

موارد لازم + طرز تهیه
🍕مواد لازم برای ۲ عدد پیتزا👇🏻
🍕برای خمیر👇🏻
۳/۵ لیوان آرد (اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر )
۱/۵ لیوان آب ولرم
۱ ق م خمیر مایه فوری
۱ ق غ شکر
۱ ق م سر خالی نمک
۳ ق غ روغن زیتون
🍕برای سس👇🏻
۲ لیوان سس گوجه فرنگی
۲ ق غ روغن زیتون
۱ ق چ ریحان خشک شده
۱ ق چ آویشن
۱ حبه سیر رنده شده
نوک ق م شکر
🍕برای روش👇🏻
به مقدار لازم پنیر چدار رنده شده و پنیر موزارلا
سوجوک
سوسیس
ذرت
قارچ
زیتون
فلفل سبز
فلفل قرمز
🍕طرز تهیه👇🏻
آرد رو داخل یه ظرف مناسبی می ریزیم روش خمیر مایه ، شکر و نمک رو اضافه کرده آروم آروم آب رو اضافه میکنیم وقتی مواد خمیرمون خوب مخلوط شد و به قوام اومد روغن زیتون رو اضافه میکنیم و خوب ورز می دیم یه و خمیری که به دست نچسبه درست میکنیم. اگه خمیر کمی چسبناک باشه آرد اضافه میکنیم مقدار این آرد نسبت به کیفیت و نوعش متغیره. روی خمیر رو با سلفون پوشونده و ۳۰ دقیقه استراحت می دیم.
خمیر به عمل اومده رو روی پیشخوان آرد پاشی شده قرار می دیم بعد هواشو می گیریم. خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم و به شکل توپ در میاریم روی پیشخوان آرد پاشی شده با کمک وردنه بازش می کنیم.
خمیر رو نسبت به اندازه سینی مون باز می کنیم من هر کدوم رو به اندازه ۴۰ سانتی متر بازش کردم. خمیر رو داخل سینی قرار می دیم اگه دوست داشتین می تونین کناره هاش رو پر از پنیر کنین اونی که مخلوطه رو من اونجوری درست کردم.
برای درست کردن سس داخل ظرف مناسبی سس گوجه یا پوره اش رو ریخته و مواد مورد لازم سس رو اضافه کرده و هم می زنیم و سسی که آماده کردیم رو روی خمیر می مالیم بعد حسابی پنیر چدار رنده شده و پنیر موزارلا روش می ریزیم. سپس موادی که دوست داریم اضافه می کنیم. داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه تا زمانی که زیر و روش قشنگ سرخ بشه می پزیم.
نوش جان💓
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.