رضیم
رضیم
طرز تهیه چیکن استراگانف

موارد لازم + طرز تهیه

مواد لازم چیکن استراگانف روش 1

۶۰۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد پیاز
۲ حبه سیر
۱ لیوان آب مرغ ( به ۲۰۰ میلی لیتر آب، نصف عصاره مرغ هم میشه بریزیم )
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۱۰ عدد قارچ
۱ ق غ آرد
۵ عدد خیار شور
۱ ق غ خردل
۱ ق غ کره
۲ ق غ روغن زیتون
۱ ق م نمک
۱ ق چ فلفل سیاه

طرز تهیه چیکن استراگانف روش 1

ابتدا یه تابه مناسبی رو گرم می کنیم و توش روغن زیتون می ریزیم. سینه مرغ خرد شده رو اضافه کرده و روش کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم بعد کمی تفت داده و تا وقتی که تغییر رنگ بده سرخ می کنیم. سپس مرغهای سرخ شده رو از تابه در میاریم. داخل یه تابه دیگه کره ریخته و ذوب می کنیم سپس پیاز های خلالی خرد شده رو اضافه کرده و ۱ دقیقه تفت می دیم بعد سیر های خرد شده رو اضافه کرده و خیلی کم هم می زنیم سپس قارچ خرد شده رو اضافه کرده و بعد اینکه قارچ تغییر رنگ داد آرد رو اضافه کرده و کمی سرخ می کنیم و آب مرغ و یا (تو یه لیوان آب جوش عصاره مرغ رو حل می کنیم) و روی قارچ ها می ریزیم.
وقتی سس قوام اومد زیر اجاق رو یکم کم می کنیم وخامه و خردل رو اضافه کرده و هم می زنیم و در آخر گوشت مرغ و خیار شور خرد شده رو اضافه می کنیم و روی شعله ملایم تا وقتی قوام بیاد می پزیم.
چیکن استروگانف رو با ماکارونی، پلو و یا سیب زمینی سرخ کرده می تونین سرو کنین.
نوش جان

طرز تهیه چیکن استراگانف رضیم

طرز تهیه چیکن استراگانف رضیم

چیکن استراگانف یکی از معروف ترین غذاهای روسیه است که شبیه به بیف استروگانف است، با این تمایز که برای پخت این غذا به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده می شود. برای مشاهده دستورپخت کامل و گام به گام یک چیکن استراگانف لذیذ تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ کامل ۱ عدد

خامه ۱۵۰ گرم

قارچ ۷۵۰ گرم

پیاز ۱ عدد

شیر ۲ لیتر

کره ۵۰ گرم

آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

آویشن و پاپریکا به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

روغن و زردچوبه به اندازه کافی

مرحله اول

نخست کره و شیر و خامه را از یخچال برداشته و کنار بگذارید تا با دمای محیط منطبق شوند. سینه مرغ را بشویید و به هر شکلی که میل دارید روی تخته برش بزنید. پیاز را پوست گرفته و شسته و روی تخته به صورت کاملاً ریز خرد نمایید.

مرحله دوم

سپس قابلمه را روی شعله بسیار ملایم قرار داده و داخل آن روغن بریزید و وقتی داغ شد پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و خوب تفت دهید و زردچوبه و فلفل را روی آن بپاشید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود.

مرحله سوم

اکنون مرغ خرد کرده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا رنگ مرغ کاملا تغییر کند و کمی سرخ شود. سپس شیر را به مواد اضافه نموده و منتظر بمانید تا شیر روی شعله ملایم کاملا بجوشد.

مرحله چهارم

شیرجوش را روی شعله کم قرار داده و کره را داخل آن بریزید و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به کره اضافه نمایید و بگذارید آب شود، سپس آرد را اضافه نموده و تفت دادن را ادامه دهید تا آرد گلوله نگردد و رنگ آن عوض شود و کرمی شود.

مرحله پنجم

سپس مرغ و شیر را به مخلوط اضافه نموده و همه مواد را خوب مخلوط نمایید، و بگذارید مواد غلیظ و منسجم شوند. در همین مدت قارچ ها را با دستمال مرطوب تمیز کرده و سریع آبکش نمایید (می توانید پوست آن‌ها را جدا نمایید).

مرحله ششم

سپس روی تخته آشپزخانه آن را به صورت ورقه‌ای برش دهید و کنار بگذارید. وقتی مخلوط کمی غلیظ شد، روی آن خامه بریزید و مخلوط را مدام هم بزنید تا خامه کاملا در غذا حل شود ، حالا قارچ‌ها را به همراه مقداری آویشن و پاپریکا به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

اکنون شعله را کم کنید تا قارچ ها بپزند. چنانچه چیکن استروگانف خود را آبدار دوست دارید، بعد از پختن قارچ‌ها ، ظرف را از روی شعله بردارید، و درصورتیکه چیکن استروگانف را غلیظ میخواهید، اجازه دهید مواد به آنقدر پخته شوند تا غلیظ گردند.

مرحله هشتم

سیب زمینی ها را پوست کرده و بشویید، حالا خیلی نازک به شکل خلالی برش دهید و در ماهیتابه با روغن سرخ کنید، اکنون چیکن استروگانف شما آماده شده، آن را در بشقابی بریزید، و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کرده و میل کنید. نوش جانتان!

 

 

نظر خود را بیان کنید

1 دیدگاه برای طرز تهیه چیکن استراگانف

  1. فاطمه جعفری

    سلام از این چیپس های خلالی آماده هم میشه استفاده کرد

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)
بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی