مشت چاقوی حرفه ای جمع کردم کنار هم دیگه لینک اینستاگرامش هم همین پایین میذارم روش کلیک کنید میرید تو اینستاگرامش اگر خواستید سفارش بدید همون جا میتونید سفارش بدید دوستون دارم از خدا بهترین ها رو براتون آرزو میکنم
شیرین گل (خریدار محصول) –
محشرههه ???????????????????????? ???????? ???? ???? ????????