رضیم
رضیم
طرز تهیه پیتزا سبزیجات

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پیتزا سبزیجات

متن ویدئو طرز تهیه پیتزا سبزیجات

سلام به کانال زنگ آشپزی خوش اومدین بریم با هم طرز تهیه این پیتزا سبزیجات خوشمزه رو ببینیم همچنین نحوه­ی درست کردن این خمیر پیتزای خونگی هم با هم می­بینیم تا به یک پیتزای سبزیجات خوشمزه با خمیر پیتزای خونگی با کیفیت درست کنیم برای درست کردن خمیر پیتزا به یک لیوان آب ولرم نیاز داریم می­ریزمش داخل کاسه دمای اب در حدیه که نه داغه و نه سرده بهش یک قاشق مرباخوری شکر اضافه می­کنم و کمی هم می­زنم بعد یه قاشق خمیرمایع اضافه می­کنم و دوباره کمی هم می­زنم تا خمیرمایع مرطوب­شه خب حالا درپوش می­زارم و اجازه میدم حدوده ده دقیقه بمونه تا خمیر مایع فعال شه خب بعد ده دقیقه ببینین یه حالت کف مانند و حباب مانند داره این یعنی خمیرمایتون مشکل نداره و فعال شده کمی همش می­زنم بهش حدوده بهش حدوده چهار قاشق ارد اضافه می­کنم و مخلوطش می­کنم حالا بهش یه قاشق مرباخوری سر صاف یا پنج گرم نمک اضافه می­کنم و حدودا یک پیمانه از آرد رو اضافه می­کنم ومخلوطش می­کنم حالا دو قاشق غذاخوری روغن اضافه می­کنم و مخلوطش می­کنم .

خب حالا کم کم بهش آرد اضافه می­کنم و خوب مخلوطش می­کنم تا زمانی که خمیر جمع­شه و حالت خیس و آبکی و شل نداشته باشه الان خمیر کمی جمع شده و از این مرحله به بعد با دست ورز میدم و کم کم با احتیاط بهش آرد اضافه می­کنم تا زمانی که خمیر جمع­شه و قابل ورز دادن باشه من قبلا یه آموزش صفر تا صده خمیر پیتزا گذاشتم تو کانال لینکش رو این پایین میزارم براتون این بالا هم میزارم می­تونین ببینین خیلی کامل و مفصل در مورد کار کردن با خمیر و خمیرمایع براتون توضیح دادم .

خب این از خمیر که جمع شده و از حالت شل بودن در اومده اما صاف یکدست نیست و یک مقدار چسبندگی داره دیگه بیش­تر از این بهش آرد اضافه نمی­کنم در کل برای این خمیر من از دو نیم پیمانه ارد استفاده کردم شما هم شاید یک مقدار ببش­تر یا کم­تر از این مقدار لازمتون­شه حالا کمی آرد روی سطح کارم می­ریزم و خمیر رو ده دقیقه ورز میدم اگه حین ورز دادن خمیرتون خیلی چسبندگی داشت می­تونین خیلی کم آرد بپاشین رو سطح کارتون اما سعی کنین تا جایی که امکانش هست از آرد کم­تری استفاده بکنین تا خمیر پیتزاتون سفت نشه خب من خمیر رو حدوده ده دقیقه ورز دادم به این حالت در اومد صاف­تر و یکدست­تر شده و حین ورز دادن چسبندگیش هم کم­تر شد اما باز یک کوچولو چسبندگی داره اگه دقت کنین که این چسبندگی یعنی بیش از ارد اضافه نکردم و قراره یک خمیر با کیفیت داشته باشیم حالا خمیر رو چونه می­کنم و کاسه رو با کمی روغن چرب می­کنم و خمیر رو می­زارم داخل کاسه روش رو خوب می­پوشونم و اجازه میدم که حدوده یک ساعت استراحت کنه تا حجمش حدودا دو و سه برابرشه اگه دمای محیط سرده بهتره که خوب روش رو بپوشونین یا بزارینش توی محیط گرم­تر .

خب حالا تا خمیر استراحت می­کنه بریم که مواد پیتزا رو آماده کنیم اول برای پیتزامون یک سس درست می­کنیم من حدوده پنج تا گوجه رو خرد کردم و می­خوام پورش کنم شما می­تونین اینها رو هم رنده هم بکنین من با پوست پوره کردم گوجه­ها رو اگه دوست داشتین شمام می­تونین بدون پوستم پورش کنین خب فعلا گوجه پوره شده رو می­زارم کنار یه پیاز کوچیک داریم که نگینی ریز خوردش می­کنم اینم از پیاز حالا داخل ماهیتابه دو قاشق زیتون می­ریزم و پیاز نگینی خرد شده رو اضافه می­کنم و تف میدم تا نرم و سبک­شه بعد این که پیاز نرم شد و رنگش کمی تغییر کرد یه حبه سیر رنده شده دارم بهش اضافه می­کنم اگه دوست داشتین از سیر بیش­تری هم استفاده کنین حالا حدودا سی ثاینه سیر و پیاز رو تف می­دم چون سیر خیلی سریع می­سوزه لازم نیستش که زیاد تفتش بدین .

خب حالا بهش گوجه پوره شده رو بهش اضافه می­کنم و هم می­زنم و در ظرف رو می­زارم و کمی اجازه میدم آبش کشیده­شه تا غلیظ­ترشه خب بعد اینکه سس کمی غلیظ شد بهش ریحون اضافه می­کنم دو قاشق چای­خوری آویشن اضافه می­کنم نصف قاشق چای­خوری فلفل سیاه اضافه می­کنم سه قاشق سس کچاپ کمی که غلیظ­تر شد بهش نمک اضافه می­کنم دوباره کمی ریحون اگه دوست داشتین می­تونین از ریحون بیش­تری هم استفاده کنین و اجازه میدم که غلیظ­ترشه و هر وقت که به غلظت سس رسید از رو حرارت ور می­دارمش من می­خوام برای درست کردن این پیتزای سبزیجات از کدو هم استفاده کنم حدوده چهار تا کدو رو خرد می­کنم یه چند تا اسلایس کدو هم نگه می­دارم برای روی پیتزا که ظاهر جذاب­تری داشته باشه داخل ماهیتابه یه قاشق روغن می­ریزم کدو رو اضافه می­کنم کمی بهش نمک اضافه می­کنم و کدو­ها رو یک مقدار تف میدم تا از حالت خامی در بیاد .

خب اینم از کدو بیش از حد تف نمیدم و هی هم نمی­زنم که کدو­ها له­شن فقط در حدی که از حالت خامی در بیاد کافیه حدوده ده تا قارچ هم به این شکل خرد می­کنم بهش یکی دو قاشق آب لیمو اضافه می­کنم که سیاه نشه و با حرارت بالا قارچ رو تف میدم که بعدا اب نندازه برای تف دادن قارچ از حرارت کم و متوسط استفاده نکنین تا قارچ­هاتون آب نندازن و با شعله زیاد کمی تف بدین و بعد از رو حرارت برشون دارین ببینین به این قسمت که رسید دیگه از رو حرارت بر می­دارم .

خب بعد حدوده یک ساعت اینم از نتیجه خمیر پیتزای ما حجمش تقریبا دو و سه برابر شده حالا خمیر رو جمع می­کنم و روی سطج کارم کمی آرد می­پاشم و خمیر رو منتقل می­کنم رو سطح کار و پف خمیر رو می­گیرم از خمیرم به اندازه دلخواه نسبت به اندازه ظرفم بر می­دارم و چونه می­کنم و بقیه خمیر رو می­زارم داخل کاسه و روش رو می­پوشونم که خشک نشه حالا روی خمیر و سطج کارم کمی آرد می­ریزم و خمیر رو با دست به این شکل بدون نیاز به وردن به اندازه ظرفم باز می­کنم ضخامت خمیر هم به خودتون بستگی داره که در چه حدی باشه می­تونین خمیر رو با وردنه هم باز کنین اما من ترجیح میدم که از وردنه استفاده نکنم .

خب حالا خمیر رو می­زارم روی ظرفی که مقدار خیلی کمی آرد پاشیدم خمیر به ظرف نچسبه و اندازه خمیر رو نسبت به ظرف تنظیم می­کنم خب حالا با چنگال چند تا سوراخ ایجاد می­کنم که خمیر زیاد پف نکنه می­تونین به خمیر توی این مرحله هم یه پنج دقیقه استراحت بدین تا حجمش بیش­ترشه و یک مقدار پوف کنه اگر هم دوست نداشتین می­تونین بدون استراحت دادن به خمیر الان ازش استفاده کنین چون چیدن مواد رو خمیر کمی زمان­بره و توی این فاصله خمیر یکم حجم می­گیره من دیگه بهش استراحت نمیدم روی خمیر از سسی که آماده کردیم می­ریزم و آروم رو سطج پخشش می­کنم پنیر می­ریزم از کدوی تف داده شده می­ریزم شما هم می­تونین از هر سبزیجاتی که دوست داشتین استفاده کنین قارچ رو استفاده می­کنم فلفل دلمه­ای سبز و نارنجی یک مقدار بهش ذرت اضافه می­کنم دوباره یک عالمه پنیر روی پنیر هم از هر سبزیجاتی که دوست داشتین می­تونین استفاده کنین تا ظاهر پیتزاتون جذاب ­ترشه من برای این کار از فلفل دلمه­ای کدو بادمجون زیتون گوجه گیلاسی و کمی ذرت استفاده می­کنم .

خب این از پیتزای سبزیجات زیبای ما می­زارمش داخل فری که از قبل گرم شده تا با دمای دویست الی دویست و ده درجه به مدت بیست الی بیست و پنج دقیقه بپزه انتهای پخت هم می­تونین پریل بالا رو روشن کنین تا پنیرش طلایی­شه خب اینم از پیتزای سبزیجات خوشمزه و زیبا و خوش­رنگ ما اینم از خمیر پیتزای خونگی ما که ترد و پوکه شما می­تونین با این خمیر انواع پیتزا­ها رو درست کنین و از خوردنشون لذت ببرین دوستای عزیر ممنون از همراهی­تون لطفا اگه این ویدیو رو دوست داشتین لایکش کنین کانالم رو سابسکرایب کنین و زنگوله رو بزنین تا اگه ویدیوی جدید گذاشتم با خبر بشین.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پیتزا سبزیجات”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *